Να πάρω crate;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Στασου γιατι μπερδευτηκα.
Τι δουλεια εχει το πετ σοπ να αντικαταστησει το κουταβι?Το πρωτο απο σαρανταποδαρουσα δεν εφυγε?

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Ναι...Απλά μίλησε ο πατέρας μου(ουτε ξέρω τι είπαν) και μου είπε μετά πως είπαν ότι θα φέρουν άλλο.Ξέρω πως δεν είναι σωστό,όμως ο αδερφός μου το περιμένει πως και πώς και ο πατέρας μου το είχε πληρώσει οπότε δεν μπορώ πλεον να πω όχι..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Στασου γιατι μπερδευτηκα.
Τι δουλεια εχει το πετ σοπ να αντικαταστησει το κουταβι?Το πρωτο απο σαρανταποδαρουσα δεν εφυγε?
Σωστά...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν και φαντάζομαι τι μπορεί να συμβαίνει...:cool:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Ναι...Απλά μίλησε ο πατέρας μου(ουτε ξέρω τι είπαν) και μου είπε μετά πως είπαν ότι θα φέρουν άλλο.Ξέρω πως δεν είναι σωστό,όμως ο αδερφός μου το περιμένει πως και πώς και ο πατέρας μου το είχε πληρώσει οπότε δεν μπορώ πλεον να πω όχι..
Βεβαίως και μπορείς.
Δεν θέλεις.

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Μα δεν το έχω πληρώσει εγώ,όλοι οι υπόλοιποι το θέλουν,αν πω τώρα πως δεν το θέλω θα γίνει χαμός γιατί δεν ήταν και πολύ εύκολο να τους πείσω για τρίτο σκύλο(βασικά τους είχα πρήξει)...

vagolf

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
209
0
ΑΧΑΡΝΑΙ
το μαλαμουτ θα σου το κλεψουν σε 5 μηνεσ θα το εχουν παρει απο εξω.το λυκοσκυλο δεν στο εχουν παρει γιατι δεν ειναι τοσο στην μοδα.ακυρωσε το και παρε τροφεσ με αυτην την αξια σου το λεω εγω που εχω σκυλο απο πετ σοπ και εχω φτυσει αιμα με τα προβληματα

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Θα μιλήσω με τους δικούς μου αν και τώρα δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.
Αν τους ενημερωσεις για το πιθανο κοστος συντηρησης ενος σκύλου απο pet shop (με ότι αυτο συνεπαγεται) εναι πιθανο να αλλαξουν γνωμη, εφοσον το οικονομικο ειναι σημαντικος παραγοντας για εσας.
Απο τη μια δεν θελετε να "χασετε"τα λεφτα αλλα απο την αλλη δεν έχετε ιδεα σε τι οικονομικες περιπετειες μπορει να μπειτε μετα απο μια τετοια αγορα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Θάνο μου, να σου πω, πως το σκέφτομαι εγώ το θέμα, από τα λεγόμενά σου...

Καταρχάς αν δεν θέλουν και οι υπόλοιποι της οικογένειας τρίτο σκύλο, δεν βλέπω γιατί πρέπει σώνει και ντε, να πάρεις. Δικό σου θέμα θα μου πεις και είναι σεβαστό.
Είναι σαφές όμως ότι δεν θέλεις να κάνεις το σωστό, γιατί αλλιώς μπορούσες απλά να πεις στην οικογένειά σου, ότι τώρα σου προέκυψε να μάθεις πέντε πράγματα παραπάνω και τώρα είδες πόσο λάθος είναι το να παίρνεις ζώο από pet shop. Και μπορείτε αρκετά εύκολα, να "αλλάξετε" το σκυλάκι με προιόντα που ούτως ή άλλως, σας χρειάζονται λόγω των άλλων δύο σκυλιών.
Ξέρω ότι δεν θέλεις να το ακούς, αλλά είναι πραγματικά πολύ ξεκάθαρο το τι θα έπρεπε να κάνεις. Και χαμός-ξεχαμός, όταν πρόκειται να διορθώσεις κάτι τόσο λάθος, δεν παίζει κανέναν ρόλο. Θα πρέπει να υποστείς τις "συνέπειες".
Σ' αυτό το φόρουμ, δυστυχώς για σένα, δεν θα βρεις κάποιον να σου πει, ότι πράττεις καλώς.
Να σου πω όμως, ότι κι εσείς το παίξατε κάπως πονηρά στο μαγαζί και το ξέρεις έτσι;

Δεν μπορεί κανένας από εμάς να σου επιβάλλει το τι θα κάνεις. Απλώς, σου υποδεικνύουμε το σωστό και εσύ διαλέγεις. Τόσο απλά.

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Το ξέρω..Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν το θέλουν οι άλλοι,αλλά ότι τώρα το θέλουν οι άλλοι και δεν θέλω εγώ από pet shop όμως τώρα δεν γίνεται να κάνω κάτι(όσο και αν φαίνεται σαν να φταίω εγώ τώρα έχω καταλάβει ότι είναι λάθος,απλά δεν μπορώ να το αλλάξω).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Εγώ πρέπει να σου πω, ότι οφείλεις έστω να προσπαθήσεις, ώστε να συμβάλλεις στον αγώνα που κάνουμε κι εμείς, ενάντια στο έγκλημα αυτό, ξέροντας ότι ακόμη και να μου ορκιστείς ότι θα το κάνεις, το σίγουρο είναι οτι δεν...
Εγώ θα είμαι εντάξει με την συνείδησή μου.
Εσύ;

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Φίλε μου έχεις 200% δίκιο και όλοι σας,τώρα όμως και όχι να πω και να πάρω να το ακυρώσω θα έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα.Και θα γίνει χαμός σπίτι με τους δικούς μου με τσακωμούς του ύφους ότι έιμαι ποολύ εγωιστής και δεν τους σκέφτηκα-ρώτησα για τον σκύλο αλλά και το πιθανότερο είναι ο σκύλος να είναι στον δρόμο(λογικά από εξωτερικό) και να μείνει στο πετ σοπ σε άθλιες συνθήκες λόγου του ότι δεν είναι πολύ γνωστή φυλή αλλά και λόγω χρημάτων.Ξέρω πως αυτό δεν είναι απολογία αλλά προσπαθώ να σας δείξω ότι τώρα δεν αλλάζει κάτι.Και εγώ δεν νιώθω καλά με αυτό που έκανα.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μπράβο βρε ΘάνοΓκ. βλέπεις που τίποτα δεν είναι δύσκολο. Εύχομαι οτι καλύτερο.:)Καλή χρονιά

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Μπραβο!
Θες να μας πεις λεπτομερειες;
Πως τους "επεισες";

Τι σκεφτεσαι να κανεις σε σχεςση με την αποκτηση σκύλου;

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
17 χρονών είμαι(απλά δεν έχω το απαραίτητο "κεφάλαιο" να το πάρω μόνος μου) ..Τους έπεισα λέγοντας τους ότι μου είπατε και εσείς και ότι είχα διαβάσει εδώ,ευτυχώς κατάλαβαν:)

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Ε φίλε αρέσουν πολύ του πατέρα μου οπότε σιγά σιγά ψήνεται και η μάνα μου.Πάντως είναι να κάνεις την αρχή,μετά είναι όλα πιο εύκολα.Κήπο έχεις?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97