Νέο μέλος!

natalnina

New Member
21 Ιουνίου 2011
3
0
γεια σε ολα τ μελη...ειμαι κ εγω ιδιοκτητρια ενος τρελου τετραποδου,ο μπισκοτο ειναι ενα μπισον-φριζε 2χρονων και ως τωρα συμβιωναμε αρμονικα..εχουμε παιδευτει αρκετα και οι δυο ν μαθουμε τ βασικα αλλα τ καταφεραμε..τ θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να συμβιωσουμε με τις 2 σκυλιτσες φιλες μας πραγμα που ειναι αναγκαιο καθως εκσαρταται απο αυτο κ η δικια μου κοινωνικοποιηση γτ μιλαμε για τ σκυλια των κολλητων μου!δεν τ αφηνουμε σε ησυχια τ γλειφουμε..τ κυνηγαμε κ ξαφνικα χανω και τον τιτλο μου σαν αφεντικο γτ δν υπαρχω πλεον γι"αυτον..μονο τ γκομενακια τ οποια κοιταμε στα ματια...ως συνεπεια τ αλλα πανε βολτες μαζι κ τ σχετικα και εμεις μενουμε σπιτι..η στην αλλη περιπτωση τον αφηνω σπιτι για ν παω επισκεψη στα κοριτσια..εχετε ν προτινετε καποιο τροπο να αντιμετωπιστει αυτο..?:rolleyes:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλησπέρα!
Χωρίς να είμαι ειδικός ή να έχω τίποτα σπουδαίες γνώσεις, θα σου πω απλά τη γνώμη μου :)

Ο καλύτερος τρόπος να γίνουν φίλοι τα σκυλάκια είναι να κάνουν μαζί βόλτες. Αν ο δικός σου σκύλος ενοχλεί τις άλλες 2 αφήστε τες να τον διορθώσουν. Έτσι θα καταλάβει ότι δεν τους αρέσει αυτό που κάνει και θα το σταματήσει. Φυσικά άμα δείτε ότι αγριεύει το πράγμα πάρτε το απόφαση ότι δεν θα κάνουν παρέα τα σκυλάκια σας και μην τα φέρνετε σε επαφή. Όλα αυτά στα λέω υποθέτωντας ότι και τα 3 σκυλιά είναι αντίστοιχου (μικρού) μεγέθους.

Εγώ αυτό θα δοκίμαζα με σκυλάκια τόσο μικρά που μπορώ εύκολα να τα χωρίσω σε περίπτωση που ξεφύγει το πράγμα. Μπορεί να λέω βλακίες, οπότε περίμενε και άλλες απαντήσεις :)

georgeIII

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
55
0
καλως ηρθες!!! χωρις να ειμαι και εγω ειδικος θα προτεινα να δοκιμασεις την στιγμη που τις ενοχλει να τον απομακρυνεις απο αυτες καθε φορα και για λιγο πιο πολυ χρονο. ισως καταλαβει οτι για να ειναι μαζι τους θα πρεπει να ειναι ησυχος..
παντως περιμενε να ακουσεις και γνωμες καποιων που γνωριζουν πιο πολλα!!!
και παλι καλως ηρθες !!!

natalnina

New Member
21 Ιουνίου 2011
3
0
ειναι και τ τρια αντιστοιχου μεγεθους..σαν αρσενικο βεβαια ημαστε ελαχιστα πιο μεγαλοι..θα εφαρμοσω αυτο με τις βολτες..εχω τν εντυπωση οτι θα εχουμε αποτελεσμα..οσο για να τον αφησω ν τον διορθωσουν η μια εξαφανιζεται με τ που μας βλεπει..κ η αλλη μας πεθαινει στις νυχιες αλλα δν μασαμε...αχ...αντρες!!!!ευχαριστω παιδιαα!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς ήρθες...

Θα μπορούσατε ίσως για αρχή, να είσαι εσύ λίγο πιο πίσω με το σκύλο σου, να ακολουθείτε, ώστε ούτε η μία να...εξαφανίζεται απ'το φόβο της ούτε η άλλη να σας...πεθαίνει στις νυχιές...
Και σιγά σιγά να πλησιάζετε....
Βέβαια, δεδομένου ότι ο σκύλος σου δε θα τραβάει σαν τρελός να πλησιάσει τις φιλενάδες του κι εσείς οι (δίποδες) φιλενάδες δεν θα πιάνετε κουβέντα, οι δύο μπροστά με σένα πίσω....
Κάτι άλλο δε μου έρχεται στο μυαλό....