Νεο κουταβι στο σόι,να το αναλαβω;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλημερα.Μου εχουν παιξει τα νευρα:mad:.Οι γονεις μου ειχαν παντα σκυλια.Τον τελευταιο μισο χρονο ομως οχι.Εκανα ομηρικες μαχες να μην παρουν αλλο,γιατι δεν μπορω αυτο το πραγμα με την αλυσιδα.Τελικα εχασα.Μας εφερες ενα θειος μου ενα γλυκα κοπρολυκοσκυλακι,πρεπει να ειναι 2 μηνων.Απειλησα τον πατερα μου οτι θα το παω στη φιλοζωικη,κτλ.Μπουρδες:cool:.Δε με πιστεψε.Τουλαχιστον θα το εχει λυτο(800τ.μ. οικοπεδο) για να φυλαει τα κουνελια(τρομαρα του! ) και οντως το κανει:)Επισης του ειπα οτι για να γινει φοβερος και τρομερος φυλακας,πρεπει να τον βαζει καθε μερα μεσα στο σπιτι για καμια ωρα,γιατι αλλιως θα προστατευει μονο τον κηπο:D.Τον βλεπει να το πιστευει.

Σημερα τον παω για εμβολια,τσιπ,σκουληκια,τσιμπουρια,κτλ...Σκεφτομαι λοιπον(μια και μενω κοντα στο πατρικο) να κανω λιγο καλυτερη τη ζωη του οοοοποτε μπορω να το παιρνω κι αυτο βολτιτσα να γνωρισει τον εξω κοσμο,να κανω μια βασικη εκπαιδευση(οχι για τιποτα,απλα να εξασκησει το μυαλο του),μια κοινωνικοποιηση,κατι...

Τι λετε;Η' μηπως τα κανω χειροτερα τα πραγματα;Του δινω δηλαδη ελπιδες για κατι καλυτερο και μαραζωνει οταν δε θα μπορω.Γιατι δε θα μπορω παντα.Δε θα ειναι συστηματικες οι βολτες.Αν μπορουσα και 2ο σκυλο θα επαιρνα δικο μου,απλα να βοηθησω λιγο.Ε;;;:confused:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Κι εγώ συμφωνώ να ασχοληθείς όσο μπορείς. Μην έχεις τύψεις και προβληματισμούς. Μόνο καλό θα του κάνεις.
Που ξέρεις; Μπορεί να "ζηλέψει" και ο μπαμπάς και να κάνει ότι κάνεις; Μπα ε;

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Κι εγώ πιστεύω, ότι μόνο χαρά μπορείς να προσφέρεις στο σκυλάκι.
Θα είσαι η χαρούμενη νότα στη ζωή του, θα έχει κάτι να περιμένει τις ώρες που (σκυλο)βαριέται :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
να προτείνεις στον μπαμπά να πηγαίνετε μαζί βόλτα με τα σκυλιά σας. Ίσως γλυκαθεί (καταρχήν με την παρέα της κόρης) με την όλη διαδικασία....

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
τουλάχιστον τώρα που είναι μωρό επιβάλλεται.
από την άλλη κι οσο μεγαλώνει αν δεν μπορείς καμμια φορά λογω καιρού εργασίας, βαρεμάρας κλπ, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με 800 μετρα αλάνα. εννοείται ότι και οι γονεις σου θα περνανε έστω και λίγο καιρό μαζί του.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ο πατερας μου περα απο το να περναει το χρονο του μαζι του οσο ο ιδιος ασχολειται με τον κηπο,δεν παιζει τιποτα αλλο.Βολτα μαζι;Τι ειναι αυτο;Η μονη περιπτωση ειναι να εκπαιδευσω το σκυλι και οταν μεγαλωσει να ερχεται ο πατερας μου βολτα για να κορδιζει τι μεγαλο εκπαιδευμενο σκυλο εχει:eek:.Υπαρχει χαπι που να αλλαζει παλια μυαλα;

Νομιζω οτι τους ψηνω τους γονεις μου για να μπαινει λιγο μεσα.Πως δεχονται το δικο μου;Τον εχουν φιλοξενησει Σ/Κ.Τι παθανε;Καπως ετσι θα το πασαρω αν δεν πειστουν με τον τρομερο φυλακα που θαγινει αν μπαινει μεσα στο σπιτι:p.

Απο την ελαχιστη εμπειρια που εχω,βλεπω να εξελισσεται σε καλο σκυλι.Ειναι θαρραλεο,ηρεμο,αγαπησιαρικο,κτλ.Βεβαια ειναι και 2 μηνων,αλλα εχω δει και κατι υστερικα 2 μηνων...

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Εμ ξεροσταλιάζουμε να δούμε κουτάβι κι εμείς που τους έχουμε αδυναμία :) λολ

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλημερα.Το πρωτο σταδιο πετυχε.Μπαινοβγαινει το κουλουκι στο σπιτι.:)

Παντως,φοβαται τους ανθρωπους.Το πλησιαζα και μαζευοταν.Σιγα σιγα,ξεπαιρνει.Τωρα το φωναζω και οπου ειναι κρυμμενο,βρρρρ ερχεται σα βολιδα!:eek:

Τη μητερα μου την ακολουθει,τον πατερα μου τον εχει για φτυσιμο(μηπως για να τον θυμαται μια ζωη;:p ).

Ξερετε ομως τι παρατηρησα;Οτι ακουει εμενα παραπανω απο τους γονεις μου...Σκεφτομαι μη νομιζει οτι εγω ειμαι η μαμα του και απλα κοιμαται σε εκεινο το σπιτι.

Μου περναει απο το μυαλο να το δωσω.Η ζωη του θα ειναι μπαινοβγαινει στο σπιτι,ναι μεν μεγαλο οικοπεδο αλλα χωρις ενδιαφερον και να περιμενει εμενα και τον Εκτωρα για να παιξει.:(

Επισης σκεφτομαι να ξεκινησω κοινωνικοποιηση που ακομα και να το δωσω να μην εχει χασει τους σημαντικοτερους μηνες της ζωης του.

Μολις ειπα στους δικους μου οτι θα το δωσω,το εβαλαν στο σπιτι;),αλλα δεν μπορει να πιασει για ολες τις δραστηριοτητες.

Μηπως κακως το καθυστερω και οταν η κατασταση δυσκολεψει,δε θα μπορω να το δωσω λογω ηλικιας;Οι δικοι μου δεν ειναι ικανοι για τετοιο σκυλι.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Skylakos, νομίζω οτι υπερβάλλεις. Και να το δώσεις, ποιος σου λεει οτι σε δυο μήνες δε θα πάρουν άλλο? Και τέλος πάντων τεράστιος κήπος και μέσα έξω στο σπίτι δεν είναι και ότι χειρότερο! Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν όρια στο τι μπορείς να κάνεις. Οι γονείς σου είναι ενήλικες και πήραν μια απόφαση. Είναι δικό τους θέμα πλέον. Δεν βρίσκω οτι είναι δική σου υποχρέωση, με δεδομένο οτι ο σκύλος δεν κακοποιείται (απο τα όσα περιγράφεις....). Στη θέση σου θα το εκπαίδευα λιγάκι και ταυτόχρονα θα εκπαίδευα και τους γονείς σιγά σιγά. Με υπομονή, μπορεί να υπάρξει βελτίωση. :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Πιστευω οτι αν τους το παρω,δε θα ξαναπαρουν αλλο γιατι θα ξερουν οτι κι αυτο την ιδια τυχη θα εχει.
Ηθελα το κουταβι να εχει την ιδια ζωη που εχει ο δικος μου.Βολτες,εκδρομες,ταξιδια,συνεχη ενασχοληση,κτλ.Θα γινοταν πολυ καλυτερος απο τον Εκτωρα!
Μου φαινεται οτι αχρηστευεται ενα κοπριτακι με αιμα Γ.Π.,απλα να βολταρει σε ενα σπιτι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Κι εγώ νομίζω ότι υπερβάλλεις.
Και ποιός σου λέει ότι όπου το δώσεις, θα περνάει καλύτερα;
Τουλάχιστον εκεί, έχει κι εσένα που νοιάζεσαι. Ακόμη κι αν βλεπόσαστε μια στις τόσες.
Θα ξέρεις ότι είναι καλά. Και αν κάποτε δεν είναι, θα το προσέξεις και θα πράξεις τα δέοντα.
Και δεν ξέρεις ποτέ, πως θα εξελιχθούν τα πράγματα :rolleyes:;)
Οπότε, χαλάρωσε κι απόλαυσέ το...:)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Γυρισαμε.Μεγαλος καφες.Ηρθαν παιδακια και καποιοι μεγαλοι και μας κανακεψανε,μας χαιδεψανε,κτλ,κοιτουσαμε τριγυρω,κολουσαμε σε ενα σημειο και μετα παλι αλλου,μεχρι που κουραστηκαμε και κοιμηθηκαμε.:paja1:

Δεν ξερω παιδια,βλεπω πολυ ισσοροπημενες αντιδρασεις.Θαρραλεο σκυλακι χωρις να ειναι ενοχλητικο.Θα δειξει η πορεια.:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν