Να γιατί φολιάζουν τα σκυλιά

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εαν εκανα post το τι εγραψα στον τυπο που μιλαει για τις φολες θα με κανατε ban δια παντος απο οχι μονο το forum απο την χωρα!:D.....εβγαλα οτι ειχα μεσα μου,γιατι απλα τετοιους ανεγκεφαλους εγκληματιες δεν τους μπορω...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ:Dχαχαχαχααχαχαχ:D:maria::paja1::D:p
(κι εγω εχω ποσταρει:rolleyes: οπου διαβασετε τα ελεηνοτερα, δικα μου ειναι:maria::cool::D)

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
δηλαδη υπαρχει κανεις που να αντεξε να μην ποσταρει?
μπαααα..δε νομιζω:D

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
:DΧεσμενο babylino...:D ελιωσα χχαχαχαχαχχααχ
καλα εχει θεικα post!!!!:DΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ :D

;)ξεσπάτε στα ζώα τα προβλήματα σας ;)
;)ANΩΜΑΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ;)
:eek::eek::eek:Μου......ο, πες μου που μένεις, να έρθω από εκεί:eek::eek::eek::paja1::paja1::paja1:
ΣΑΠΙΟ......Ο Γ.... ΤΟΝ Π.....ΣΤΗ +500

Last edited:

sakisg

Active Member
3 Αυγούστου 2009
25
0
Φοβερό ... δείχνει την νοϋμοσύνη του ανθρώπου... εννοώ και από τις δύο μεριές.

Εγω το βλέπω απλό... σαν να μεγαλώνεις παιδιά.
Αν δεν ασχοληθείς μαζί τους θα ενοχλήσουν τον γείτονα.
Το ίδιο και με τα σκυλιά.

Να πω την αλήθεια σκυλιά είχα στο παρελθόν σε δικό μου μεγάλο σπιτι με οικόπεδο, είχα (οι γονείς μου τότε) και θέματα με τους γείτονες, τους καταλαβαίνω. Εδω εμείς αγανακτούσαμε.
Το θέμα όμως είναι πάλι ο άνθρωπος και όχι το ζώο. Ήτανε λάθος που είχαμε μια αγέλη με 7 σκυλιά. Καλή η φιλοζωία αλλά αρκει να μην ξεφευγει, παν μέτρον...

Είναι μια σειρά θεμάτω που τελικά την πληρώνουν τα σκυλιά. Όπως τα παιδιά. Δεν λέμε τι κακοί γονείς αλλά λέμε τι παλιόπαιδο. Δεν λέμε κατα αντιστοιχία τι κακός ιδιοκτήτης αλλά τι κακό σκυλί...

Πχ περπατάω στο βουνό και τα πρώτα 30 μέτρα είνα σωρός από ακαθαρσίες μέσα στην μέση, πολλές φορές μέσα στο σκοτάδι έχω πατήσει... γιατί κύριε το φταίω εγώ, πάρτο στην ακρούλα να κάνει την ανάγκη του.

Αυτό τον καιρό λέω να πάρω ένα σκυλί και ζώντας σε διαμέρισμα πλέον με απασχολεί ιδιαίτερα να μην είναι φασαριόζω, οπότε και ψάχνω ράτσες με τέτοια χαρακτηριστικά.

Εμεις πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα, η ανρωπινη μη σωστη παιδεία και η μη σωστή επιλογη σκύλου... καταλύγει δυστυχως στον σκύλο, και αυτό γιατι είναι μια κοινωνία "ανθρώπων"

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
αχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ:Dχαχαχαχααχαχαχ:D:maria::paja1::D:p
(κι εγω εχω ποσταρει:rolleyes: οπου διαβασετε τα ελεηνοτερα, δικα μου ειναι:maria::cool::D)
Δηλαδή εσένα άμα μας τα γράψεις εδώ θα σε κάνουνε ban από τον πλανήτη!:D:D:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Φοβερό ... δείχνει την νοϋμοσύνη του ανθρώπου... εννοώ και από τις δύο μεριές.

Εγω το βλέπω απλό... σαν να μεγαλώνεις παιδιά.
Αν δεν ασχοληθείς μαζί τους θα ενοχλήσουν τον γείτονα.
Το ίδιο και με τα σκυλιά.
Μάλιστα λένε ότι όποιος κάνει κακό σε ζώα και μάλιστα σκυλιά (που υποτίθεται ότι συνδέονται ιδιαίτερα με τους ανθρώπους) έχει personality disorder που μάλιστα δε θεραπεύεται, ίιιιισως ελέγχεται αν έχει την εξυπνάδα να πάει στον ψυχίατρο και να μείνει εκεί. Λένε επίσης ότι τέτοια άτομα κακοποιούν τους γύρω τους και την οικογένειά τους. Μια φίλη μου που είναι ψυχίατρος (αμ τι? Μόνο με κτηνιάτρους θα κάνω παρέα?:p:p:D:D) λέει ότι καμιά φορά τους φέρνουν παιδάκια που δείχνουν τάσεις να κακοποιούν σκυλιά και τα περνάνε από τα 40 κύματα για να προβλέψουν αν θα γίνουν εγκληματίες.

Οπότε δε νομίζω η γυναίκα του τύπου να τον ξυπνάει με χάδια και φιλάκια για πρωινό σεξ. ΟΚ, εκτός αν επιδίδονται σε πολύ περίεργο σεξ, οπότε πάω πάσο...:D:D:D:D:D