Νεο μέλος-υιοθεσία Λαμπραντορ

Lanc The Lab

Banned
Banned
30 Απριλίου 2013
20
0
http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82.%CE%BA%CE%B1%CE%B9.%CF%84%CE%B1.%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC.%CE%BC%CE%B1%CF%82-13/%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B7%CF%82.cookie.-.labrador.retriever-9007/

Καλώς ήρθες,δες αυτό το θέμα να δεις ένα λαμπ 5 + χρονών τι κάνει!!
Η δικιά μου ημιαιμη σαν και αυτό που κοιτάς όταν είναι στο σπίτι ησυχία όταν πιάσω το μπαλάκι χαμός!!
Αμα πάμε σε σκυλοπάρκο βόλτα μια χαρά είναι 3,5 χρονών!
Βασικά όλα αυτά είναι σχετικά γιατί είπες ότι κάτι έχει και το πόδι του?Θα μπορεί να περπατήσει καλά μέτα?Βασικά εγώ θα υιοθετούσα χωρίς καμία σκέψη σκύλο 5+ χρονών!:)
Mας είπαν οτι έσπασε το ποδί του και επειδή δεν γιατρεύτικε εγκαίρως έκανε φλεγμονή όμως τώρα του βάλαν γύψο και παίρνει αντιβίωση και μετά απο κάποιο καιρό θα είναι περδίκι! Σας να μην το έσπασε ποτε!

wastor

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2013
56
0
Nαι πρώτα α πάω να τον δω μια και έπειτα θα πάρω την απόφαση.
Τι εννοεις,δεν τον εχεις δει καν πως ειναι;Δηλαδη δεν ειναι και σιγουρο,μπορει να πας να τον δεις και να αλλαξεις αποφαση λογω συμπεριφορας ή εμφανισης ας πουμε...Γιατι γραφεις οτι θα παρεις αποφαση,αφου τον δεις...Εν ολιγοις,μπορει να μιλαμε και τελειως θεωρητικα αυτη τη στιγμη...

Lanc The Lab

Banned
Banned
30 Απριλίου 2013
20
0
Τι εννοεις,δεν τον εχεις δει καν πως ειναι;Δηλαδη δεν ειναι και σιγουρο,μπορει να πας να τον δεις και να αλλαξεις αποφαση λογω συμπεριφορας ή εμφανισης ας πουμε...Γιατι γραφεις οτι θα παρεις αποφαση,αφου τον δεις...Εν ολιγοις,μπορει να μιλαμε και τελειως θεωρητικα αυτη τη στιγμη...
Aπο την μερια μου εχω παρει την αποφαση να τον πάρω! Οχι δεν τον εχω δει απο κοντά, γι αυτό μου ειπαν να κατέβω να τον δω και να μιλήσουμε. Απλά μπορεί να βρουν οι υπευθυνοι απο εκει οτι δεν ειμαι καταλληλη αλλα δεν νομιζω. Για μενα ειναι σίγουρο.