Να αγορασω labrador απο το...?

elber21

Active Member
25 Αυγούστου 2013
33
0
Αθήνα
Σ ολα της μετρια δηλαδη.....! Ουτε εμενα μ αρεσε ποτε , μακρια ;)

Ασε που ναι και τα ακτοπλοϊκα, ανεβαινει το μπατζετ :p

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Μην φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου! Να μιλάς ξεκάθαρα, χωρίς υπονοούμενα!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εγραψα καποιες προδιαγραφες απο πανω ωστε να χει ο ενδιαφερομενος εναν μπουσουλα, κ απο κει και περα, ο καθενας πραττει οπως νομιζει! Δεν εχω να πω, και δε χρειαζεται να πω κατι αλλο.. Εχουμε εκτροφεια στην Αθηνα, μπορει να "μεινει" εκει :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Μην φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου! Να μιλάς ξεκάθαρα, χωρίς υπονοούμενα!
Αυτό elber, είναι σπάνιο φαινόμενο...

Δεν εχω να πω, και δε χρειαζεται να πω κατι αλλο.. Εχουμε εκτροφεια στην Αθηνα, μπορει να "μεινει" εκει :)
Το πρώτο μέρος της πρότασής σου, αναιρείται από το δεύτερο. Αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις, μην αφήνεις υπονοούμενα, όπως λέει και ο elber.

Ξέρω υπέροχα labrador, από την Αίγινα. Εξαιρετικού χαρακτήρα.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Προσωπικα θα φευγα απο την Αθηνα για να παω σε αλλη περιοχη μονο αν αυτη, ειχε κατι καλυτερο να μου δωσει.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος να γινει αυτο το ταξιδι, τη στιγμη που οπως ξαναγραψα, στην Αθηνα μπορει να βρει εξαιρετικο κουταβι απο γονεις που πληρουν ολα τα κριτηρια. Αν δεν υπηρχε θα συμβουλευα το μελος να παει στην Αιγινα, τη θεσσαλονικη, τη Χιο ή οπουδηποτε αλλου θα μπορουσε να βρει. Οπως εχουμε πει αλλωστε ηδη, σε τοσα μελη οτι αξιζει να κανουν ενα ταξιδι για να αποκτησουν τον σκυλο που ονειρευονται. Αυτα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Η ακόμη πιο αντικειμενική συμβουλή είναι, να του αναφέρεις όλα τα μέρη που γνωρίζεις ότι μπορεί να πάει. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αίγινα και στην Ρωσία ακόμη. Και να αποφασίσει μόνος του, που μπορεί και θέλει.
Μέχρι στιγμής, του έχεις ξεκάθαρα χρωματίσει αρνητικά την Αίγινα και με τα θετικότερα την Αθήνα. Οχι όμως, το εκτροφείο το οποίο ήδη πήγε. Τα άλλα δύο, προφανώς προσπαθώντας να καταλήξεις στο ένα, εμμέσως πλην σαφώς.

Οπότε...το τιμιότερο είναι, να πεις εξ'αρχής, φιλαράκι...εγώ λέω ότι το καλύτερο είναι, να πας εκεί. Στο συγκεκριμένο εκτροφείο. Οχι να το φέρνεις γύρω-γύρω, υποβαθμίζοντας τα υπόλοιπα.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Τη στιγμη που εγω δε θα κανα κατι αντιστοιχο γιατι να συμβουλευσω τον αλλον να το κανει? ολοι μας απανταμε με βαση τα προσωπικα μας πιστευω. Ειναι σα να λεω οτι μενω Θεσ/νικη και θελω ενα ροτβαιλερ αλλα ενω υπαρχει καλο εκτροφειο στην πολη μου, θα παω να ψαξω αλλου. Ε εγω δε θα το κανα το θεωρω ανουσιο, καποιος αλλος μπορει να θελε να το κανει, με γεια του με χαρα του. Νομιζω το εξαντλησαμε το θεμα!

vasilisfilio

Member
20 Αυγούστου 2013
7
0
Σ ολα της μετρια δηλαδη.....! Ουτε εμενα μ αρεσε ποτε , μακρια ;)

Ασε που ναι και τα ακτοπλοϊκα, ανεβαινει το μπατζετ :p

Ναι αυτα ειναι τα σκυλια!
Η τιμη που μου ειπε ειναι 800 τα μαυρα και 900 τα καφε!
Δεν βιαζομαι ιδιαιτερα γιατι θελω να κανω μια σωστη αγορα!
Οσο για την αιγινα τα φυστικια της ειναι πολυ καλα!!(με αλατι)

vasilisfilio

Member
20 Αυγούστου 2013
7
0
Ναι αυτα ειναι τα σκυλια!
Η τιμη που μου ειπε ειναι 800 τα μαυρα και 900 τα καφε!
Δεν βιαζομαι ιδιαιτερα γιατι θελω να κανω μια σωστη αγορα!
Οσο για την αιγινα τα φυστικια της ειναι πολυ καλα!!(με αλατι)για το εκτροφειο δεν μπορω να εκφερω γνωμη!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα