Καλημερα.Μου εχουν παιξει τα νευρα.Οι γονεις μου ειχαν παντα σκυλια.Τον τελευταιο μισο χρονο ομως οχι.Εκανα ομηρικες μαχες να μην παρουν αλλο,γιατι δεν μπορω αυτο το πραγμα με την αλυσιδα.Τελικα εχασα.Μας εφερες ενα θειος μου ενα γλυκα κοπρολυκοσκυλακι,πρεπει να ειναι 2 μηνων.Απειλησα τον πατερα μου οτι θα το παω στη φιλοζωικη,κτλ.Μπουρδες.Δε με πιστεψε.Τουλαχιστον θα το εχει λυτο(800τ.μ. οικοπεδο) για να φυλαει τα κουνελια(τρομαρα του! ) και οντως το κανειΕπισης του ειπα οτι για να γινει φοβερος και τρομερος φυλακας,πρεπει να τον βαζει καθε μερα μεσα στο σπιτι για καμια ωρα,γιατι αλλιως θα προστατευει μονο τον κηπο.Τον βλεπει να το πιστευει.
Σημερα τον παω για εμβολια,τσιπ,σκουληκια,τσιμπουρια,κτλ...Σκεφτομαι λοιπον(μια και μενω κοντα στο πατρικο) να κανω λιγο καλυτερη τη ζωη του οοοοποτε μπορω να το παιρνω κι αυτο βολτιτσα να γνωρισει τον εξω κοσμο,να κανω μια βασικη εκπαιδευση(οχι για τιποτα,απλα να εξασκησει το μυαλο του),μια κοινωνικοποιηση,κατι...
Τι λετε;Η' μηπως τα κανω χειροτερα τα πραγματα;Του δινω δηλαδη ελπιδες για κατι καλυτερο και μαραζωνει οταν δε θα μπορω.Γιατι δε θα μπορω παντα.Δε θα ειναι συστηματικες οι βολτες.Αν μπορουσα και 2ο σκυλο θα επαιρνα δικο μου,απλα να βοηθησω λιγο.Ε;;;
Σημερα τον παω για εμβολια,τσιπ,σκουληκια,τσιμπουρια,κτλ...Σκεφτομαι λοιπον(μια και μενω κοντα στο πατρικο) να κανω λιγο καλυτερη τη ζωη του οοοοποτε μπορω να το παιρνω κι αυτο βολτιτσα να γνωρισει τον εξω κοσμο,να κανω μια βασικη εκπαιδευση(οχι για τιποτα,απλα να εξασκησει το μυαλο του),μια κοινωνικοποιηση,κατι...
Τι λετε;Η' μηπως τα κανω χειροτερα τα πραγματα;Του δινω δηλαδη ελπιδες για κατι καλυτερο και μαραζωνει οταν δε θα μπορω.Γιατι δε θα μπορω παντα.Δε θα ειναι συστηματικες οι βολτες.Αν μπορουσα και 2ο σκυλο θα επαιρνα δικο μου,απλα να βοηθησω λιγο.Ε;;;