Νεος στην παρεα

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
παρε ενα crate φιλε..Ειναι σαν να εχεις ενα μωρο και το εχεις εξω στην παγωνια..Αλλιως βαλτο σε μπαλκονι η υπογειο αν τοσο δεν μπορεις..Αλλα οπως και ναχει μεσα ειναι καλυτερα..

george amstaff

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
91
0
θα τον παρω σημερα μεσα,θα τον δεσω στο καλοριφερ οταν ειναι για υπνο ελπιζω μην το ξηλωσει μονο:).

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Crate παρε ειναι ο,τι καλυτερο. Και μεσα θα ναι μαζι σας και δε θα φοβασαι για ζημιες και ατυχηματα.

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

george amstaff

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
91
0
απο το βραδι ως το πρωι αντεχει χωρις να κανει την αναγκη του?το αργοτερο 2 το βραδι να τον βγαλω και το πρωι 7μιση.το σπιτακι για μεταφορα δεν λετε crate?

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
οχι, crate ειναι αυτο

το οποιο ο σκυλος μαθαινει σαν σπιτι του. 6 μηνων πιστευω δε θα ναι προβλημα κοιτα στο φορουμ αναλογες συζητησεις, ψαξε με τη λεξη crate

george amstaff

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
91
0
αν και τον εχω μεσα στο σπιτη εδω και μερες και ειναι αψογος θα ψαξω και για crate,ποσο πανε οι τιμες σε αυτα?να ξερω πριν αγορασω κανενα

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Για το μέγεθός του νομίζω κανένα 70άρι..όσο πήρα κι εγώ το δικό μου δηλαδή.

Στο καλοριφέρ μην τον δένεις για δύο λόγους. Υπάρχει κίνδυνος να το τραβήξει, να σπάσει σωλήνες και να γίνει χαμός. Επίσης, (αν έχεις τα παλιά καλοριφέρ με τις φέτες) ενίοτε σκάνε και μπορεί να σου κάνουν το σκύλο ποσέ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi