Νεος στο Φορουμ(Ομαδες Φρουρησης του ΠΝ με σκυλους)

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
Καλημερα ή καλησπερα σε ολους,
Με λενε Γιωργο και δουλευω με σκυλους, ιδιαιτερα εργασιας. Ασχολουμαι 11χρονια τωρα με την εκπαιδευση σκυλων καθως και το επαγγελμα μου ειναι τετοιο. Ανηκω στις Ομαδες Φρουρησης του ΠΝ με σκυλους και κατεχω τη θεση του Head Supervisor. Εχω εκπαιδευτει σε Ολλανδια,Βελγιο,Αγγλια και Αμερικη στην εκπαιδευση σκυλων.Στο φορουμ σας με συστησε η Δεσποινα και θεωρω οτι κανετε πολυ καλη δουλεια με την επιλυση αποριων. Σε καμια περιπτωση δεν ηρθα για να δειξω το "μποι" μου, αλλα ουτε και να ψαρεψω πελατες. Θα ηθελα παρα πολυ να συνεχισω να βλεπω νεα μελη με νεες αποριες. Η Γνωση πρεπει να ειναι ελευθερη και να μοιραζεται. Εκτος της πεθερας μου, εχω ενα ημιαιμο Λαμπραντορ, αγνωστου πατερα, που με συντροφευει τα τελευταια 12 χρονια,την Κικα. Επισης ειμαι παντρεμενος και εχω μια 11μηνων κορη, τη Νεφελη. Τελος, ερχομαι να σας συναντησω ολους ταπεινα, σε μια περιοδο που λειπει η κυνοφιλια και η κυνοπαιδια απο την Ελλαδα. Σας ευχαριστω πολυ που με δεχτηκατε στην παρεα σας.

roza

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
72
0
γειααααααα.. .. ελπιζω να μη μπαινει και πεθερα σου εδω.. αχαχαχαχχαχα μ έστειλε το σχολιο για την πεθερα λεμε.. :D:D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εκτος της πεθερας μου, εχω ενα ημιαιμο Λαμπραντορ, αγνωστου πατερα, που με συντροφευει τα τελευταια 12 χρονια,την Κικα.
Γιώργο, αφού έχεις καταφέρει να εκπαιδεύσεις το κατοικίδιο «πεθερά», όλα τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι! :D
Εντυπωσιακό βιογραφικό! Σίγουρα οι γνώσεις σου θα προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια σε όλους μας!
Καλώς ηρθες στην παρέα μας! :)

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Γεια σου Γιωργο, δεν ηξερα οτι εχει και το ναυτικο σκυλια, ως πολιτης εισαι ή μονιμος? Που εχει εγκαταστασεις? Υπηρετησα καποια χρονια σε καραβια και λιγο σε στερια αλλα δεν ειχα προσεξει πουθενα σκυλια.