Νεος στο forum

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Τον Δανο σου μαλλον τον πετυχες στα γεραματα,εκει οτι σκυλι και να εχεις δεν θα θελει πολλες βολτες,οσο για την φυλαξη υπαρχουν Δανοι που δεν περναει μυγα,αλλα οι γονεις σου με εσενα μικρο τον ειχαν χειραγωγησει μαλλον.
Και μην ξεχνας οτι οταν ειναι καλος φυλακας ενας σκυλος ειναι και απεναντι σε σκυλους καχυποπτος,εισαι σε θεση να κρατησεις και να ηρεμησεις εναν σκυλο μεγαλοσωμο οταν αυτος ειναι εκτος εαυτου?

mike21

Member
27 Δεκεμβρίου 2009
16
0
Οχι omaroc δεν τον πετυχα στα γεραματα. Οπως ειπα τον ειχα απο μικρος και δεν του ειχαμε κανει ουτε καν βασικη εκπαιδευση το σκυλι κοιμοτανε μεσα. Και ηταν απο πολυ καλους γονεις! Ναι ειμαι σε θεση να κρατησω εναν σκυλο εκτος εαυτου! Εχω εμπειρια παρολο ειμαι μικρος απο δυνατα σκυλια! Το ντογκο μπορει ευκολα να μενει με αλλα σκυλια ειναι γενικα φιλικο με αλλα σκυλια ?, ρωταω γιατι ειναι γενικα ενα κυριαρχικο σκυλι!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Τεσπα,πεθανε στα 19 σου 12 χρονων,αρα ηρθε στο σπιτι οταν εσυ ησουν 7,με ποσο μπορουσες να τον κρατησεις?με 12?με 15?με 18?τοτε ηταν 11 χρονων,ενας Δανος ειναι ακτιβ αντε μεχρι τα 6-7-8 το πολυ.
Για τα Ντογκο θα ρωτησεις τα αλλα παιδια εδω που ασχολουνται στενα,κοιτα να μπεις στο Subforum.

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Το αρσενικο ντογκο του αδερφου μου κανει παρεα με τα 2 αρσενικα ροτβαιλερ, αλλα εχουν μεγαλωσει απο μικρα μαζι, εχουν την ιδια σχεδον ηλικια (διαφορα 3 μηνων) οποτε δεν νομιζω οτι δεν μπορουν να συνυπαρξουν με αλλα σκυλια υπο προϋποθεσεις. Εννοειται οτι με αγνωστα σκυλια δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο...

mike21

Member
27 Δεκεμβρίου 2009
16
0
Ευχαριστω Φοιβο. Ειχα πληροφορηθει για αυτα! ΑΠλα ηθελα να ρωτησω και εσας γιατι πριν μου το ανεφερες σαν σκυλι στα μετρα ασ πουμε που ζητησα !

mike21

Member
27 Δεκεμβρίου 2009
16
0
Τα pit bull που μου ανεφερε ενας φιλος (οχι τα αμσταφ) πιο πανω , εχω μιλησει με ανθρωπους και μου ειπαν πως τα χαρακτηριστικα μοιαζουν με του ντογκο! Αφηστε που δεν εχω βρει παρα μονο ενα εκτροφειο πιτ μπουλ! Ενω αμσταφ δεν θα επελεγα ευκολα.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Γιατί δεν θα επέλεγες Αμσταφ αλλά θα επέλεγες πιτ;

Τα σκυλιά που σου είπα πληρούν κάποια από τα χαρακτηριστικά που ανέφερες, άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο!Εσύ πρέπει να ψάξεις να δεις ποιό ταιριάζει περισσότερο σε σένα!;)

mike21

Member
27 Δεκεμβρίου 2009
16
0
Εμφανισιακη ειναι η προτιμηση μου φοιβο οχι κατι περισοτερο οσο αναφορα τα πιτ και τα αμσταφ! Ναι αυτο προσπαθω να κανω!

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Εμφανισιακη ειναι η προτιμηση μου φοιβο οχι κατι περισοτερο οσο αναφορα τα πιτ και τα αμσταφ!
λογικο ειναι, το νεαρο της ηλικιας σου το δικαιολογει το γιατι κυμαινεσαι αναμεσα σε αυτες τις φυλες αλλωστε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog