Να μαι και γω!

Pal

Active Member
5 Μαϊου 2009
33
0
Καλημέρα βρήκα χρόνο επιτέλους να γραφτώ. Είμαι ο Κώστας, κάποια απο τα μέλη με γνωρίζετε και προσωπικά.Εχω ενα θυλυκο shar pei το οποιο ειναι φάτσα και είναι 11 μηνών!
Επισης χαιρομαι ιδιαιτερα οταν βλέπω και άλλους να ασχολουνται και να ενδιαφέρονται για αυτά τα ζωάκια (γιατι τουλάχιστον στην γειτονία μου περπατάς με το σκυλάκι σου και τα 9/10 του κόσμου σε κοιταει με μισό μάτι) έτσι οι συζητήσεις περι σκύλων γινονται αργα το βράδι, στα μουλοχτά, χαμηλόφονακαι έχουν μικρή διάρκεια :mad:, ελπίζω και εύχομαι να εχουμε μία ευχάριστη επικοινωνία με όλους σας, για να ανταλάσσουμε εμπειρίες και απόψεις σχετικά με μικρούς μας φίλους.

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
καλώς ήρθες !

μήπως μένουμε στην ιδια γειτονια γιατι και εμένα με κοιταζουν με μισό μάτι:D

εμενα συγκεκριμένα έχουν μια έκφραση αηδίας και θυμού μαζί-

ατάκα από γιαγια 252 ετών: δεν ντρέπεσαι κοτζαμ ματντράχαλος με το σκύλο,αντε κάνε κανά παιδί!!](*,)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!!!!:)
Εμ!Καλά σου είπε η γιαγια dimiv!Έχουμε υπογεννητικότητα κι εσύ βγάζεις το σκυλί σου βόλτα!!!Το έχει πει κι ο Πανούσης πριν χρόνια...Γ@@@@τε γιατί χανόμαστε!!!!:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D

ΤΟΝΙΑ

Active Member
31 Μαρτίου 2009
29
0
athens
Καλως ηρθες κ απο μενα.Εγω να δειτε τι ακουω:ποτε θα γινεις μανα,και δεν ειναι παιδι ο σκυλος κ τετοια αντε τωρα να εξηγησεις (και οι μισοι ειμαι σιγουρη οτι λενε 'που παει η τρελη με το σκυλο αντι να κανει κανενα παιδι'

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Επισης χαιρομαι ιδιαιτερα οταν βλέπω και άλλους να ασχολουνται και να ενδιαφέρονται για αυτά τα ζωάκια (γιατι τουλάχιστον στην γειτονία μου περπατάς με το σκυλάκι σου και τα 9/10 του κόσμου σε κοιταει με μισό μάτι) έτσι οι συζητήσεις περι σκύλων γινονται αργα το βράδι, στα μουλοχτά, χαμηλόφονακαι έχουν μικρή διάρκεια :mad:
Χαχαχα εποχη τρομοκρατιας για ιδιοκτητες σκυλων! Δεν υπαρχουν αλλοι με σκυλο στη γειτονια για να οργανωσετε τουλαχιστον την Αντισταση; :p
Εγω δηλαδη μαλλον ειμαι πολυ τυχερη που ολοι μου λενε τι ωραιο σκυλακι και τον χαιδευουν ε; Κοιτα να δεις και εβριζα που μου ελεγαν βλακειες του τυπου "γιατι εχεις λουρι στον σκυλο, εγω ειμαι φιλοζωος και δεν αντεχω να βλεπω σκυλους με λουρι". Απο δω και περα δεν θα μιλαω καθολου!

Καλως ηρθατε!:)

Καλα αυτο με τα παιδια σε μενα δεν παιζει ακομα αλλα μου λενε το αλλο: "αντι να βρεις κανεναν αντρα πηγες και πηρες σκυλο"

Pal

Active Member
5 Μαϊου 2009
33
0
Κάλως σας βρήκα ευχαριστώ πολυ για την υποδοχή!!! Αμα θελεις μπορώ να σου δειξω 2 πεζοδρόμια να σταθείς και θα ακύσεις πολλα κοπλιμέντα... ειδικά ο ενας πρεπει να έχει καποιο ρανταρ γιατι πριν παίσει το σκυλί πανω ειναι ειδη στο παράθυρο!!! Το καλύτερο ειναι οτι γκρινιάζει για τα σκυλια οτι λερώνουν κτλ και ειναι τοσο γυφτος που σε όλη την περιοχη μονο αυτος δεν έχει πλάκες πεζοδρομιου!!!

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλωσηρθες Pal :)

Πολυ γελιο με τις γιαγιαδες και τους λοιπους.
Οταν πριν 2,5 χρονια πηραμε την Ζηνα το πινσερακι μας ο πεθερος μου ειπε στη γυναικα μου
"Δεν ντρεπεσαι, αντι να κανεις δευτερο παιδι πηγες και πηρες σκυλι"

:p:p

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Kαλώς ήρθες και από εμένα!
Κι εγώ που έχω παιδιά την ακούω...δεν σου έφταναν τα παιδιά σου κοπέλα μου, φορτώθηκες(!!!) και το κοπρόσκυλο! Κοπρόσκυλο το τσιουάουα τώρα των 2 κιλών!
Καλό δεν πρόκειται να ακούσεις , μην ασχολείσαι με τίποτα και με κανέναν.
Καλά να περνάς με το σκυλί σου.-

stella_maya

Member
23 Απριλίου 2009
11
0
καλως ήρθεσ!!!

Δεν τουσ δικαιολογώ απλα κι εγώ εκνευριζομαι αφάνταστα όταν κάποιοι που βγάζουν βόλτα τα σκυλια τουσ τα αφηνουν να κανουν το χοντρο τουσ στο πεζοδρομιο και μετα δε σκυβουν να τοα μαζεψουν!!!
αν εχεισ σκυλο πρεπει να είσαι και υπεύθυνοσ!!!
Στην δικια μου γειτονια μόνο μια γιαγιά τα μαζευει! κανεισ αλλοσ!!!
οποτε...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie