Νεος στην παρεα

george amstaff

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
91
0
καλος σας βρηκα!νεος στο φορουμ αν και το διαβαζω απο το καλοκαιρη ειπα να γραφτω τωρα,εχω ενα American Stafford 6 μηνων τον τζονι

kepitu

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2013
69
0
Πτολεμαϊδα
Καλως ήλθες Γιώργο.

Τα American Staffordshire Terrier είναι μια απο τις αγαπημένες μου φυλές, πολυ ψηλά στον πίνακα προτιμήσεων μου. Να σου ζήσει και θα ήθελα πολλές λεπτομέρειες γιαυτόν καθως και φωτό (απαράιτητο!)

george amstaff

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
91
0
Καλως ήλθες Γιώργο.

Τα American Staffordshire Terrier είναι μια απο τις αγαπημένες μου φυλές, πολυ ψηλά στον πίνακα προτιμήσεων μου. Να σου ζήσει και θα ήθελα πολλές λεπτομέρειες γιαυτόν καθως και φωτό (απαράιτητο!)

643961_550161214998723_1899505205_n.jpg20121005_214643.jpg20121005_214643.jpg20121230_170012.jpg

george amstaff

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
91
0
Τι όμορφος παίδαρος είναι αυτός!

Να σου ζήσει φιλέ μου.
thanks για τα κοπλιμεντα προς τζονι,τον εχω εξω και αυτον τον καιρο κανει -7 τα βραδια υπαρχει προβλημα?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
thanks για τα κοπλιμεντα προς τζονι,τον εχω εξω και αυτον τον καιρο κανει -7 τα βραδια υπαρχει προβλημα?
Σπιτάκι του έχεις ή είναι στο μπαλκόνι χωρίς τίποτα;
Ειδικός σας Αμσταφ δεν είμαι αλλά -7 και κουτάβι 6 μηνών και κοντότριχο δεν θα το έλεγα ιδανικό

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
θα το έχει κόψει κρύο το κακόμοιρο.
μα καλά απο μόνος δεν καταλαβαίνεις ότι δεν κάνει ειδικά τόσο μικρό να είναι έξω σε τέτοια θερμοκρασία και να έλεγες πώς ήταν και μακρύτριχο.
τουλάχιστον αν είναι πολύ σημαντίκος ο λόγος που ζεί έξω εκτός απο εγωιστικός φτιάξε του μία ζεστή μεριά.

Last edited:

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Βαλε μεσα το σκυλι ρε φιλε, εκτος αν το προτιμας κατεψυγμενο και σκεφτεσαι να το κανεις μια αποψυξη.

george amstaff

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
91
0
αυτο το διαστημα δεν γινεται να τον εχω μεσα αν και πριν πιασουν τα κρυα ελεγα οτι θα τον εχω μεσα σε τετια περιπτωση αλλα τωρα δεν γινεται,τον εχω σπιτακι κανονικα και κουβερτεσ κλπ ειναι οσο πιο ζεστο γινεται για εξω,τον εκτροφεα του που ρωτησα μου ειπε οτι και εξω δεν εχει προβλημα αρκει να τον ταιζω λιγο παραπανω.σε πιο κρυες χωρες οπωσ σερβια πχ εκει δεν εχουν προβλημα?αν κρυωνε θα εδειχνε κανα σημαδι να καταλαβω οτι κρυωνει?πχ απο τα κοπρανα?

george amstaff

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
91
0
και πιστεψτε με οτι θελω οσο τπτ να τον ειχα μεσα ανεξαρτητα απο το κρυο,το κρυο παει αναλογα με την ρατσα σιγουρα αλλα για ποσο κρυο αναλογα με την ρατσα?το προηγουμενο σκυλι που ειχα ηταν ενα ροτβαιλερ θυληκο και δεν εδειξε ποτε οτι κρυωνει ισα ισα ξαπλωνε απο μονο του μεσα στα χιονια σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με αυτον τωρα.

Last edited:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εμένα με προκαλείς να σε ρωτήσω τι σε σταματάει να τον πάρεις μέσα, αφού το θες τόσο πολύ.

george amstaff

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
91
0
Εμένα με προκαλείς να σε ρωτήσω τι σε σταματάει να τον πάρεις μέσα, αφού το θες τόσο πολύ.
εχουμε τα μωρα τισ αδερφης μου αυτον τον καιρο ηλικιες 1,5 και 2,5 δεν φοβομαστε μην κολησουν κατι τα μωρα και αυτα τρελενονται για τον σκυλο απλα αυτος επειδη βγαζει δοντακια τα δαγκωνει με αποτελεσμα γρατζουνιες η πτωσεις τον μωρον.τι κανω?τον εκπαιδευω κιολας αλλα δεν γινεται να μαθει σε μια μερα για αυτο το θεμα.αν τον εχω μεσα στην ζεστη και τον βγαζω εξω μετα στο κρυο για βολτα δεν ειναι πιο ευκολο να αρωστησει?ζεστη κρυο.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Έχω μπερδευτεί λίγο με τη φάση μωρά/σκύλος, αλλά δεν πειράζει.

Ας κοιμάται σε άλλο δωμάτιο ο σκύλος ή σε κλουβί.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
και πιστεψτε με οτι θελω οσο τπτ να τον ειχα μεσα ανεξαρτητα απο το κρυο,το κρυο παει αναλογα με την ρατσα σιγουρα αλλα για ποσο κρυο αναλογα με την ρατσα?το προηγουμενο σκυλι που ειχα ηταν ενα ροτβαιλερ θυληκο και δεν εδειξε ποτε οτι κρυωνει ισα ισα ξαπλωνε απο μονο του μεσα στα χιονια σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με αυτον τωρα.
Δες αν το σπιτάκι του είναι οκ, δεν έχει τραβηξει υγρασία κτλ...
Τώρα για τα μωρά όπως τα λες και εσύ πρέπει να το μάθεις αν με το καλό κανεις δικά σου τι θα κάνεις (δεν ξέρω αν έχεις ή είναι μεγάλα).
Αλλά ποτέ μην αφήνεις τον σκύλο μόνο του με τα μωρά ούτε λεπτό.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...το προηγουμενο σκυλι που ειχα ηταν ενα ροτβαιλερ θυληκο και δεν εδειξε ποτε οτι κρυωνει ισα ισα ξαπλωνε απο μονο του μεσα στα χιονια...
Το Rottweiler, αν και κοντότριχο, διαθέτει διπλό μανδύα... ενώ το Amstaff (εκτός αν κάνω τραγικό λάθος) διαθέτει μονό... τεράστια διαφορά, σε τέτοιες θερμοκρασίες!

george amstaff

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
91
0
δεν τον εχω δει να τρεμει η κατι που να παει το μυαλο μου οτι κρυωνει,αν κρυωνε τα κοπρανα του δεν θα επρεπε να ηταν διαφορετικα?μωρα δεν εχω ελευθερος ειμαι αλλα για 2 εβδομαδες ακομη θα εχω κοσμο στο σπιτη.το σπιτη του ειναι καταστεγνο υπερυψομενο απο το εδαφος κουβερτες μεσα κλπ.η ερωτηση ειναι πως καταλαβαινουμε αν ο σκυλος κρυωνει?τρεμει?υπαρχει κατι αλλο?και ολη την ημερα εχει καλο καιρο 4-7 το πρωι πεφτει κοντα στους μηδεν.και απο οτι τον ειδα εχει κανει παρα πολυ πυκνο τριχωμα με σχεση πως ηταν.

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi