Ναυτία στο αυτοκίνητο...

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Επειδή και εμένα κάνει εμετό στο πεντάλεπτο στο αυτοκίνητο, ακόμη και σε απόσταση σπίτι - γιατρό, θα την πάρω και εγώ καλοκαίρι μαζί μου σε απόσταση 3 ώρες + και θα έχω και το crate μέχρι τότε, είναι καλύτερα στο crate για το ταξίδι ή καλύτερα χύμα στο αμάξι με ζώνη;
Με τον καιρό θα συνηθίσει ή θα τραβήξει έτσι η ιστορία;
Μιλάω για κουτάβι που τότε θα είναι τεσσάρων μηνών.
Συγνώμη αν εκμεταλλεύομαι το topic!:)

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πολλά σκυλιά (όπως και άνθρωποι) δεν ξεπερνάνε ποτέ τη ναυτία του αυτοκινήτου. Το crate είναι μια λύση για να μη χοροπηδάει το σκυλί και στρεσσάρεται περισσότερο αλλά δεν είναι και φάρμακο. Άρα, η πας στη δραμαμίνη η σε κάποιο φυσικό σκεύασμα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πρώτον πρέπει να τη πηγαίνεις πολλές μικρές βόλτες για να δεις αν είναι θέμα συνήθειας. Πολλά κουτάβια κάνουνε εμετό τις πρώτες φορές το οποίο το ξεπερνάνε μεγαλώνοντας εφόσον βέβαια έχουν συνηθίσει. Οι δικοί μου είχαν διαφορετικές αντιδράσεις...ο Τσούφι τους 2 πρώτους μήνες ξέρναγε τα άντερά του...ο Keagan έκανε μια φορά μόνο και ο Μπου από τη πρώτη στιγμή δεν είχε κανένα πρόβλημα.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Εμεις δινουμε primperan σιροπακι ή χαπακια (αντιεμετικο.. το πινουν και τα μωρα το σιροπακι).. εγγυηση! και οι 2 κτηνιατροι μας συμφωνουν..

Τελευταιο γευμα το βραδυ νωρις και αργα το βραδυ τραβαμε και το νερο αυστηρα!
Μια ωρα πριν το ταξιδι δινουμε στο σκυλο με το προβλημα το χαπακι .. και μια χαρα!.. Δεν δινουμε νερο μεχρι να φτασουμε στο προορισμο μας.. γιατι το βγαζουν αν ζαλιζονται και ας εχουν φαει primperan..
Τα 2 μεγαλα, στην αρχη εκαναν εμετους, τωρα 6 και 4 χρονια μετα.. δεν παιρνουν τιποτα , εμαθαν τα ταξιδια..
Η μικρη, η κοντομουτσουνη, σιελοροια σαν να ανοιγε η βρυση ακομα και 5 λεπτα αποσταση να εκανε..
Με το primperan ουτε σταγονα σαλια..
Για ρωτα τον κτηνιατρο σας .. :)

Last edited: