Νέο μέλος

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς ήρθες με το Σάββα σου...
Να σου ζήσει...να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται κι αυτός...

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν μπορείτε να βοηθήσετε. Του δίνω με την υπόδειξη της κτηνιάτρου salospir των 80γρ 3 χάπια την ημέρα για ένα μήνα. Είναι η τρίτη μέρα που τα παίρνει αλλά τον είδα σήμερα αρκετά πεσμένο και αδιάθετο και έκανε διάρροιες και τις 3 φορές που βγήκαμε για βόλτα. Τα χάπια αυτά τα παίρνει για ένα πρόβλημα που υποψιαζόμαστε ότι έχει στα πόδια του.
Τον έχω πάει σε 4 διαφορετικούς κτηνιάτρους και στην πανεπιστημιακή κλινική στη Θεσσαλονίκη για να κοιτάξω μήπως έχει δυσπλασία και δε θέλει να περπατάει στη βόλτα και επειδή όταν τρέχει λίγο το πετάει το ένα του πόδι και κουράζεται εύκολα.
Βγάλαμε ακτίνες και οι γιατροί λένε ότι δεν έχει δυσπλασία αλλά δεν έχει και τέλεια διαμορφωμένα άκρα και ότι δε μπορούμε σ αυτην την ηλικία να βγάλουμε συμπεράσματα και θα πρέπει να περιμένουμε τους 15 μήνες.
Ένας γιατρός μας έδωσε χάπια χονδροϊτίνη αλλά δεν του έδωσα όλο το κουτί μ αυτά που διάβασα στο ιντερνετ γι αυτά τα χάπια.
Αυτή η κτηνίατρος που μου είπε για τα salospir τα δοκίμασε σε ενα άλλο σκυλί και ειχαν αποτέλεσμα όπως είπε.

Θα ήθελα να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας.
Ευχαριστώ πολύ.