Χαιρετώ την παρέα. Είμαι νέο μέλος και λάτρης των τετράποδων φίλων. Έχουμε δυο σκυλίτσες, την Λάρα (10 ετών) και την Ίσιδα(7 ετών). Έχουμε και μια γατούλα την Μάσκα(2 ετών). Είναι όλα ιμιαιμα και τα έχουμε πάρει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους από το δρόμο. Τις πήραμε όλες όταν ήταν κουτάβια. Ευτυχώς πριν ένα χρόνο μετακομίσαμε σε μονοκατοικία γιατί στο δυάρι που ήμασταν πρώτα μοιάζαμε με ζωολογικό κήπο. Φανταστείτε, εγώ, η γυναίκα μου, δυο σκυλιά και μια γάτα σε 55 τμ. Τώρα εκτός από τις βόλτες τους έχουν τον κήπο τους, το βράδυ βέβαια κοιμούνται μέσα. Το θέμα μας είναι το εξής: το σπίτι είναι εκτός Αθήνας σε σημείο απομονωμένο και θέλουμε και ένα σκυλουκο για φύλακα, γιατί τα δικά μας αν έρθει κάποιος θα του ανοίξουν και την πόρτα. Οι επιλογές είναι πολλές και αν ήταν μόνο στο χέρι μου θα έπαιρνα ένα μαστίνο αλλά η γυναίκα μου δεν θέλει μεγάλο σκύλο, θέλει κάτι μικρό και αποτελεσματικό, δηλαδή όχι μόνο να αντιδράσει σαν συναγερμός αλλά και να είναι σε θέση να αποτρέψει τον εισβολέα και με τα σαγόνια του όπως ακριβώς θα έκανε κάποιος σκύλος μεγαλύτερου μεγέθους. Σαν να λέμε και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη. Κάθε πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ.
Last edited: