Απο την πολη ερχομαι...Μπα η εφωρεια τον νοιαζει ποιο πολη.
Απορω που το συζηταμε παντως το αν θα το βαλουμε ή οχι..
Απο την πολη ερχομαι...Μπα η εφωρεια τον νοιαζει ποιο πολη.
Κατάλαβες ποιος φταίει;Αξιώθηκα σήμερα μετά από πολύ καιρό να καλέσω τον κτηνιατρικό σύλλογο για να επιβεβαιώσω ότι τα στοιχεία των τσιπ του Έλβις και του Τζιμάκου είναι καταχωρημένα στο όνομα μου.
Ο Τζιμάκος ήταν οκευ αλλά του Έλβις ούτε καν...Μου ζήτησαν φαξ και το καταχώρησαν επί τόπου.
Μην ξεχνάτε να κάνετε επιβεβαίωση!
Τηλ.: 210 52 02 901 και 210 52 26 769
Fax: 210 52 02 935
Ή ο κτηνίατρος που έστειλε το έντυπο ή ο ίδιος ο κτηνιατρικός σύλλογος που μέσα στα τόσα που καταχωρεί παράπεσε το χαρτί του Έλβις.Κατάλαβες ποιος φταίει;
οταν τη βγαζεις βολτα δεν της φορας κολαρο?Δεν την έχω τσιπάρει ακόμα..δεν της έχω κάν ταμπελάκι με τα στοιχεία μας!Ίσως το δεύτερο να το κάνω κάποια στιγμή αν και δεν της φοράω κολάρο πολύ συχνά.
kickass μην τα παραμελεις αυτα.Δεν την έχω τσιπάρει ακόμα..δεν της έχω κάν ταμπελάκι με τα στοιχεία μας!Ίσως το δεύτερο να το κάνω κάποια στιγμή αν και δεν της φοράω κολάρο πολύ συχνά.
Μηπως το γατακι τραυματιστηκε στο σημειο που απο κατω υπηρχε το τσιπακι. Ειναι απιθανο εως αδυνατο να συμβει κατι τετοιο, το απεβαλε ο οργανισμος δηλαδη;Ναι το έχω ακούσει. Επίσης ξέρω περίπτωση που το τσιπάκι βγήκε (από γατάκι).