View attachment 29046View attachment 29045View attachment 29044View attachment 29043View attachment 29042
Ας παραθεσω κι εγω μερικες foto απο το δικο μου bulldogακι,σε καθηκοντα φυλαξης στη λιμνη πλαστηρα το περασμενο 3ημερο,σε κτημα 11 στρεμματων.
παρακολουθω το θεμα,για τους εξης λογους
1)να μαθω αν τελικα εχω Bulldog,english bulldog,μαπα bulldog,sofa Bulldog
2)για να ξερω κατα ποσο το pit bull προερχεται απο το bulldog..(να μην ξερω αν καποια μερα θα με φαει εκει που κοιμαμαι???)
3)εχω στοιχηματισει οτι καθε θεμα που παει σε bulldog,τελικα καταληγει στα χιλιαδες προβληματα του bulldog,στο ποσο εκφυλιστηκε η φυλη,στο οτι ειναι πλεον προσβολη να φερει το ονομα Bulldog κτλ..
περαν της πλακας τωρα,οταν η FCI καθοριζει το τι ειναι bulldog, νομιζω οτι ειναι ανευ ουσιας να προσπαθουμε να ορισουμε το 'τυπικα σωστο Bulldog' η το 'νομικα αποδεκτο bulldog' και παει λεγοντας.παιζουμε απλα με τις λεξεις,και το κουραζουμε πολυ το θεμα,το οποιο αλλωστε ειναι η μορφολογια του pitbull..
o tangerin μαλλον θα θυμαται το παραπανω αιμοβορο bulldog απο την εκθεση του ομιλου το Μαιο.Μεγαλωσαμε λιγακι απο τοτε και ομορφηναμε!!!Πειτε μας και χρονια πολλα, σημερα γιναμε ενος ετους!!!!
Bookie