Νέο μέλος

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ένα ενδεικτικό στοιχείο είναι η πατούσα του, αλλά πρέπει να έχεις μία σχετική εμπειρία και ίσως να ξέρεις πόσων ημερών είναι. Δε μπορείς να υπολογίσεις με ακρίβεια τα κιλά ή το ύψος, αλλά καταλαβαίνεις στο περίπου αν γίνει σαν κανίς ή σαν λυκόσκυλο.

Βάλε μας καμιά φωτό να το δούμε ντεεεεε

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
Καλα θα κανεις και σου ευχομαι τα καλυτερα αλλα εγω θα προσπαθουσα να τον ενημερωσω σχετικα με ολα αυτα.Σκεψου ποσα πανεμορφα κουταβια και σκυλια υπαρχουν στα καταφυγια και περιμενουν χρονια ενα σπιτι να τα παρει.Ειναι κριμα να ζευγαρωνουν καποιοι τα σκυλια τους και να τους παιρνουν την θεση η ακομη χειροτερα να γινονται ακομη πιο πολλα τα αδεσποτα.
προφανως δεν υπαρχει ενημερωση...απλα ζευγαρωνουν σκυλια και μετα δεν σκεφτονται τι θα τα κανουν...εχω ακουσει τοσα πολλα ναι οκ ολοι μπορει να σκεφτηκαμε τι καλα θα ηταν να ζευγαρωσει και το δικο μου αλλα μωρε μας ειπε το σκυλι θελω να γινω μανα?και γω δυστυχως απο ιδιωτη το πηρα δεν το πουλουσε προφανως το εκανε για το κεφι του και μετα τι?τι θα τα εκανε ουτε θελω να το σκεφτομαι.αδεσποτα θα κατεληγαν γτ δεν ηθελε να τα πουλησει κι ας ηταν ρατσας..απλα τα εκανε για να πει οτι η σκυλιτσα του γεννησε!!!πως νευριαζω!!!αλλα τι να πεις...στειρωση..οσο και αν ακουγεται ασχημη λεξη ειναι σημαντικη,κι ας το εμαθα προσφατα οτι δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας...πλεον ειμαι καθετη σε αυτο!!

πετρος7

Active Member
15 Ιουλίου 2012
37
0
να τον χερεσε τον σκυλαρο παιδια μια ερωτηση σας παρακαλω εχω ενα κουταβακι και λογικο ειναι και κατουραει οπου βρει :) εμενα δεν με πειραζει αλλα επιδη πειραζει την γυναικα μου γιατι ξασπριζει το πλακακι μπορω να το κανω οπως πριν μην φαω και καμια παντοφλα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
να τον χερεσε τον σκυλαρο παιδια μια ερωτηση σας παρακαλω εχω ενα κουταβακι και λογικο ειναι και κατουραει οπου βρει :) εμενα δεν με πειραζει αλλα επιδη πειραζει την γυναικα μου γιατι ξασπριζει το πλακακι μπορω να το κανω οπως πριν μην φαω και καμια παντοφλα
Το post μεταφέρθηκε από θέμα στο οποίο δεν είχε καμμία θέση και γι'αυτό φαίνεται σαν να μην κολλάει.

Πέτρο, προσπάθησε σε παρακαλώ να μην παρεμβάλλεις τις απορίες σου όπου βρεις, γιατί προκαλείς Off topics στα άλλα θέματα.

Η εδώ, στο δικό σου, ή σε θέματα αντίστοιχα των προβλημάτων σου.

Τα ερωτήματά σου, είναι ΟΛΑ χιλιοαπαντημένα. Κάνε μια αναζήτηση.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
To ακριβές πρόβλημα, ποιό είναι;

Κατουράει το κουτάβι οπου βρει -κάτι που δεν θα έπρεπε να το αφήνεις να συμβαίνει έτσι κι αλλιώς- και ξασπρίζουν τα πλακάκια; Τι σημαίνει αυτό; Χάνουν το χρώμα τους; Γιατί αυτό δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί σε κανέναν άλλον. Εκτός εάν σε κάθε πιτσιλιά του κουταβιού το πλακώνεις στο τρίψιμο με χλωρίνη -κάτι που είναι επικίνδυνο για το κουτάβι, αν δεν το κάνεις σωστά- που και πάλι δηλαδή...

Για κάντο λοιπόν λίγο πιο συγκεκριμένο.

πετρος7

Active Member
15 Ιουλίου 2012
37
0
του εχουμε δειξει που να κατουραει και σε 4 μερες το εμαθε αλλα το βραδυ παει και αλλου και εκει που μενουν κανει μια σταμπα που ειναι ποιο ασπρη απο το ασπρο πλακακι εννοειτε οτι δεν πλακωνο σε τριξιμο με χλωρινη

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Πρώτη φορά το ακούω.

Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ, για την χρήση του crate.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Από πλακάκια δεν κατέχω ;)

Ολο και κάποιο μαγικό προιόν θα βρεις στο εμπόριο.