καλος σας βρηκα!νεος στο φορουμ αν και το διαβαζω απο το καλοκαιρη ειπα να γραφτω τωρα,εχω ενα American Stafford 6 μηνων τον τζονι
thanks για τα κοπλιμεντα προς τζονι,τον εχω εξω και αυτον τον καιρο κανει -7 τα βραδια υπαρχει προβλημα?Τι όμορφος παίδαρος είναι αυτός!
Να σου ζήσει φιλέ μου.
Σπιτάκι του έχεις ή είναι στο μπαλκόνι χωρίς τίποτα;thanks για τα κοπλιμεντα προς τζονι,τον εχω εξω και αυτον τον καιρο κανει -7 τα βραδια υπαρχει προβλημα?
εχουμε τα μωρα τισ αδερφης μου αυτον τον καιρο ηλικιες 1,5 και 2,5 δεν φοβομαστε μην κολησουν κατι τα μωρα και αυτα τρελενονται για τον σκυλο απλα αυτος επειδη βγαζει δοντακια τα δαγκωνει με αποτελεσμα γρατζουνιες η πτωσεις τον μωρον.τι κανω?τον εκπαιδευω κιολας αλλα δεν γινεται να μαθει σε μια μερα για αυτο το θεμα.αν τον εχω μεσα στην ζεστη και τον βγαζω εξω μετα στο κρυο για βολτα δεν ειναι πιο ευκολο να αρωστησει?ζεστη κρυο.Εμένα με προκαλείς να σε ρωτήσω τι σε σταματάει να τον πάρεις μέσα, αφού το θες τόσο πολύ.
Δες αν το σπιτάκι του είναι οκ, δεν έχει τραβηξει υγρασία κτλ...και πιστεψτε με οτι θελω οσο τπτ να τον ειχα μεσα ανεξαρτητα απο το κρυο,το κρυο παει αναλογα με την ρατσα σιγουρα αλλα για ποσο κρυο αναλογα με την ρατσα?το προηγουμενο σκυλι που ειχα ηταν ενα ροτβαιλερ θυληκο και δεν εδειξε ποτε οτι κρυωνει ισα ισα ξαπλωνε απο μονο του μεσα στα χιονια σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με αυτον τωρα.
Το Rottweiler, αν και κοντότριχο, διαθέτει διπλό μανδύα... ενώ το Amstaff (εκτός αν κάνω τραγικό λάθος) διαθέτει μονό... τεράστια διαφορά, σε τέτοιες θερμοκρασίες!...το προηγουμενο σκυλι που ειχα ηταν ενα ροτβαιλερ θυληκο και δεν εδειξε ποτε οτι κρυωνει ισα ισα ξαπλωνε απο μονο του μεσα στα χιονια...