Νέο μέλος - Jack Russell Terrier

paraskeui

New Member
29 Ιουνίου 2011
3
0
Εγω θα παρω Τεριερ ημιαιμο..αλλα μενω σε διαμερισμα...ειναι καταλληλο?:/

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει.....:rolleyes::rolleyes::D
Μια κούκλα είναι! Να την χαίρεσαι!!!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εγω θα παρω Τεριερ ημιαιμο..αλλα μενω σε διαμερισμα...ειναι καταλληλο?:/
Γιατι οχι ; Θα καταλαβει το διαμερισμα αν ειναι ο σκυλος καθαροαιμος ή οχι ; Η θα εχει προβλημα το σκυλακι ; Προχωρας κανονικα!

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Καλωσόρισες Πάνο στο φόρουμ !!!! Η Ήρα είναι αξιαγάπητη, έχει μία απίστευτη πονήρη και παιχνιδιάρικη μουρίτσα !!! Φαίνεται ότι ασχολείσαι πολύ μαζί της και μπράβο σου .... Εϊμαι σίγουρη ότι με όλη αυτή τη φροντίδα που της προσφέρεις δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ! Όσο για την επιπόλαιη κίνησή σου το γεγονός ότι το παραδέχεσαι σημαίνει πολλά..Δεν πειράζει, μην έχεις τύψεις γι'αυτο...την επόμενη φορά θα ξέρεις να μην απευθυνθείς σε pet shop ! Να την χαίρεσαι λοιπόν !!!! :-D

poliklitos-maria

Active Member
29 Ιουνίου 2011
27
0
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!!!ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ FORUM.
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΜΗΝΩΝ RUSSELL ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ( ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ)
ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΤΣΙ???

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
40
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Γεια σου και σενα.. είναι αλητείες τα άτιμα, θέλουν την πρέπουσα αφοσίωση και εκπαίδευση όμως γιατί πιστεύω λίγο θέλει ένα Jack Russell να γίνει διαολάκι κυριολεκτικά. Γι'αυτο καθημερινή ενασχόληση και εκπαίδευση είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Αλλά διαφωνώ σε κάτι που διάβασα στο forum, ότι πρεπει τον πρώτο καιρό να πάρεις άδεια από τη δουλεια και τετοια ώστε να ασχοληθείς και να το φροντίζεις το κουτάβι όσο πιο πολύ μπορείς...και ρωτάω..όταν τελειώσει η άδεια και θα μείνει μόνη της εκεί που σε έχει συνηθισει να είσαι απο πάνω της συνέχεια, τι κάνεις τοτε? Άμα μάθει να είσαι συνέχεια μαζί της και δεν αυτονομηθεί λιγάκι, να μάθει να είναι και μόνο του το κουτάβι θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα.. όχι παραμελημένο..μην παρεξηγηθώ..αλλά τουλαχιστον τις ώρες που γενικά θα λέιπεις από το σπιτι θα πρέπει να μάθει να κάθεται "ήσυχα" μόνο του. Τουλάχιστον εγώ έτσι λειτόυργησα και δεν είχα κανενα πρόβλημα στην αρχή.. όταν έρχεται σ/κ και όσο να'ναι ασχολούμαι περισσότερο (όλη τη μερα) μετά αντιμετωπίζω κάποια θεματάκια μοναξίας και κλάψουρίσματος. Ανέβασε καμία φώτο από τη μικρή σου να τη δούμε...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
ότι πρεπει τον πρώτο καιρό να πάρεις άδεια από τη δουλεια και τετοια ώστε να ασχοληθείς και να το φροντίζεις το κουτάβι όσο πιο πολύ μπορείς...και ρωτάω..όταν τελειώσει η άδεια και θα μείνει μόνη της εκεί που σε έχει συνηθισει να είσαι απο πάνω της συνέχεια, τι κάνεις τοτε? Άμα μάθει να είσαι συνέχεια μαζί της και δεν αυτονομηθεί λιγάκι, να μάθει να είναι και μόνο του το κουτάβι θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα.. όχι παραμελημένο..μην παρεξηγηθώ..αλλά τουλαχιστον τις ώρες που γενικά θα λέιπεις από το σπιτι θα πρέπει να μάθει να κάθεται "ήσυχα" μόνο του.
Σε αυτό το διάστημα, της αδείας εννοώ, θα το εκπαιδεύσεις και για αυτό. Μπορεί να μην τελειοποιηθεί το πράγμα αλλά κάτι θα καταφέρεις αμα κάνεις τις ασκήσεις καθημερινά για την αποφυγή του άγχους αποχωρισμού:)

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
ειναι τρελη φατσα η μικρη και φαινεται μεγαλη κατεργαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p:p:p:p μια απο αυτες τις φωτο που ειναι σε κινηση ανετα θα μπορουσες να τη βαλεις στο διαγωνισμο φωτογραφιας!!!!!!!!!!!!;);)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Η 401 με πεθαίνει.... τέτοια στάση ακριβώς παίρνει και η δικιά μου όταν βγαίνει το κλεφτρόνι από μέσα της!!!:D

Μια ομορφιά η μικρή!*agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97