Ναι καβαλήσαμε....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Παρομοίως. Με την κοινωνικοποίησή του μετά από αυτό είχες πρόβλημα λόγω αυτής της αποκοπής?
Tο πρόβλημα το δικό μας ξεκινάει από δικά μου λάθη εδώ και πολύ καιρό. Φοβάμαι ότι θα βγω εντελώς οφφ τόπικ αλλά θα σου πω όσο πιο σύντομα μπορώ. Νόμιζα λανθασμένα ότι κοινωνικοποίηση σημαίνει παίρνω σβάρνα τα πάρκα και αφήνω τον σκύλο να παίζει με ότι βρει.... Τελικά έπλασα έναν σκύλο που κάνει σαν τρελός μόλις δει άλλο σκύλο για να λυσσάξει στο κυνηγητό καβάλημα κλπ κλπ...αυτό δεν είναι σωστή κοινωνικοποίηση...αν είχα πετύχει θα είχα έναν σκύλο που αδιαφορεί στην θέα άλλων σκύλων..όσο ζω μαθαίνω. :)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269
Tο πρόβλημα το δικό μας ξεκινάει από δικά μου λάθη εδώ και πολύ καιρό. Φοβάμαι ότι θα βγω εντελώς οφφ τόπικ αλλά θα σου πω όσο πιο σύντομα μπορώ. Νόμιζα λανθασμένα ότι κοινωνικοποίηση σημαίνει παίρνω σβάρνα τα πάρκα και αφήνω τον σκύλο να παίζει με ότι βρει.... Τελικά έπλασα έναν σκύλο που κάνει σαν τρελός μόλις δει άλλο σκύλο για να λυσσάξει στο κυνηγητό καβάλημα κλπ κλπ...αυτό δεν είναι σωστή κοινωνικοποίηση...αν είχα πετύχει θα είχα έναν σκύλο που αδιαφορεί στην θέα άλλων σκύλων..όσο ζω μαθαίνω. :)
Ωχ ωχ... κατάλαβα.. μια από τα ίδια κι εγώ...

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Τέλεια...κι εγώ μία απ' τα ίδια...το είχα πει κι σ' ένα άλλο θέμα μου ότι πλέον εχει υπερκοινωνικοποιηθεί...βλέπουμε σκυλάκια στο δρόμο κι ξεχνάμε όλες τις εντολές...ενώ περπατάμε κι ακούμε το "κάτσε", το "πάμε", το "μαζί", στη θέα άλλου σκύλου ισχύει μόνο το "ΝΑΙΙΙΙΙ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΆΛΩ ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ..."...Το ίδιο πιστεύω θα γίνει κι τώρα...όπως επίσης σήμερα στην πρωινή μας βόλτα πρώτη φορά τον πλησίασε ένα παλικάρι με σοβαρό πρόβλημα καθυστέρησης, ομιλίας κι κίνησης κι ο Prince είχε κάτσει μπροστά μου κι του γάβγιζε...αρχίζει κι βγαίνει η αντρίλα του έτσι;;

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
μην τον αφήνεις να καβαλάει να του λές "μη",δεν μου αρέσει να βλέπω αρσενικά να προσπαθούν να καβαλήσουν την δικιά μου και ενώ εγώ τσαντίζομαι τα αφεντικά τους κάνουν πώς δεν βλέπουν.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Στο πάρκο έρχονταν κάποιοι που είχαν οίστρο οι σκύλες τους. Οπότε τη μισή ώρα ήταν δεμένη η θηλυκιά και την άλλη μισή οι τυχόντες αρσενικοί. Έτσι, όλοι απολάμβαναν τη βόλτα τους..
Δηλαδή την άλλη μισή κυκλοφορούσε θηλυκιά σε οίστρο χωρίς λουρί; Τι έχουν ορισμένοι άνθρωποι στη θέση του μυαλού, αναρωτιέμαι...

Επίσης να ρωτήσω κάτι;;; εξπερματώνουν;;; ρητορική ερώτηση, το ξέρω πως εξπερματώνουν αλλά πώς;;;όταν το κάνουν κανονικά, όταν μπει δηλαδή μέσα;;; ή μπορεί κι έτσι όπως καβαλάνε χωρίς κάποια επαφή απλά κι μόνο με την κίνηση που κάνουν;;;
Αν επιμείνει πάρα πολύ, μπορεί να συμβεί και χωρίς να ζευγαρώσει κανονικά.

Δεν μπορώ να τον καταδικάσω από την αρχή...
Τι εννοείς;

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Γιατί, τι θα γίνει αν κυκλοφορεί σε ελεγχόμενο χώρο μια θηλυκιά σε οίστρο;

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Τι εννοείς;
Εννοώ ότι δεν μπορώ επειδή το κανε μία φορα κι θα το κανει κι άλλες 10,να μην τον ξαναπάω να παίξει, πρέπει πρώτα να προσπαθήσω να τον κάνω να το κόψει κι αν δε δω αποτέλεσμα να σταματήσω να τον πηγαίνω τόσο συχνά... όπως με την κοπέλα απ' το puppy park που μου λεγε να τον στειρώσω όπωσδήποτε...δεν υπήρχε περίπτωση να τον στειρώσω(να τον καταδικάσω από την αρχη) μέχρι να δω ότι όντως έχω μεγάλο πρόβλημα κι κοιτάει μόνο να καβαλήσει κι να αγριέψει κι να τσακωθεί...
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή τωρα...βάλτη αν θες σε εισαγωγικά την λέξη "καταδικάσω"...γιατί μεταφορικά την χρησιμοποιώ!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul