Να γιατί φολιάζουν τα σκυλιά

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
εριξα και εγω βρισιες:D:D
παντως δεν το πιστεθω οπτι υπαρχουν ανθρωποι που κανουν τετοιες πραξεις
τι να πω ισως ειμαι χαζος

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αγνοούσα την υπαρξη αυτης τηςσελιδας και από ο,το φαινεται δεν εχανα και τιποτα τοσον καιρο.
Τα κίνητρα του φολιάσματος είναι λιγο πολύ γνωστα, με κυριαρχο την ενοχληση από την συμπεριφορά του σκυλου.

Το θεμα είναι ότι το λινκ μας παραπεμπει να διαβασουμε κειμενα με απιστευτη βωμολοχία και ιδιαιτερα προσβλητικα, κατι που δεν εχουμε και τοση αναγκη.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Αγνοούσα την υπαρξη αυτης τηςσελιδας και από ο,το φαινεται δεν εχανα και τιποτα τοσον καιρο.
Τα κίνητρα του φολιάσματος είναι λιγο πολύ γνωστα, με κυριαρχο την ενοχληση από την συμπεριφορά του σκυλου.

Το θεμα είναι ότι το λινκ μας παραπεμπει να διαβασουμε κειμενα με απιστευτη βωμολοχία και ιδιαιτερα προσβλητικα, κατι που δεν εχουμε και τοση αναγκη.
:confused:Ναι ότι δεν γνωρίζουμε δεν μπορεί να μας βλαψει ένα πράγμα, και αυτοί που βάζουν φόλες να έχουν το θράσος να το δηλωνουν και να προτρέπουν και άλλους να το κάνουν? Τι λες τώρα:confused:

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
ξυπνάει η γυναίκα μου με πρωινό σεξ και γλυκόλογα
Να ο ανθρώπος δεν και αμα δεν του φταιει ο σκυλος π΄ως λέγανε παλία της στραβής λολης της φταίν οι τρίχες χαχαχααχαχαχ

Ποπό να τον έχεις γείτονα δικέ μου χαμός και να σου πειράξει το σκυλί !!!! Η μόνη φόρα που θύαμε τον εαυτό μου να βγαίνει έκτος ήταν όταν ένας ΣΚΥΛΟΦΙΛΟΣ με hasky μου έβρισε και κλότσησε το σκυλί μου γιατί πάνω στο κυνηγητό έκανε αγαρμπιά στην χασκίνατου :eek::eek:
Α και μία φόρα έριξα μια με ένα ξύλαρακι στον σκύλο μου γιατί έκανε άταξιες , επιτηδες , και μέτα με έδειρε ή μανα μου χαχαχαχαχαχαχααχ ( 25 χοννόν έγω τότε )

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ πάλι είμαι μακιαβελλικότερη του Μακιαβέλλι. Τι λέω? Γυαλιά του βάζω και τον κάνω να μοιάζει με μωράκι! Αυτές τις μέρες δικάζεται το καθίκι η πρώτη ιδιοκτήτρια του Μουφ που το 'δερνε, δεν το τάιζε και το πέταξε να πεθάνει... Περιμένω να δω τελική ποινή.... Αν της βάλουν αναστολή, που δεν το φαντάζομαι διότι δικάζεται για έντεκα συνολικά αδικήματα (!), τότε έχω άλλο κόλπο, επιστημονικότερο για να αποδείξω ότι έχει κάνει κι άλλα διάφορα τρομερά κατ' εξακολούθηση...

Το περίεργο είναι ότι φέτος είχα μια φοιτήτρια που την απείλησε ο πρώην της ότι θα της κάνει διάφορα, συμπεριλαμβανομένου και ότι θα την καθαρίσει. Δύσκολο να τον βουτήξουν για τα περισσότερα διάφορα, όμως μόλις πήγε να σκοτώσει τους σκύλους της τον μπαγλαρώσανε!!!!!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Φανταζομαι οτι δεν ριχνουν τοσο ευκολα φολα σε σκυλια .
Μαλλον δουλεια δεν εχουν να κανουν και γραφουν π@π@ριες. Οι ανισορροποι!:cool:

morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
τωρα το ειδα και να πω την αληθεια δεν τα διαβασα ολλα. αλλα διαβαστε το τελευταιο ποστ που εγινε. πολυ γελιο

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
βαριέμαι να ποστάρω... αλλά την βρήκε άλλος την λύση:
Χώρισε την γυναίκα σου και βρες άλλη! Δεν φταίει ο σκύλος που εκείνη δεν είναι διατεθημένη να σε ξυπνήσει το πρωί με γλυκόλογα, σεξ και γλυφιτζούρια!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Και βεβαίως όλα τα λεφτά είναι το poll!