δεν μου αρέσει η αλήθεια είναι...έχει τύπο πάντως..Σε άτομο που δεν ειχε ποτέ του σκύλο δε θα πρότεινα giant schnauzer.
δεν μου αρέσει η αλήθεια είναι...έχει τύπο πάντως..Σε άτομο που δεν ειχε ποτέ του σκύλο δε θα πρότεινα giant schnauzer.
Εντάξει αλλά μπροστά στις άλλες ράτσες που βάζει η κοπέλα είναι πολύ πιο εύκολο αν είναι εκπαιδευμένο.Σε άτομο που δεν ειχε ποτέ του σκύλο δε θα πρότεινα giant schnauzer.
Μαγική λέξη το ΑΝ που έγραψες!Εντάξει αλλά μπροστά στις άλλες ράτσες που βάζει η κοπέλα είναι πολύ πιο εύκολο αν είναι εκπαιδευμένο.
Το πιτ δλδ τι εκπαίδευση να του κάνει?
Και στο φινάλε υπάρχει και μεσαίο ανθρωποκεντρικό, με έμφυτο ένστικτο φυλαξης κλπ.
Εγώ το έπιασα θέλει κοντότριχοΜαγική λέξη το ΑΝ που έγραψες!
Tελος πάντων τα schnauzer δεν είναι επιλογή της! Πάντως katerina ΤΤ είμαι πολύ περίεργη να ακούσω τα κριτήρια σου!
Κατά την γνώμη μου πολύ καλύτερο απο πιτ, θα σου πούνε και άλλα μέλη που έχουν, ρίξε μια ματιά στο cane corso πιστευω είναι στα αισθητικά σου κριτήριαΓια το μπόξερ τι λέτε?
Λοιπόν...θέλω να είναι δραστήριο..όχι σε υπερβολικό βαθμό όμως. Φιλικό και λίγο επιφυλακτικό με τους ξένους...να είναι γενικά υγιή ράτσα και η περιποίηση δεν με απασχολεί αλλά θα προτιμούσα σχετικά κοντό τρίχωμα. Επίσης θα ήθελα να τα πηγαίνει καλά με τα παιδιά...τόσα χρόνια θα μένουμε μαζί...δεν ξέρεις τι μέλη μπορεί να προστεθούν..Πάντως katerina ΤΤ είμαι πολύ περίεργη να ακούσω τα κριτήρια σου!
Άστους Rodriguez να πιστεύουν οτι τα κοντότριχα δε μαδάνε! :cuniaoo:Εγώ το έπιασα θέλει κοντότριχο
Πολύ σωστά σου τα λένε οι υπόλοιποι......δεν θέλω personal guard, αλλά έναν σκύλο που να το σκέφτεσαι πρώτα κάποιος πριν με πλησιάσει βραδιάτικα...
Καλά, εσένα αν σε πλησιάσουν, θα μετατραπούν, αυτόματα, σε ...δέντρα!!!Εμένα πάντως Κατερίνα, δεν με πλησιάζουν στον δρόμο. Ούτε νύχτα, ούτε μέρα. Αλλάζουν πεζοδρόμιο. Και pedigree, δεν έχουμε.
Ξέχνα το λαμπ. Είναι δραστήριο σε υπερβολικό βαθμό και καθόλου επιφυλακτικό με τους ξένους. Το ίδιο και το μπόξερ.Λοιπόν...θέλω να είναι δραστήριο..όχι σε υπερβολικό βαθμό όμως. Φιλικό και λίγο επιφυλακτικό με τους ξένους...να είναι γενικά υγιή ράτσα και η περιποίηση δεν με απασχολεί αλλά θα προτιμούσα σχετικά κοντό τρίχωμα. Επίσης θα ήθελα να τα πηγαίνει καλά με τα παιδιά...τόσα χρόνια θα μένουμε μαζί...δεν ξέρεις τι μέλη μπορεί να προστεθούν..
τα μπόξερ διάβασα ότι είναι καχύποπτα και επιφυλακτικά με τους ξένους και αυτό θα πρέπει να το δουλέψεις από μικρή ηλικία...Ξέχνα το λαμπ. Είναι δραστήριο σε υπερβολικό βαθμό και καθόλου επιφυλακτικό με τους ξένους. Το ίδιο και το μπόξερ.
Τι έκθεση είναι αυτή..?? και πόσο θα κρατήσει?Και θα της πρότινα να πεταχτεί σε καμμια 20αριά μέρες στην έκθεση στο Μαραθώνα να τα δεί απο κοντά και να μιλήσει με εκτροφείς.
Αυτό Κατερίνα last year!! Όσα μπόξερ έχω γνωρίσει είναι απίστευτα φιλικά με τους ξένους εκτός αν γνώρισα τα λάθος μπόξερ.τα μπόξερ διάβασα ότι είναι καχύποπτα και επιφυλακτικά με τους ξένους και αυτό θα πρέπει να το δουλέψεις από μικρή ηλικία...
Που το διάβασες αυτό katerinaTT???? aletas:τα μπόξερ διάβασα ότι είναι καχύποπτα και επιφυλακτικά με τους ξένους και αυτό θα πρέπει να το δουλέψεις από μικρή ηλικία...
Ok, έστω ότι θα είναι μαύρο... αλλά, με 22 κιλά (σαν τη μακαρίτισα Νίνα μου), πως θα ανταποκρίνεται στον όρο "μεγάλο"?Εγώ, το μόνο χαρακτηριστικό, που μπορώ να σε συμβουλεύσω να επιδιώξεις, είναι το βάρος.
Να φροντίσεις, να είναι το πολύ μέχρι 20 άντε 22 κιλά. Οχι παραπάνω.
μέχρι 60cm θα ήθελα...μην ξεφεύγουμε πολύ...Ok, έστω ότι θα είναι μαύρο... αλλά, με 22 κιλά (σαν τη μακαρίτισα Νίνα μου), πως θα ανταποκρίνεται στον όρο "μεγάλο"?