Νέο μέλος!! [Golden Retriever]

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
406
2.166
33
Πάτρα
φατσα φοβερη!!πολυ γλυκουλης!και ζωηρος πολυ επρεπε να ηταν
ήταν πάρα πολύ ναι!!! αλλά όπως φαίνεται ήταν και πολύ φαγανούλης!!! :p και με τόσα άτομα στο σπίτι όλο και κάτι έτρωγε...!! χαχαχα!! αλλά ήταν πάντα χαρούμενος, και υγιής σύμφωνα με την γιατρό του, παρόλο που είχε παραπάνω κιλάκια!! :)

ΟΡΦΕΑΣ GSD

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
76
1
λογικο μου φαινεται,εδω 2 ατομα ειμαστε και ολο και καποιος υποκυπτει να του δωσει κατι.Παντως εφυγε χαρουμενο και γεματο απο αγαπη γιατι ηταν μαζι σας.

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
406
2.166
33
Πάτρα
λογικο μου φαινεται,εδω 2 ατομα ειμαστε και ολο και καποιος υποκυπτει να του δωσει κατι.Παντως εφυγε χαρουμενο και γεματο απο αγαπη γιατι ηταν μαζι σας.
ναι... και λες και με περίμενε ο άτιμος... κατέβηκα τότε στις εκλογές Παρασκευή, ήταν χαρούμενος, παίζαμε, ψιλοτρεχαμε όσο μπορούσαμε, έτρωγε [ήταν αρρωστούλης και τον τελευταίο καιρό δεν είχε και πολύ όρεξη.. ήταν με τις μέρες του], και ξημερώματα Σαββάτου έφυγε... τουλάχιστον η τελευτάια του μέρα ήταν πολύ καλή... ήταν πολύ χαρούμενος...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν ξεπερνάς ποτέ την απώλεια. Το ίδιο με σένα ετυχε και σε μένα. Κατέβηκα έτσι από προαίσθημα στην Ελλάδα για λίγες μέρες και δυο μέρες αφότου έφυγα, ξεψύχησε στην αγκαλιά της μαμά μας.
Πολύ όμορφος ο Ρόκυ σου. Φαίνεται πόσο αγαπήθηκε.
Μου αρέσει που δεν προτρέχετε με το σκυλούνι.
Καλή τύχη σε όλα να έχετε! :)

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Με το καλό να βρείτε το νέο σας φίλο !!!Και όταν με το καλό τον αποκτήσετε θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε :D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες,καλή αναζήτηση για το νέο μέλος!
Μου αρέσει που όλα τα έχετε σκεφτεί...δείχνει μια οριμότητα!
Ο Ροκύ ήταν πολύ όμορφος και φαίνετε ότι αγαπήθηκε πολύ...μακάρι όλα τα σκυλιά να φεύγουν έτσι!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθατε. Επειδη κι εμεις μενουμε Ν. Σμυρνη εχουμε ενα μερος εδω που παμε και τα λυνουμε και ειναι περιφραγμενο και μεγαλο. Οποιος θελει και μενει εδω ας μου στειλει πμ να περασει απο κοσκινο αχαχα :p

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Επιτέλους, γιατί ετοιμαζόμουν να σε αρχίσω στις φάπες...:rolleyes:
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα κι εγω το ιδιο σκεφτομουνα.

Δε μιλας ομορφα mareco,δεν το καταλαβα οτι ειναι ζευγαρι.
Λεω κι εγω τι καθεται και λεει στην κοπελα :p

Υ.Γ Ο Ροκυ ηταν ενα πολυ ομορφο σκυλι και φαινοτανε ευτυχισμενος. Πιστευω ειναι πολυ δυσκολο να χανεις τον πιστο σου φιλο, δεν το ξεπερνας ποτε....Τωρα ειδα το βιντεο, ηταν πολυ συγκινητικο.

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi