Νεο Μέλος!!!

Ραλου

Member
23 Δεκεμβρίου 2010
6
0
Καλησπέρα σας και καλές γιορτές σε όλους!! Ονομάζομαι Έμμα και εδώ και 15 μέρες είμαι ιδιοκτήτρια μιας πανέμορφης σκυλίτσας 2μιση μηνών. Ονομάζεται Ραλού και είναι μια κούκλα. Εγινα μέλος για να επικοινωνώ με άτομα σαν εσάς που ξέρουν πολλά παραπάνω από εμένα για την ανατροφή ενός σκυλιού. Θα χαρω πολύ να ακούσω τις συμβουλές σας ώστε να γίνω καλύτερο ΄΄αφεντικό΄΄ για τη Ραλού μου.
Ευχαριστώ..

Ραλου

Member
23 Δεκεμβρίου 2010
6
0
Ευχαριστούμε ευχαριστούμε!! Είμαι 23 χρονών. Τη Ραλού την βρήκα από μια σελίδα στο ιντερνετ. Την είχαν πάρει κάτι παιδιά από την μαμά της αλλά οι γονείς τους δεν την ενέκριναν (λόγω του ότι είναι κουτάβι και ανυπάκουη..) και βρέθηκε σε ένα petshop.. Από αυτο το μαγαζί η κοπέλα έψαχνε απεγνωσμένα κάποιον να την χαρίσει γιατί έχει ήδη δυο σκυλιά και ............... να μαι εγω!!
Είχα μια σκυλίτσα παλαιότερα, αδέσποτη και αυτή. Την είχα πάρει από τον δρόμο γιατί ήταν τόσο καλή και αφού έχω μεγάλη αυλή μπορούσα να την υιοθετήσω!! Την είχα 9 χρόνια την Ήρμα ωσπου κάτι δυνατότερο από εμένα ήρθε και την πήρε.. :(
Και να μαι τώρα με την Ραλού!!!!!! Απλά επειδή ποτέ δεν είχα κουτάβι θέλω πολύ να μάθω τα πάντα για να το αναθρέψω όσο καλύτερα μπορώ ( ο κτηνίατρος με βοηθάει πολύ δεν λέω) αλλά θέλω κάτι περισσότερο!!!
Αυτά για μένα, από μένα!

Ραλου

Member
23 Δεκεμβρίου 2010
6
0
Α! Συγνώμη που δεν απάντησα.. Είναι ημίαιμο λαμπραντορ... Αποσο ξέρουμε.. Ας το πούμε κοπράκι για να είμαστε μέσα. Δεν ασχολούμε τόσο με ράτσες. Σημασία έχει να είναι υγιές και να περνάμε καλά μαζι!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εεεχεχεχεχε!!!!
καλως τα κοριτισια τα δικα μου!!!!
εγω ειμαι αυτο πετ σοπ...και η ραλου κατουρησε τα δικα μου χαλια πρωτα..μεχρι να βρεθει η υπεροχη εμμα!! με την υπεροχη μαμα!!!!
δεν χρειαστηκε ουτε interview ουτε τιποτα! ειναι μια πολυ ζεστη οικογενεια!!!! η Ραλλου ειναι απο τις πολυ τυχερες πανεμορφες κουταβες!!!
ελα εμμα!! εδω Βικυ!!! παρε μια φωτο να χεις το μωρο σου βρεφος!!
DSC00037..jpg DSC00035..jpg
ε, αυτες ειδε η εμμα...και ερωτευτηκε.... πολυ θελει??

Καλως ηρθατε!!!!!!!!