Νέο μέλος - Jack Russell Terrier

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
40
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Γεια σας και απο εμένα. Με λένε Πάνο, είμαι 27 και χαίρομαι που βρήκα ένα τόσο καλό site να ενημερώνομαι. Απόκτησα ένα πανέμορφο θηλυκούλη Jack Russell Terrier πριν 2 μήνες περίπου. Ήθελα την συγκεκριμένη ράτσα 10 χρόνια τώρα, αλλα λόγω σπουδών, φανταρικού, οικονομικού κλπ δεν μπορούσα να το έχω.
Αφού τακτοποιήθηκα τελικά έκανα το λάθος αγόρασα το κουτάβι από Pet Shop.. :( Μπορείτε να μου τα χώσετε και δεν θα μιλήσω καν.. Αργά μεν αλλά καταννοώ ότι έχω κάνει μεγάλο λάθος και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες (ελπίζω να μην είναι καμία σοβαρή) Μένω στην επαρχία, γνωστός μου ο ιδιοκτητης του μαγαζιού κλπ με ολα τα χαρτια και pedigree και και και...απο Τσεχία το Puppy Mill στην τελική..
Ελπίζω εδώ μέσα να βρω όλες τις πληροφορίες που χρείαζομαι να μεγαλώσω σωστά την Ηρα μου που λατρεύω αφάνταστα. Μέχρι στιγμής τα πάμε περίφημα, μένω σε διαμέρισμα με την κοπέλα μου και δεν μας έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Περιττό να σας πω πως είναι αξιολάτρευτη, ενεργητικότατη, πανέξυπνη και όντως πολυ κλόουν. Ή θα χοροπηδάει ή θα κοιμάται... Την λατρεύω.
Έχω ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα εκπαίδευση με clicker και βλέπω πολύ καλά αποτελέσματα. Οι βολτες της ειναι 5*5=25 λεπτά παιχνιδιού την ημέρα, χώρια την εκπάιδευση που γίνεται στο μπαλκόνι. Είναι κοινωνικότατη με τους ανθρώπους, με τα άλλα σκυλάκια θέλει λίγο εξοικίωση ακόμα, και με τα πιπί της που τα αμολάει κυρίως στην εφημερίδα αλλά και αλλού, Το χοντρό της το έχουμε περιορίσει έξω κυρίως. Την έχω μαθει να κοιμάται στον Crate της τα βράδια αδιαμαρτήρητα καθώς και σε όποιες μετακινήσεις με το αυτοκίνητο μπαίνει μέσα με λιγο κλάμα για κανα λεπτό..μετά την αποσπά το κοκαλάκι της ή το μπουκαλί με το οποιο τρελένεται.
Τον πρώτο μήνα την έδινα Hills Puppy (συμβουλη του ιδιοκτήτη - την εμπορεύεται) και τώρα σιγά σιγά της δίνω Acana Small Breed χωρίς κανενα θέμα προς το παρόν με διάρροιες και αλλα που έχω διαβάσει. Σκέφτομαι και το μαγηρευτό αλλά θέλει ψάξιμο ακόμα.
Απο βόλτες και εκτόνωση της ενέργειάς της, ευτυχώς είμαι και γω δραστήριος τύπος, καθημερινα τρέξιμο σε βουνό και ποδήλατο κατάβασης και αλλα οπότε πιστεύω θα τα βρούμε σε αυτό το κομμάτι..
Ελπίζω να ειναι υγιής πάντα και να της χαρίσω την φροντίδα και αγάπη που πρέπει. Ζητώ συγγνώμη και πάλι, για την τουλάχιστον επιπόλαια κίνηση μου, και σίγουρα θα χρειαστώ την βοήθεια σας και τις συμβουλές σας για καλή συμβίωση με τη σκυλίτσα μου..

Attachments

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Φίλε Πάνο καλώς ήρθες. Η μικρή σου είναι κούκλα !!!!όχι ότι είμαι fan των russell:D. Εντάξει τα λάθη γίνονται αρκεί να αναγνωρίζονται και να μην επαναλαμβάνονται:). Η μικρή σου είναι να υποθέσω γύρω στους 4 μήνες ?. Μην την ζορίζεις και πολύ με τα παιχνίδια ..είναι μικρούλα ακόμη. :) Όλα θα βρουν τον δρόμο τους.

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Πανέμορφη! Ζουζουνοτρελή! Να τη χαίρεσαι και να περάσετε πολλά και ευχάριστα χρόνια παρέα

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
να σου ζησει η μικρη κουκλα!!!!!!! τρελη φατσα!!!!! δε χρειαζεται να ζητας συγνωμη για κατι που εχεις καταλαβει ηδη απο μονος σου.....οπως σωστα ειπε και η stamatia λαθη γινονται αρκει να αναγνωριζονται και να μην επαναλαμβανονται.....!!! εσυ το μονο που εχεις να κανεις με τη μικρη σου ειναι να την προσεχεις, να την αγαπας και να αγορασεις πολλλα μπαλακια!!!!!

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
40
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους...Καλώς σας βρήκα, είναι παραπάνω από αναγνωρισμένο το λάθος, ειδα και κάτι απίστευτα βίντεο με Puppy Mills πρόσφατα και όσο σκέφτομαι και η δικιά μου να προέρχεται από κάτι παρόμοιο ανατριχιάζω. Η Ήρα ειναι 5 μηνών ακριβώς σήμερα (25/1 η γέννα σύμφωνα με τα χαρτιά). Στις φωτογραφίες είναι περίπου 4 μηνών η μαϊμουδίτσα, εκτός την πρώτη που είναι κάπου 3. Θα ανεβάσω πιο πρόσφατες σύντομα και κανενα βιντεάκι να κανει τα δικά της..

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες και απο μενα. Να ειναι παντα καλα και να περνατε ομορφα.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς ορίσατε Πάνο με την Ήρα σου...
Να σας ζήσει και καλά ....τρελοπαίχνιδα....
Έχω ακούσει ότι τα ράσελ είναι από τα πιο ...ήσυχα σκυλάκια....(η Σταματία μου το είχε πει....)...Οπότε...δε θα σε ταλαιπωρήσει....:D:D:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έχω ακούσει ότι τα ράσελ είναι από τα πιο ...ήσυχα σκυλάκια....(η Σταματία μου το είχε πει....)...Οπότε...δε θα σε ταλαιπωρήσει....:D:D:D
Αχαχαχα....ναι..ναι

ευη

Member
28 Ιουνίου 2011
17
0
κουκλα!!!εκανες πολυ καλη επιλογη φοβερη ρατσα πανεξυπνα και ευκολα εκπαιδευσιμα ,ειναι μικρουλα ακομα θα τα μαθει λιγο υπομονη θελει και επιμονη,πρεπει να καταλαβει και αυτη τι ακριβως θελεις.να χρησιμοποιεις πολυ τις δυο μαγικες λεξουλες.μπραβο αν κατι σου αρεσει και το μη με αυστηρο τροπο αν κατι δεν σου αρεσει .να σου ζησει!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Αφού τακτοποιήθηκα τελικά έκανα το λάθος αγόρασα το κουτάβι από Pet Shop.. :( Μπορείτε να μου τα χώσετε και δεν θα μιλήσω καν.. Αργά μεν αλλά καταννοώ ότι έχω κάνει μεγάλο λάθος και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες (ελπίζω να μην είναι καμία σοβαρή) Μένω στην επαρχία, γνωστός μου ο ιδιοκτητης του μαγαζιού κλπ με ολα τα χαρτια και pedigree και και και...απο Τσεχία το Puppy Mill στην τελική..
καλώς ήρθατε..:)
μπορείς να ανεβάσεις το pedigree της;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλώς ήρθες Πάνο!

Εδώ είμαστε μια παρέα!
Δεν την λέμε σε κάποιον που είναι ενημερωμένος έστω και μετά από λάθος του!Εφόσον μπήκε στην διαδικασία να ενημερωθεί δεν χωράει να του την πούμε!Αυτό που έπρεπε να μάθει το έμαθε!Αυτή είναι η φιλοσοφία!Οι περισσότεροι δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία αυτή!

Να την χαίρεσαι την μικρή σου!

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
ρε παιδιά ότι και να λέτε για τα petshop όσο καιρός και να πέραση, αυτά μια ζωή θα φέρνουν ζώα,άντε και πες ότι καταφέρατε να τα κόψετε προς ελλάδα,τις άλλες χώρες τις ρωτήσατε τι κάνουν και τι δεν κάνουν,ναι σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος απόκτησης αλλα πλέον είναι μάστιγα,φιλε μου πολλοί επο εδώ μέσα που φωνάζουν για petshop έχουν απόκτηση σκυλί από εκεί,να χαίρεσαι την σκυλίτσα σου είναι κούκλα..

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
40
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.. έχουμε ένα θεματάκι όμως..το ένα αυτάκι αρχίζει να παίρνει τον ανήφορο επικίνδυνα, το άλλο είναι στην θέση του ακόμα :) Ίσως να είναι λόγω του ότι χάνει τα δοντάκια της η φαφούτο σιγά σιγά. Γονείς δεν έχω δει οπότε μπορεί να με περιμένει έκπληξη και να βγει νυχτερίδα η Ηρούλα μου.. θα έχει την πλάκα της πάντως . Ο κτηνίατρός μου είπε ότι εφόσον δεν θέλω με τπτ να έχει σηκωμένα αυτάκια, άμα δεν πέσει με τον καιρό να φτιάξω ένα μέιγμα με βαζελίνη και πούδρα μέχρι να γίνει σαν πηλός και να της βάλω λίγο στην άκρη του αυτιού της ώστε να βαρύνει λίγο και να πέφτει..μπορέι να πιάσει μου είπε μπορεί και όχι, αλλά ότι δεν χάνω τπτ να το δοκιμάσω. Τι λέτε εσείς?
Ορίστε και κάποια βιντεάκια από το πρώτο της μπανάκι στη θάλασσα και μια βολτούλα στα ΙΚΕΑ...
[video=youtube;THOJcgvWaPw]http://www.youtube.com/watch?v=THOJcgvWaPw[/video]

http://www.youtube.com/watch?v=0Z3aJyhiFTE

Last edited:

paraskeui

New Member
29 Ιουνίου 2011
3
0
Παιδια πως μπορω να κανω ενα δικο μου θεμα?=)
ειμαι νεα στην σελιδα και δεν ξερω τιποτα!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97