Θάνο μου, να σου πω, πως το σκέφτομαι εγώ το θέμα, από τα λεγόμενά σου...
Καταρχάς αν δεν θέλουν και οι υπόλοιποι της οικογένειας τρίτο σκύλο, δεν βλέπω γιατί πρέπει σώνει και ντε, να πάρεις. Δικό σου θέμα θα μου πεις και είναι σεβαστό.
Είναι σαφές όμως ότι δεν θέλεις να κάνεις το σωστό, γιατί αλλιώς μπορούσες απλά να πεις στην οικογένειά σου, ότι τώρα σου προέκυψε να μάθεις πέντε πράγματα παραπάνω και τώρα είδες πόσο λάθος είναι το να παίρνεις ζώο από pet shop. Και μπορείτε αρκετά εύκολα, να "αλλάξετε" το σκυλάκι με προιόντα που ούτως ή άλλως, σας χρειάζονται λόγω των άλλων δύο σκυλιών.
Ξέρω ότι δεν θέλεις να το ακούς, αλλά είναι πραγματικά πολύ ξεκάθαρο το τι θα έπρεπε να κάνεις. Και χαμός-ξεχαμός, όταν πρόκειται να διορθώσεις κάτι τόσο λάθος, δεν παίζει κανέναν ρόλο. Θα πρέπει να υποστείς τις "συνέπειες".
Σ' αυτό το φόρουμ, δυστυχώς για σένα, δεν θα βρεις κάποιον να σου πει, ότι πράττεις καλώς.
Να σου πω όμως, ότι κι εσείς το παίξατε κάπως πονηρά στο μαγαζί και το ξέρεις έτσι;
Δεν μπορεί κανένας από εμάς να σου επιβάλλει το τι θα κάνεις. Απλώς, σου υποδεικνύουμε το σωστό και εσύ διαλέγεις. Τόσο απλά.