Νέο μέλος

πετρος7

Active Member
15 Ιουλίου 2012
37
0
παιδια γεια σας ειμα νεος στο φορουμ σε 3-4 μερες ενας φιλος τις γυναικας μου θα μας δωσει ενα κουταβι διασταυρωση λαμπραντορ και ποιμενικο αυτες οι ρατσες χρειαζονται κουρεμα

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
παιδια γεια σας ειμα νεος στο φορουμ σε 3-4 μερες ενας φιλος τις γυναικας μου θα μας δωσει ενα κουταβι διασταυρωση λαμπραντορ και ποιμενικο αυτες οι ρατσες χρειαζονται κουρεμα
Καλημερα Πετρο

Προτου σου απαντησουμε πρεπει πρωτα να διαβασεις γιατι δεν παιρνουμε κουταβια απο γεννες φιλων απο Pet Shop και απο αγγελιες.Ψαξου λιγο στο φορουμ και στην συνεχεια οτι θες ειμαστε εδω.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
οσα είπε ο Κυριάκος και καμια απο τις δυο δεν κουρεύεται, βουρτσισμα θέλουν.

πετρος7

Active Member
15 Ιουλίου 2012
37
0
γεια σας διαβασα καποια πραγματα αλλα δεν πολυ καταλαβα λοιπον το παιδι το χαριζει καταρχας μονο σε φιλους οπως εμεις οποτε απο που αλλου να παρω?

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
γεια σας διαβασα καποια πραγματα αλλα δεν πολυ καταλαβα λοιπον το παιδι το χαριζει καταρχας μονο σε φιλους οπως εμεις οποτε απο που αλλου να παρω?
Πετρο το σωστο ειναι να παρεις σκυλο απο εκτροφεα αναγνωρισμενο απο τον ΚΟΕ ή απο καποιο καταφυγειο.Τα αρθρα σου τα εβαλα για να ενημερωσεις και τον φιλο σου πως ΔΕΝ ειναι σωστο να ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας γιατι αυτες οι γεννες ευθυνονται για το 90% των αδεσποτων.αυτος ο φιλος ξερει που θα καταληξουν ολα τα κουταβια και τι ζωη θα εχουν?Ειναι σιγουρος οτι καποια απο αυτα δεν θα καταληξουν στον δρομο?Και αν θες σκυλακι γιατι να μην παρεις ενα απο τα καταφυγια;

Ελπιζω να σε προβληματισα λιγο.εγω απλες συμβουλες σου δινω απο κει και περα πραττεις οπως νομιζεις.Οπως και να εχει μεινε στο φορουμ για να μαθεις πολλα ακομα για τον μελλοντικο σου φιλο.

Φιλικα παντα:D

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
τα σκυλια απο ενεξέλεγκτη αναπαραγωγή τις περισσότερες φορές έχουν προβλήματα,είτε υγείας είτε συμπεριφοράς που δε συμφωνει με τη φυλη τους. Δεν έχει σημασία αν οι γονεις είναι υγιείς (φαινομενικά). Αφου δεν έχεις κόλλημα με κάποια ράτσα θα έλεγα να πας σε κάποια φιλοζωική.
Αν ο φιλος σου δεν εχει σκοπό να ξαναζευγαρώσει το σκυλι του και ξερει πως αυτο που έγινε είναι λάθος πάρε το σκυλι αλλα να έχεις κατα νου τα προβληματα που σου ανέφερα παραπάνω. Διαφορετικά θα έχεις
1.πιθανοτατα ένα σκυλι με προβλήματα
2.θα καταδικάσεις κι αλλα κουτάβια να κληρονομήσουν τα ίδια προβλήματα

πετρος7

Active Member
15 Ιουλίου 2012
37
0
καταρχας ευχαριστω πολυ και τους 2 για την συμβουλη ναι τα εχει ξαναζευγαρωση και εννοειτε οτι κανενα δεν κατεληγε στον δρομο.τωρα τι να σας πω εγω θα κανω οι καλυτερο μπορω για να μην εχει κανενα προβλημα. θα μπω κι σε αλλα θεματα για να ενημερωθω και για αλλα θεματα

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
καταρχας ευχαριστω πολυ και τους 2 για την συμβουλη ναι τα εχει ξαναζευγαρωση και εννοειτε οτι κανενα δεν κατεληγε στον δρομο.τωρα τι να σας πω εγω θα κανω οι καλυτερο μπορω για να μην εχει κανενα προβλημα. θα μπω κι σε αλλα θεματα για να ενημερωθω και για αλλα θεματα
Καλα θα κανεις και σου ευχομαι τα καλυτερα αλλα εγω θα προσπαθουσα να τον ενημερωσω σχετικα με ολα αυτα.Σκεψου ποσα πανεμορφα κουταβια και σκυλια υπαρχουν στα καταφυγια και περιμενουν χρονια ενα σπιτι να τα παρει.Ειναι κριμα να ζευγαρωνουν καποιοι τα σκυλια τους και να τους παιρνουν την θεση η ακομη χειροτερα να γινονται ακομη πιο πολλα τα αδεσποτα.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
πετρο, πιστευα οτι το ζευγαρωμα εγινε για πρωτη φορα και οτι δε θα ξαναγίνει.
Στη θεση σου δε θα το έπαιρνα το κουτάβι. Αστον να δει οτι δε γινεται ολα τα κουταβια να βρισκουν σπιτια και να σταματησει να το ζευγαρωνει. Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι γινεται το ζευγαρωμα!
Ο κοσμος δεν ξερει οτι τα σκυλια δε ζευγαρωνουν για ευχαριστηση αλλα καθαρα για αναπαγωγη; δε βλεπει την κατασταση στους δρομους; δε τους νοιαζει; δε μπορω να καταλαβω..

πετρος7

Active Member
15 Ιουλίου 2012
37
0
εχεις δικιο θα τον ενημερωσω ειμαι σιγουρος γιατι αυτος ο ανθρωπος δεν εχει οικονομικο προβλιμα πυτε προβλημα χωρου και 2 σκυλακια που δεν μπωρεσε να δωσει απο την προηγουμενη γενα τα κρατισε ο ιδιος δεν υπηρχε περιπτωση να αφηση σκυλακι στο δρομο και μαλιστα εχει παρει και ενα μπουλντοκακι απο την φυλοζωικη και ενα σετερακι αδεσποτο . και κατι αλλο τι μπορω να κανω για να μην ζαλιστει σε ταξιδι??
ευχαριστω πολυ και παλι

πετρος7

Active Member
15 Ιουλίου 2012
37
0
παιδια ειναι λιγο ασχετο αλλα ποτε μπωρει το κουταβι μου να βρεθει με αλλα σκυλακια

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Όχι καλε, ο κύκλος πρώτων εμβολίων κλεινει στους 3-4 μήνες.
Ανάλογα τον γιατρο. Αν το κουτάβι εχει ολοκληρώσει τα εμβόλια μπορεί να βγει έξω.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Απ όσο ειδα, ειναι ημίαιμο αδεσποτάκι, οπότε ακομα και αν ήξερες μάνα-πατερα πάλι δεν θα μπορούσες να ξέρεις πόσα κιλά θα φτάσει.