Νέο μέλος [english bulldog]

easy_nikolas

Member
11 Αυγούστου 2010
5
0
PA301121..jpgPA301120..jpgPA301130..jpgPA301182..jpgPA301131..jpg
Ας παραθεσω κι εγω μερικες foto απο το δικο μου bulldogακι,σε καθηκοντα φυλαξης στη λιμνη πλαστηρα το περασμενο 3ημερο,σε κτημα 11 στρεμματων.

παρακολουθω το θεμα,για τους εξης λογους
1)να μαθω αν τελικα εχω Bulldog,english bulldog,μαπα bulldog,sofa Bulldog
2)για να ξερω κατα ποσο το pit bull προερχεται απο το bulldog..(να μην ξερω αν καποια μερα θα με φαει εκει που κοιμαμαι???)
3)εχω στοιχηματισει οτι καθε θεμα που παει σε bulldog,τελικα καταληγει στα χιλιαδες προβληματα του bulldog,στο ποσο εκφυλιστηκε η φυλη,στο οτι ειναι πλεον προσβολη να φερει το ονομα Bulldog κτλ..

περαν της πλακας τωρα,οταν η FCI καθοριζει το τι ειναι bulldog, νομιζω οτι ειναι ανευ ουσιας να προσπαθουμε να ορισουμε το 'τυπικα σωστο Bulldog' η το 'νομικα αποδεκτο bulldog' και παει λεγοντας.παιζουμε απλα με τις λεξεις,και το κουραζουμε πολυ το θεμα,το οποιο αλλωστε ειναι η μορφολογια του pitbull..

o tangerin μαλλον θα θυμαται το παραπανω αιμοβορο bulldog απο την εκθεση του ομιλου το Μαιο.Μεγαλωσαμε λιγακι απο τοτε και ομορφηναμε!!!Πειτε μας και χρονια πολλα, σημερα γιναμε ενος ετους!!!!

Bookie :p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Πολύχρονος να είναι !!!!
τον ταύρο όταν τον δαγκώνει το αίμα τρέχει απο τις ρυτίδες και μακριά απο τα μάτια του? Μόνο αυτό έχει σημασία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Τουλάχιστον ως προς την συμμετοχή :)
Μετακίνησα το θέμα σου, γιατί πιστεύω ότι αξίζει στον Bookie, ένα ολόδικό του θέμα.
Πολύχρονος λοιπόν, να σου ζήσει και να είναι πάντα γερός και δυνατός.

[Βάλε καλύμματα στο αυτοκίνητο...] :p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες με τον αιμοβορο. Και εμεις αιμοβοροι και αιματοβαμενοι ειμαστε, μαχες, επιθεσεις, ανθρωποκτονιες, και τετοια...

Υ.Γ. μην παρεξηγηθεις, πλακα κανει ο kokonis...:D

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Καλε που το πας το τέρας; Αυτα δν είναι που μπορει να μπερδεψουν τν μύτη σου με μύτη ταυρου κ να σε φάνε;;; Απαπαπαπα! Διωχτο! :D
(Μορφή ο μικρός! ;))

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
επειδή το θέμα του φίλου ξεκίνησε ως απάντηση σε άλλο τόπικ,κατανοεί ότι κάνω χιούμορ.
πάντως
δεν το βρίσκω "κακό" να σώνεται κάποιο γεννεολόγιο σκύλων μετατρέποντάς το απο σκυλί κάποιας συγκεκριμένης εργασίας που καταργήθηκε σε κάτι άλλο εξίσου χρήσιμο
και σας διαβεβαιώ ότι είναι πολύ χρήσιμο το μπουλντογκάκι για πολλούς απο αυτούς που το επιλέγουν για σύντροφο :)
τώρα ,αν κακές εκτροφικές πρακτικές κάποιων κάποτε είναι σωστό να στιγματίζουν μία ολόκληρη φυλή ....δεν ξέρω αν είναι σωστό.
στερεότυπάααα μου ,που λέει και το τραγούδι ε?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Θηλυκό δεν ειναι το σκυλί στις φωτογραφίες ??
Να σου ζήσει!!

easy_nikolas

Member
11 Αυγούστου 2010
5
0
Καλως σας βρηκα παιδια!!

Μια διευκρινηση,το σχετικο post ηταν απαντηση σε καποιο topic,δεν προοριζοταν για ποσταρισμα παρουσιασης της bookie,γι αυτο κ αυτα που γραφονται δεν βγαζουν και πολυ νοημα..απλα παραβλεψτε τα κ κρατηστε τις φωτογραφιες..(οχι τιποτα αλλο,αλλα οποιος το διαβασει θα νομιζει οτι ειμαι κανενας κακιασμενος η παρανοικος που τα χωνω στο πρωτο post σε οποιον δεν συμπαθει τα bulldog χωρις να εχω καποιο λογο η αφορμη..ασε που κ αυτα που εγραψα ειναι με μεγαλη δοση χιουμορ οπως πιστευω να καταλαβαν οι περισσοτεροι)

Το bookaki ειναι κοριτσακι by the way,γιατι ολοι μας παιρνανε για αγορι δεν το εχω καταλαβει ακομα..μαλλον θα πρεπει να αρχισω να της βαφω τα νυχια,να της βαλω καμια φιουμπα,κατι..

Το αυτοκινητο οντως το εχει κανει αχρηστο..δεν πειραζει χαλαλι του του παιδιου..το καλο ειναι οτι εχω γλιτωσει πλεον απο καποια χρεη ταξιτζη που εκτελουσα κατα καιρους..πλεον τους παρακαλαω να μπουνε αλλα δεν..

Και μερικες πληροφοριες για τη bookie,μιας και πλεον φιλοξενουμαστε σε νεα ενοτητα
-ειναι παιδι του frankie και της sky,απο το εκτροφειο soulguardian
-ειναι ενος ετους πλεον,και ειναι κοντα μας απο τριων μηνων(στο profil εχω βαλει φωτογραφιες απο οταν ηταν πιο μικρη,αυτες που ειναι στο topic ειναι φρεσκιες.
-ειναι φοβερος χαρακτηρας,δεν εχει αγριεψει ποτε εως τωρα,ειναι πολυ κοινωνικη και μες την περιεργεια.
-μενει σε διαμερισμα,ειναι πολυ ησυχη οταν ειναι σπιτι και δεν ακουγεται καθολου,αφου γαυγιζει 1 το πολυ 2 φορες το μηνα(κανενας γειτονας δεν καταλαβε οτι ειχαμε σκυλακι,πριν μας πετυχει απο κοντα).το μονο θεματακι ειναι οτι βγαζει αρκετη τριχα,οπως και οι περισσοτερες φυλες,οποτε δεν το συνιστω για οσους ειναι υστερικοι με την καθαριοτητα.
-απο θεμα φυλαξης,δεεεν το κοβω και πολυ πιθανο.Μονο σε περιπτωση που ειναι εστω και λιγο σιχασιαρης ο κλεφτης,μαλλον θα σηκωθει και θα φυγει απο το πολυ γλυψιμο που θα φαει.Δεν ξερω αν φταιει το οτι ειναι μικρουλα ακομα,αλλα γενικα δεν νομιζω,οποτε αν ψαχνετε για φυλακα μαλλον θα πρεπει να στραφειτε αλλου.Αυτος δεν ηταν κ στους λογους που διαλεξα εγω τη συγκεκριμενη φυλη αλλωστε,απλα το αναφερω για οποιον μπορει να ενδιαφερεται.Βεβαια αν δει ποτε κανενα ταυρο,εκει μαλλον θα της γυρισει το ματι και θα τον τσακισει.Σε περιπτωση που γινει κατι τετοιο θα σας ενημερωσω,και θα κερασω και κρεατακι,το οποιο γινεται και πολυ μαλακο και πεντανοστιμο(δεν θελει 3 ωρες στη χυτρα για να μπορεις να το μασησεις..μη σου πω οτι το τρως και sushi:cool:)
-εχει αποδειχθει ιδανικος συνταξιδιωτης..κανει ταξιδακι 6 ωρες με το αυτοκινητο με μια μονο σταση,χωρις να κανει κιχ-ουτε καταλαβαινεις οτι υπαρχει δλδ.
-τελος,πληρει ολα αυτα που φανταζομουν και προσδοκουσα πριν διαλεξω τη συγκεκριμενη φυλη,και μας εχει κανει απιστευτα χαρουμενος ολο αυτο τον καιρο που βρισκεται μαζι μας-και ελπιζω να ειμαστε μαζι για πολλα ακομη χρονια!!

Εχουμε παρει μερος και σε μια εκθεση του ομιλου,αλλα ειμασταν μικροι ακομη.Βγηκαμε πολλα υποσχομενο κουταβι,δευτεροι στην καταταξη.Ηταν να συμμετασχουμε κ στην τελευταια εκθεση του ΚΟΕ,αλλα δυστυχως αργησαμε να ξυπνησουμε και το χασαμε..(παιζαμε 9 το πρωι,πρωτοι-πρωτοι,πραγμα ανεπιτρεπτο για buldog,πιστευω να μην επαναληφθει:p) Ηρθαμε για βολτα παντος,τη φαγαμε κι εμεις την κρυαδα μας, τη βροχουλα αλλα και τα σουβλακια μας,ετσι for the record.
Παντος και να παιζαμε,παλι το πολυ δευτεροι να βγαιναμε...
Σε μια εκθεση να πας αρκει για να καταλαβεις ποσο πισω κυνοφολικα βρισκεται η Ελλαδιτσα μας δυστυχως..κριμα.Στις περισσοτερες φυλες οι συμμετοχες απο ελαχιστες εως ανυπαρκτες.Και μετα σου λεει βγηκε 5 φορες ΒΟΒ 4 Gr.CH και εχει και 3 curiculum vitae,χωρις να αναφερουν για το ποσοι αγωνιστηκαν π.χ..
Μονο λιγες φυλες διασωζονται,οι πιο εμπορικες φανταζομαι,οπου οι τιτλοι πλεον αποκτουν καποιο νοημα.Ειναι κι αυτη η Merkel παντος που εχει ενα μεριδιο ευθυνης,δεν αφηνει το κοσμο να παρει ανασα..

Πιστευω να μην σας κουρασα,να στε ολοι καλα

Νικος-Bookie

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες με το κορίτσι σου,από τα πιο όμορφα bulldog που έχω δει(καλά δε έχω δει και πάρα πολλά)!!!
Να την χαίρεσαι...

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Καλώς ηρθες και να την χαιρεσαι την ομορφη.

ΥΓ.Ελπιζω να μην μου κραταει μουτρα η Bookie, αμα την δω σε καμμια εκθεση για αυτα που εχω γραψει σε αλλο ποστ?:p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ΥΓ.Ελπιζω να μην μου κραταει μουτρα η Bookie, αμα την δω σε καμμια εκθεση για αυτα που εχω γραψει σε αλλο ποστ?:p
Aφου το προσδιοριζει στον τιτλο(english bulldog):p

easy_nikolas

Member
11 Αυγούστου 2010
5
0
Τον τιτλο δεν τον επιμεληθηκα εγω,τωρα που το ειπες το προσεξα .Ζητω να αλλαξει αμεσα σε Bulldog σκετο,μη γινει χαμος εδω περα..

Ολοι στην Ελλαδα για ενα τιτλο ζουμε,αν το χασουμε κι αυτο τι μας εμεινε??αν την ελεγες βασιλικο η προεδρικο bulldog δεν νομιζω να ειχε προβλημα..

Μεχρι την επομενη εκθεση μαλλον θα της εχει περασει,οποτε θα εισαι okay μην ανησυχεις.στην χειροτερη να χρειαστει να την κερασεις και 2 καλαμακια,εκει θα σε συγχωρησει 1000%.

Ευχαριστω ολους για το θερμο καλωσορισμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Εγώ τον επιμελήθηκα τον τίτλο...όπως και το φύλλο...:rolleyes:
Οτι αλλαγές επιθυμείτε, μου λέτε :)