Να μαστε και εμείς!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Το νικ μου είναι κάτι γιαούρτια της φάγε που κυκλοφορούσαν παλιά με γεύσεις φρούτων, οι 30+ θα τα θυμούνται :)
Όσο αφορά το φαγητό της μικρής το μαγειρευτό ( όχι αποφάγια) της πάει καλύτερα με συμπλήρωμα κροκέτας. Το τρώει πιο ευχάριστα απο κροκέτες-κονσέρβες και τα κόπρανα είναι πιο σχηματισμένα. Για να κάνουμε μπάνιο δίνουμε μάχη , δεν της αρέσει καθόλου το νερό. Να φανταστείς ότι μέχρι να στεγνώσει κρύβεται και κλαψουρίζει. Βρε τι γλυκόλογα τι παιχνίδια δεν την πείθω με τίποτα! Μεγαλώνοντας θα αλλάξει γνώμη, ελπίζω.
α ναι! τα γιαουρτακια καλε...εγω στα 40+ και τα θυμαμαι:p

κι εμενα απεχθανεται το μπανιο στη μπανιερα...ενω στη θαλασσα κανει σαν το ψαρι...ψυχωση....
κανε υπομονη....δεν θα της αρεσει ποτε της....αλλα θα το δεχθει με το γνωστο θλιμμενο της βλεμμα.....:)

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Την πρώτη μου σκύλα για να την κάνουμε μπάνιο θέλαμε ολόκληρο σενάριο, να μην δει την πετσέτα της να μην πούμε την λέξη μπάνιο κ να κλείσουμε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας γιατί αν μας έπαιρνε χαμπάρι κρυβόταν όλη μέρα κάτω απο το κρεβάτι. Η Μέλι αφού έμπαινε στην μπανιέρα καθόταν, δεχόταν την μοίρα της. Όταν είχε μεγαλώσει αρκετά πηδούσε μόνη της μέσα, που να την σηκώσω. Η μικρή δεν κάθεται με τίποτα, κάνω και εγώ μπάνιο μαζί της. Που θα πάει θα καταλάβει οτι δεν την γλυτώνει και θα κάθεται και αυτή.

Τρομερά τα γιαουρτάκια χιχιχι με φράουλα και με μπανάνα ήταν τα αγαπημένα μου.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Οταν ήμουν μικρή είχαμε 1 Ροτβάιλερ κ 1 Ντόπερμαν στο σπίτι. Μπάνιο τους έκανε ο πατέρας μου γτ η μάνα μου είχε βγάλει την ουρά της απ'έξω από κτ τέτοια! χαχα!

Λοιπόν ο μπαμπάς χωρίς να το έχει δει ποτέ -άλλωστε τότε κ να ήθελε δν υπήρχε πουθενά σκυλοκομμωτήριο για να το δει- έκανε σπίτι αυτό που κάνουν οι επαγγελματίες για να κουρέψουν εύκολα τα σκυλιά: Το λουρί τους πίσω στν κορμό εκεί που αρχίζουν τα πόδια κ ανασήκωνε ελαφρά. Στο Ντοπερμαν που ήταν πιο ανήσυχο, το Ροτ καθόταν πιο ήσυχο κ χρειαζόταν μόνο η αίσθηση ότι κτ το κρατάει. Το έδενε λοιπόν ψηλά από τη βάνα του θερμοσίφωνα κ έκανε μπάνιο τα "τερατάκια" του όπως έλεγε, μια χαρά!

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Μπανιο.. Η δικη μου αντιπαθει το νερο ομως στο μπανιο δε βγαζει αχνα κ περιμενει υπομονετικα..
Βαλαμε ενα σκαμπο στην μπανιερα (σκαμνι μπανιου δεν ειχαμε καθοτι δεν κανει κανεις μας μπανιο καθιστος) κ βαζουμε τα μπροστινα ποδαρακια της πανω του. Αυτο ειναι! Περιμενει χωρις να κουνιεται καθολου μεχρι να τελειωσουμε το σωμα κ απλα οταν παμε στο κεφαλι αναστεναζει λιγο.
Οταν βγει τρεχει κατευθειαν στο σαλωνι οπου εχουμε ενα δικο της σεντονι απλωμενο κ κυλιεται πανω του. Οι δυο μεγαλες πετσετες δεν αρκουν κ το χρειαζεται για να σκουπιστει οπου εκεινη νομιζει. Ε.. καλα εχουμε λιγο θεμα μετα στο χτενισμα-πιστολακι αλλα οκ εχει συνηθισει σχετικα.