I.Kyveli, δε θέλω να με παρεξηγήσεις, άλλωστε στα ποστ που κατά καιρούς έχεις γράψει σέβομαι τη γνώμη σου όμως έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης. Δεν πρέπει να μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι ιδιοκτήτες αλλά ότι το σωστό είναι αν ο χώρος παιχνιδιού δεν είναι δικός μας ώστε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων δεν αφήνουμε ποτέ το σκύλο λυτό.
Κι εγώ βασίστηκα κάποτε στο ''δεν πειράζει'' κάποιου ιδιοκτήτη πιτ μπουλ και μπήκα με τα σκυλιά μου σε ένα ιδιόκτητο κήπο φίλου που είχε έρθει κι αυτός με το πιτ μπουλ. Καθόμουν σε μια καρέκλα με το σκυλάκο που είχα τότε των 7 κιλών στα πόδια μου ήσυχο και συζητώντας ανέμελα. Το Χάσκυ έτρεχε μόνο του παραπέρα. Εμφανίστηκε ο τυπάκος με το πιτ μπουλ το αμόλησε και το οποίο θεώρησε καλό να επιτεθεί στο σκύλο που είχα στα πόδια μου και σ' εμένα επειδή μπήκα μπροστά. Μία φορά χρειάστηκα προστασία και την είχα απ' το μοναδικό σκύλο που δε θα το περίμενα ποτέ όπως και κανένας άλλος, από ένα Χάσκυ. Δε λυπήθηκα καθόλου που το πιτ μπουλ έφυγε ματωμένο. Αυτό που με τσάντισε ήταν τα θυμωμένα λόγια του τύπου ότι αν θέλω να δω τι αξίζει ο σκύλος μου να τον πάω κάπου το βράδυ που μαζεύεται με τους φίλους του και κάνουν αγώνες. Τον απείλησα ότι αν πάω θα είναι μαζί με την αστυνομία.
Αλλά η ουσία είναι πως το ότι είχα το Χάσκυ λυτό λειτούργησε μεν αλλά ανάποδα, υπέρ μου. Δυστυχώς δε γίνεται πάντα έτσι.