εχουμε χασει τη μπαλα εδω μεσα!!!!!!!!!!!και εγω πηρα τωρα ενα γερμανικο ποιμενικο. απο μια γεννα στην κρητη τωρα ειναι 3 μηνων και ειμαι πολυ χρουμενος με το σκυλακι!Πολυ καλη επιλογη. Αμα παρεις καθαροεμο μετα να τα ζευγαρωσουμε και παρεα αμα ψαχνεις η θες βοηθεια σε κατι ρωτησεμε εψαχνα ενα χρονω (χωρις βεβεα να εχω και την ρελη εμπειρια¨ και εγω οπος και εσι ειχα παλια ψοφησε και ξαναπηρα!)
και ξεχασα ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ~~~
δεν παμε καθολου καλαΑρχικό μήνυμα απο karamipan
και εγω πηρα τωρα ενα γερμανικο ποιμενικο. απο μια γεννα στην κρητη τωρα ειναι 3 μηνων και ειμαι πολυ χρουμενος με το σκυλακι!Πολυ καλη επιλογη. Αμα παρεις καθαροεμο μετα να τα ζευγαρωσουμε και παρεα αμα ψαχνεις η θες βοηθεια σε κατι ρωτησεμε εψαχνα ενα χρονω (χωρις βεβεα να εχω και την ρελη εμπειρια¨ και εγω οπος και εσι ειχα παλια ψοφησε και ξαναπηρα!)
και ξεχασα ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ~~~
karamipan γιαυτό πήρες το σκυλί σου?????Αμα παρεις καθαροεμο μετα να τα ζευγαρωσουμε και παρεα
και εγω οπος και εσι ειχα παλια ψοφησε και ξαναπηρα!)
το να είσαι εκτροφέας δεν πρέπει να σημαίνει τίποτα άλλο παρά οτι αναλαμβάνεις την ευθύνη να εκτρέφεις και να προάγεις τα καλύτερα δείγματα της φυλής σου!μπα απαγορευεται και η αναπαραγωγη μεταξυ δυο καθαροαιμων τωρα? αν ειναι υγιη σκυλια και τα δυο,πιο το προμπλεμ, το οτι δεν ειναι εκτροφεις τα παιδια?
pouf δεν χρειάζονται μόνο ιατρικές εξετάσεις.αν εννοεις ιατρικες εξετασεις, ναι οκ, συμφωνω,αλλα δεν ειχα καταλαβει οτι χρειαζονται και εκθεσεις. γι αυτο παιρνεις απο εκτροφεα, γιατι ειναι εγγυημενο το κουταβι.
πολλα νευρα εχει το φορουμ...ηρεμια παιδια,μπορειτε να πειτε το ιδιο πραγμα πιο ηρεμα.
τα 2/3 της Ελλαδας και καθε χωρας ζευγαρωνουν τα σκυλια τους (περισσοτερες φορες οτι να'ναι...π.χ κοκερ με κινεζικο λοφιοφορο και βγαζουν ελεφαντα) χωρις να'ναι εκτροφεις χωρις τιποτα...εσεις τωρα ανακαλυψατε την Αμερικη μεσα απο τα λεγομενα του karamipan?
οντως δεν ειναι λογικη εχω 2 σκυλια,εχεις και αλλα δυο το παμε για εκτροφειο?!ομως δωστε τους να το καταλαβουν το λαθος τους με πιο ομαλο τροπο...
"η δραση φερνει αντιδραση"