Νεος

ostrovian

Member
7 Ιουλίου 2008
8
0
thessaloniki
Γεια σας , ειμαι νεος στο site και εχω ενα λευκο σιβηρικο χασκυ τον AMON RA αλλα τον φωναζουμε σκετο RA.Ειναι γεννημενος στις 14-01-2008 και πολυ ζωηρος.Διπλα μας μενει η νυφη ,ALBA ,η οποια ειναι και αυτη ενα καταλευκο ,θηλυκο ομως ,χασκυ 2 μηνων μικροτερη (συντομα θα εχω φωτογραφια της) ετσι και οι δυο εχουν συντροφια και τρελαινουν την γειτονια.Βεβαια μενουμε σε σπιτια με αυλες οπου μπορουν εστω και λιγο να τρεξουν και να παιξουν , εννοειται πως το γρασιδι εχει καταστραφει και καθε μερα κλεινω τρυπες!

Last edited:

ostrovian

Member
7 Ιουλίου 2008
8
0
thessaloniki
εγω το ονομασα, και οταν λεω νυφη εννοω οτι θα τα ζευγαρωσουμε και θα συντροφευει το ενα το αλλο.

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Καλωσορισες. Δεν ξερω για τα χασκυ αλλα εγω τη δικια μου με πολυ υπομονη την εμαθα να σκαβει εκει που με συμφερει, δηλαδη οχι στο γκαζον αλλα στις ακρες που υπαρχουν φυτα και το χωμα θελει σκαλισμα (εχεις δει τη διαφημηση μαθε το σκυλο σου να φροντιζει το κηπο).:D:D:D:D:D
Οσο για το ζευγαρωμα, εχω τσακωθει με φιλους για ενα και μονο λογο. Αν εχεις ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΕΙ που θα καταληξουν τα κουταβια και εισαι σιγουρος 100 τις 100 οτι αυτοι που θα τα παρουν εχουν την παιδεια, το χρονο, τα χρηματα, την υπομονη, την ορεξη, τις γνωσεις, την αγαπη να ασχοληθουν με τα σκυλια (πραγμα δυσκολο να το ξερεις) κάντο.
Αν εστω και 1 τις 100 δεν εισαι σιγουρος για τα παραπανω και πολλα αλλα, γιατι να αναπαραγεις δυστυχια, πονο, κακομεταχειριση; Θα νιωθεις καλα με τον εαυτο σου μετα οταν μαθεις οτι ΕΣΥ τα προκαλεσες ολα αυτα;
Ειναι σαν να κανεις πολλα παιδια να τα δωσεις σε ανθρωπους που σου ειπαν οτι θα τα αγαπουν και να μαθεις μετα οτι το ενα βγαζει μεροκαματο στα φαναρια, το αλλο το εκμεταλευεται κυκλωμα παιδικης πορνογραφιας, και το τριτο το εχουν κατασφαξει για να του παρουν το νεφρο.
Ακραιο σαν παραδειγμα, αλλα σκεψου το;)

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Το ξερω βρε Chloe αλλα αυτος ειναι ενας απλος και βασικος λογος να μην το κανεις ο οποιος ειναι κατανοητος ακομα και σε αυτους που δεν εχουν καμμια επαφη με το θεμα σκυλια.Σε πρωτοβαζει σε σκεψεις αρκει να εισαι ανθρωπος και οχι εμπορος στο μυαλο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Να ξέρεις ότι εφόσον έχει καθαρόαιμα θα θεωρεί σίγουρο ότι θα τα δώσει (ίσως και πουλήσει) σε καλά σπίτια. Γι' αυτό το είπα κυρίως. Για να μην μείνει εκεί!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες Οstrovian! :)
Ο σκύλος σου είναι πολύ όμορφος, να σου ζήσει! Έχει πιστοποίηση καθαροαμίας?
Εάν δεν πειστείτε για τους λόγους που δεν ζευγαρώνουμε οι ιδιώτες τα ζώα μας, καλό είναι να κάνετε τουλάχιστον τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας και στα δυο σκυλιά πριν τα ζευγαρώσετε.

liajoe

Well-Known Member
Καλημέρα και καλώς ήρθες:)

Τα παιδιά έχουν δίκιο, ευτηχώς ή δυστηχώς, πάλι.

Έάν δέν είναι κάποιος "εκτροφέας" δεν έχει δικαίωμα, ηθικά πρότα από όλα
να ζευγαρώνει σκυλιά για οποιοδήποτε λόγο. Έιναι καθαρά θέμα εγωισμού του
ανθρώπου και όχι τη είαναι το καλύτερο για τα σκυλιά μας ΚΑΙ την κοινωνία μας.

Θα σε παρακαλουσα να το σκεφτείς σοβαρά το θέμα. :)

ostrovian

Member
7 Ιουλίου 2008
8
0
thessaloniki
Πολυ απλα πιστευω πως το ζευγαρωμα ειναι κατι το φυσικο και πρεπει να γινεται ισως μεσα σε καποια ελεγχομενα πλαισια, επισης πιστευω πως το εμποριο ζωων ειναι απαραδεκτο.Δεν ειναι σωστο να πιστευουμε, πως ενας εκτροφεας θα δημιουργησει το τελειο που θελουμε γιατι απλα τα ζωα δεν ειναι μηχανες, οπως και οτι τα ημιαιμα δεν εχουν δικαιωμα στη ζωη ειναι λαθος. Αν θελουμε να αντιμετωπισουμε το προβλημα των αδεσποτων πρεπει να το λυσουμε διαφορετικα και οχι με το να αποφασιζουμε σαν θεοι για το ποιο ζωο εχει δικαιωμα στην μητροτητα η οχι(καθαρη επεμβαση στη φυση). Φανταζομαι αρκετοι απο εσας εχουν ημιαιμα και αναγνωριζουν την ανωτεροτητα τους απο τα καθαροαιμα και αν δεν το γνωριζουν σας το λεω απο εμπειρια. Επισης αναρωτιεμαι ποσοι απο εμας περασαν καποιο τεστ για το αν ειναι ικανοι να αποκτησουν καποιο σκυλο και απο που βρηκαν αυτο το σκυλο? Θα μπορουσα να πω πιο πολλα για το θεμα αλλα δεν εχει νοημα αφου απλα λεω την αποψη μου και δεν προσπαθω να αλλαξω καμια γνωμη, παντος ως ενα σημειο καποιοι φιλοι εχουν δικαιο.Σημασια εχει να υπαρχει η διαθεση και ολα μπορουν να γινουν σωστα.Θεμα εγωισμου ειναι επισης και το να παρουμε ενα ομορφο σκυλο ρατσας απο το περιβαλλον του (χωρα καταγωγης) επειδη μας αρεσε ως παρουσια και μας αρεσει να ακουμε κοπλιμεντα για αυτον. Σε πολλα θεματα σχετικα με τα ζωα δεν μπορουμε να ειμαστε δικαιοι αν κατσουμε και το καλοσκεφτουμε. Καθε κερμα εχει δυο πλευρες. Σας χρωσταω φωτογραφια της ALBA.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν