Να σας (ξανα)συστήσω τη Μαξ!!!

loomy

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
83
158
Μαρούσι
Η μικρή κουκλίτσα είναι η προσωρίνη συγκάτοικος μας!!! Μένει μαζί μας εδώ και 2 εβδομάδες και ειλικρινά μας έχει κλέψει την καρδιά με τα νάζια της...
Για όσους δεν την θυμούνται μπορούν να διαβάσουν το παλιό θέμα
Οι φωτό είναι από τις πρώτες μέρες στο σπίτι μας, όπως φαίνεται δεν άργησε να εγκλιματιστεί ιδιαίτερα :D
Και παρόλες τις ανησυχίες μας για το αν θα τα πάει καλά με το δικό μας το θηρίο, ή για τη προσαρμογή της σε διαμέρισμα έχω να σας πω ότι είναι ένας πραγματικός ΑΓΓΕΛΟΣ και η καλύτερη παρέα για το loomy μας.
Απολαύστε την κουκλίτσα μας και εμείς για όσο ακόμα θα την έχουμε κοντά μας....
MAX4..jpgMAX3..jpgMAX5..JPGMAX2..jpgMAX1..jpg

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Το τι χαίρομαι να βλέπω αδεσποτίδια ξαπλωμένα στους καναπέδες, δε λέγεται! :) Χαίρομαι πολύ που τα πράγματα πάνε καλά με το Loomy και που δεν σας δημιουργεί πρόβλημα η μικρούλα!! Ελπίζω γρήγορα να βρεί ενα μόνιμο σπίτι.... (δεν τολμώ να ελπίσω οτι θα την κρατήσετε....:rolleyes::rolleyes: )

:):):):)

loomy

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
83
158
Μαρούσι
Η μικρή είναι πραγματικά πολύ καλό σκυλάκι και ήσυχο...πραγματικά την έχω αγαπήσει πολύ.
Προσπαθώ να πείσω το Δημήτρη να μεγαλώσουμε τη "φαμίλια" ξεκινώντας από ένα ακόμη τετράποδο αλλά δυστυχώς είναι πολλά μέσα που πρέπει να υπολογιστούν... είναι και αυτή η "κρίση"...
Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ πάντως ή που θα βαρεθεί να με ακούει και θα την κρατήσουμε ή που θα με χωρίσει στο τέλος!!!
Πάντως αυτό που θέλω για τη Μαξ είτε μείνει μαζί μας τελικά είτε σε άλλη οικογένεια είναι να περνάει καλά γιατί είναι ψυχούλα!!!
Να και μια φωτογραφία με το "αδερφάκι" της...
DSC03103..jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Είναι απίθανο φατσάκι. Σας πάει η καρδιά να μην την κρατήσετε; :) Ποιά κρίση μωρέ; Τι ένα τι δύο; Την διπλή χαρά δεν την υπολογίζει ο Μητσάκος; Αντε, θα έχετε κι εμάς βοήθεια, για ότι χρειαστείτε...:);):)

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
καλα παει φοβερα με το ντεκορ του σπιτιου..μονο και μονο γιαυτο πρεπει να την κρατησεις:p:p

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Γιατί το ότι πάει με τον Loomy που το βάζεις? :p

Πολύ όμορφες εικόνες πάντως...
Όταν αφορούν αδέσποτα, πάντα με συγκινούν...
Πόση χαρά μπορούν να πάρουν και να δώσουν αντί να περιμένουν στους δρόμους και στα καταφύγια! :)

Η φωτογραφία με τη μπάλα στο στόμα έχει πολύ πλάκα! :D

Άντε, και σε μόνιμο σπίτι σύντομα!
Είτε το δικό σας :-\" είτε άλλο!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Tι μου θυμιζει ? τι μου θυμιζει???
Ετσι ξεκινησαν ολα και για μας! :p
Η Max ειναι μια θεα.. το ξερω απο χερι αφου ζουσε στο ιδιο καταφυγιο με την Ιρινα μας!
Loomy να σου πω κατι??? Δε θα σας κανει καρδια να τη δωσετε στο τελος! Θα βλεπετε καθε μερα στα ματακια της ποσο σας αγαπαει, θα βλεπετε τι χαρουμενος που ειναι ο σκυλακος σας που την εχει παρεα, θα βλεπετε τι μεγαλη προσπαθεια κανει να σας ευχαριστησει... ολες αυτες οι σκεψεις θα σας καρφωθουν στο μυαλο αφηνωντας πισω τους ενδοιασμους... εαν μαλιστα την ζητησουν για υιοθεσια 2-3 που δεν "κανουν"....
Το οικονομικο ηταν και για μας ενας πολυ σημαντικος παραγοντας ...τελικα δεν πηραμε δευτερο οδηγο στον Ντιεγκο, επιλεξαμε μια πιο φτηνη αλλα ποιοτικα καλη ξηρα τροφη, στον κτηνιατρο με δυο σκυλια εχουμε καλυτερες τιμες κ.α
Εγω ευχομαι να γινει το δικο σας σπιτι και δικο της και ο Loomy συντροφος της ζωης της!!!

loomy

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
83
158
Μαρούσι
Amaliaz δεν ξέρεις πόσο έυχομαι και ελπίζω να έχει και η δικιά της ιστορία την ίδια κατάληξη με της Ιρινα....
Το οικονομικό είναι πολύ μεγάλος παράγοντας δεδομένο ότι σε λίγο καιρό μπορεί να μην έχω δουλειά...δεν σταματάω να σκέφτομαι πολλά πράγματα, που σίγουρα σας απασχόλησαν και εσάς, πχ διακοπές??? αλλαγή σπιτιού??? (δεδομένο ότι τώρα μένουμε στο δικό μου οπότε δεν τολμάει να μου πει και κανείς γιατί έχω δύο σκυλιά) αλλά τι γίνεται όταν χρειαστεί να μετακομίσουμε σε ένα μεγαλύτερο στο μέλλον??? θα την κρύβω από τον ιδιοκτήτη??
Δεν θέλω να την κρατήσω παρορμητικά και τελικά να μην μπορέσω να τις προσφέρω ό,τι πραγματικά χρειάζεται στερόντας της την ευκαιρία να πάει σε ένα καλύτερο σπίτι. Όλα αυτά με προβληματίζουν και μένα και τον Δημήτρη και κάνουν την απόφαση μας πιο δύσκολη.
Παρουσιάστηκε και μία κυρία η οποία ενδιαφέρεται για την κουκλίτσα μας αλλά ακόμη δεν την έχουμε δει από κοντά-σφίγγεται η καρδιά μου στην ιδέα ότι μπορεί και να την πάρει...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εμας ακομα μας απασχολουν αυτα που λες.... απλα το παμε one step at a time.
Στον θεμα του κτηνιατρου ειμαι σιγουρη οτι με 2 σκυλια θα σας κανει καλυτερες τιμες , δεδομενου οτι ειναι ενηλικα και τα δυο θα μπορουσατε να δωσετε μια τροφη λιγο πιο οικονομικη, για τις διακοπες ειμαι σιγουρη οτι και η Μαριανθη θα δεχτει να κρατησει τη Μαξ ,(ασε που τοσα ατομα ειμαστε εδω ... σιγουρα για τοσο γλυκο κοριτσι κατι θα γινει!!!).. Οσον αφορα στο νεο σπιτι... τι ενα τι δυο... αυτος που εχει προβλημα με σκυλια .. δεν θα ρωτησει ποσα εχεις καν... μολις πεις εχω σκυλο θα σου πει λυπαμαι δε μπορω να στο νοικιασω...
Σας καταλαβαινω απολυτα γιατι πριν ένα μηνα ειμασταν ακριβως στην ιδια θεση... μεχρι που καταληξαμε οτι δεν υπαρχει καλυτερο σπιτι για την Ιρινα απο το δικο μας! Ισως ειναι εγωιστικο αυτο που λεω αλλα το βλεπω στα ματια της καθε φορα που μπαινω σπιτι!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Αυτό το σκυλί είναι η αδυναμία μου!! Το έχω λατρέψει στην κυριολεξία!! Τη θέλω, αλλά δεν ξέρω πώς θα τα πάει με τον Ούζο..

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Για να το θέσω πιο σωστά.. Δεν ξέρω πως θα τα πάει ο Ούζος μαζί της..

loomy

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
83
158
Μαρούσι
Ήρθε ο καιρός να ανανεώσω το θέμα και να σας πω τα νέα της πριγκιπέσσας μας...
Το Maxoulini από την Παρασκευή το βράδυ βρίσκεται στη νέα-μόνιμη οικογένειά της... Δυστυχώς ή ευτυχώς πήραμε αυτή την απόφαση θεωρώντας οτι ήταν η καλύτερη και για την ίδια. Ελπίζω ο χρόνος να μας δικαιώσει...
Τα παιδιά που την υιοθέτησαν μου φάνηκαν πολύ καλά και θεώρησα ότι θα δώσουν στην μικρούλα όλη την αγάπη που χρειάζεται. Μας έχει λείψει ήδη πάρα πολύ αλλά περισσότερο στο Loomako, είχαν δεθεί πολυ 2 μήνες τωρα και του κακοφαίνεται του καημένου που δεν έχει παρέα να παίζει...Εννοείται βέβαια ότι δεν πρόκειται να την χάσουμε, έχουμε ήδη κανονίσει συνάντηση με τα παιδιά.
Ελπίζω και εύχομαι να είναι σωστή η απόφαση μας.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μπράβο παιδιά. Πραγματικά κάνατε πάρα πολλά γι'αυτό το γλυκύτατο πλάσμα. Καλή τύχη της ευχόμαστε στο νέο της σπίτι και να μας βάζετε φωτογραφίες να βλέπουμε !! :)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Σήμερα το πρωί την σκεφτόμουν την κούκλα.
Να είναι καλά η ψυχούλα μου και μπράβο στην καινούργια της οικογένεια, αλλά και σε σας που τη φροντίσατε τόσο καλά :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μπράβο παιδιά, πολύ χάρηκα!!!
Να είστε σίγουροι ότι παίξατε μεγάλο ρόλο στο happy end της Max :)
Η πρώτη φορά που την είδα να περιμένει να βρεθεί οικογένεια ήταν πριν έναν ολόκληρο χρόνο. Αν και δεν ξέρω που την είδαν αυτοί που την υιοθέτησαν, δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι βρήκε σπίτι μόλις δύο μήνες αφού την φιλοξενήσατε ;)

Εύχομαι να περνάει καλά με τη νέα της οικογένεια και να την βλέπετε συχνά ώστε να μη σας λείπει τόσο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν