Να παρω σκυλι..

toumpak3

New Member
2 Δεκεμβρίου 2013
4
0
Καλησπερα φιλοι μου ειμαι νεος στο φορουμ..
Καταρχας θα ηθελα να παρω ενα σκυλι και ειμαι αναμεσα σε roadviller kai pitbul..
Εσεις τι προτεινετε και τι θα ειναι πιο ευκολο στην εκπαιδευση του αλλα να την κανω εγω ια να μην πληρωσω..

Ευχαριστω

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλώς ήλθες!:)

Υ.Γ. Οχι... να μην πάρεις σκυλί ακόμα... ψάξτο πολύ πρώτα!

Υ.Γ.2. Το "roadviller" είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό από το "pitbul"...

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com

Υ.Γ.2. Το "roadviller" είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό από το "pitbul"...
Πολυ θα ηθελα να δω αυτη την ρατσα πως ειναι χαχα :p
Μηπως εννοει του δρομου (απο το road)??
Δεν εξηγειται αλλιως.

Πρωτα απο ολα τα Rottweiler δεν εχουνε καμια σχεση με τα pitbull μα καμια ομως.
Δευτερον φαινεται οτι δεν εχεις ψαξει καθλου εστω για τις ρατσες που σε ενδιαφερουν οποτε πιστευω οτι γενικα στο θεμα σκυλος θα εχεις μαυρα μεσανυχτα.
Κατσε στο φορουμ να διαβασεις και να ενημερωθεις για το τι χρειαζεται ενας σκυλος, απο που τον περνουμε κλπ και οταν νιωσεις ετοιμος θα προχωρησεις και στην αγορα του.
Καλως ηρθες και καλο μηνα :)

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Το roadviller έχει καμία σχέση το roadrunner;
κακιεςςς ενα λαθος εκανε το παιδι! :p Να ενημερωθεις να μιλησεις με εκτροφεις να διαβασεις το φορουμ και μετα θα αποφασισεις

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Χαίρομαι που βρέθηκε κόσμος να απαντήσει.
Εγώ όταν το διάβασα, ένιωσα μια αμηχανία και πάτησα το "back" στο κινητό μου.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@toumpak καλως ηρθες και με το καλο να αποκτησεις το δικο σου μουσουδι!
Αφου διαβασεις και ενημερωθεις...πρωτα για το κεφαλαιο σκυλος και μετα για καθε ρατσα ξεχωριστα...
να εχεις παντα κατα νου..οτι ο σκυλος καθως θα μεγαλωνει μπορει να αποκτησει καποια μη επιθυμητη συμπεριφορα οποτε η χρηση εκπαιδευτη θα ειναι μονοδρομος! Τωρα οσο αφορα το σκυλο..να σου πω μονο οτι ολα τα σκυλια μαθαινουνε απλα καποια θελουν περισσοτερο χρονο και περισσοτερη υπομονη!
Οι δυο φυλες που ανεφερες παραπανω ειναι αρκετα δυναμικες...και πρεπει να ασχοληθεις απο μικρη ηλικια μαζι τους (σε θεμα εκπαιδευσης) για να σου βγουνε οτι καλυτερο...αυτο να το χεις κατα νου και να μην το παραμελησεις!
Επισεις υπαρχουν και πολλα "διαμαντια" εγκαταλελειμενα εκει εξω...στα οποια μπορεις να δωσεις μια δευτερη ευκαιρια(π.χ. ενας γνωστος μου υιοθετησε ενα ποιντερακι 1 χρονου...το οποιο ειναι κροτοφοβικο και ο καλος κυνηγος το παρατησε προς Σουνιο μερια....το σκυλι ηξερε ηδη τα "κατσε", "ξαπλα", "φερτο" , "ελα" και να μην τραβαει στην βολτα με το λουρι, και να λερωνει μονο στην βολτα και ειναι και πολυ κοινωνικο (αρα ειχε καλη κοινωνικοποιηση)!Κοινως ενα μικρο διαμαντι για αυτον αφου το σκυλακι στην συμβιωση ειναι αψογα συνεργασιμο)! Σκεψου μηπως κι εσενα σου κανει ενα τετοιο σεναριο!

toumpak3

New Member
2 Δεκεμβρίου 2013
4
0
σε αυτες τις δυο πως κατεληξες τι σε εχει τραβηξει?
Τα σκυλια αυτα τα εχουν παιδια απο το χωριο μου αλλα δεν ξερουν ουτε να τα εχοουν ουτε να τα χειριζονται ειναι μαντριζμενα φαντασου αλλα ειναι πολυ δυνατα σκυλια..