Να μας κι εμάς...!!!!

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
Ναι, είναι και το καλύτερο. Έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη τους στον χρόνο, και τα θηλυκά με την πρώτη περίοδο έχουν πλέον πλήρεις τις ορμόνες τους.
Να προσέξεις πολύ κατά το χρονικό διάστημα της περιόδου με τον αρσενικό. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε...

Και επί τη ευκαιρία, καλώς ήρθατε! Απάντησα ασυναίσθητα στο ποστ και δεν σας είχα καλωσορίσει!
ευχαριστούμε πολύ....

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
καλως ηρθατε λοιπον! ειναι πολυ γλυκες φατσουλες!!! να σου ζησουν!
θα περνανε και καλυτερες ωρες παιχνιδιου μιας και ειναι δυο του ειδους στην οικογενεια. να φροντισεις ομως να αποκτησεις μια ισορροπημενη σχεση και με τα δυο ξεχωριστα σαν μοναδες... χρειαζονται το καθενα ξεχωριστο χρονο μαζι σου...
και μαζι και χωρια...!;)

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Έχω πάθει πλάκα! Τα σκατούλια σου είναι φάτσες σκέτες και μου θυμίζουν και το κοριτσάκι μου που μου λείπει!! :(( Να σου ζήσουν!!

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
καλως ηρθατε λοιπον! ειναι πολυ γλυκες φατσουλες!!! να σου ζησουν!
θα περνανε και καλυτερες ωρες παιχνιδιου μιας και ειναι δυο του ειδους στην οικογενεια. να φροντισεις ομως να αποκτησεις μια ισορροπημενη σχεση και με τα δυο ξεχωριστα σαν μοναδες... χρειαζονται το καθενα ξεχωριστο χρονο μαζι σου...
και μαζι και χωρια...!;)
ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα κ τη συμβουλή. Πράγματι έχεις δίκιο, γιατί παρατηρώ πως όταν μιλάω στο ένα το άλλο απομακρύνεται και μουλαρώνει και όταν το φωνάζω μετά δεν έρχεται...:) Παρεμπιπτοντως πού το βρήκες το isabella tan; Τέλειο χρώμα, τέλεια ματάκια.....

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
Έχω πάθει πλάκα! Τα σκατούλια σου είναι φάτσες σκέτες και μου θυμίζουν και το κοριτσάκι μου που μου λείπει!! :(( Να σου ζήσουν!!
ευχαριστώ πολύ!!!! κ εγώ είχα άλλο ένα λουκανικάκι και δυστυχώς το έχασα πρόσφατα....:(

Last edited:

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα κ τη συμβουλή. Πράγματι έχεις δίκιο, γιατί παρατηρώ πως όταν μιλάω στο ένα το άλλο απομακρύνεται και μουλαρώνει και όταν το φωνάζω μετά δεν έρχεται...:) Παρεμπιπτοντως πού το βρήκες το isabella tan; Τέλειο χρώμα, τέλεια ματάκια.....
Weimaraner! ενα και μοναδικο!!!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
ευχαριστώ πολύ!!!! κ εγώ είχα άλλο ένα λουκανικάκι και δυστυχώς το έχασα πρόσφατα....:(
Ευτυχώς εγώ δεν το έχασα! Απλά ήρθα για σπουδές εξωτερικό! Αλλά είναι αρχή και έχω πέσει σε φάση κατάθλιψης επειδή μου λείπουν τα γλυκάκια μου, κυρίως το Κιαράκι μου! :(