Νέο μέλος [Dogo argentino]

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
kaisaras90, δείξε τη φωτογραφία του κουταβιού. Όσο αφορά το χρώμα των ματιών: είναι ελλάτωμα στα dogo, αλλά όταν παίρνεις σκυλί αγνωστης προέλευστης και δεν ξέρεις πως είναι οι γονεις του μορφολογικά τότε να μην περιμένεις και πολλά, σ'αυτές τις περιπτώσεις ποτέ δεν ξέρεις τι σκυλί θα μεγαλώσει τελικά και αν να μοιάζει έστω και λίγο στη φυλή που σου έλεγαν οτι είναι.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
ευχαριστω πολυ!να εισαι καλα!!!σημερα κλεισαμε ενα μηνα.τρωει μονος του και εχει γινει πολυ τσαμπουκας!!!χαιρομαι που τρωει γιατι στην αρχη δν μου πολυ ετρωγε και στεναχωριομουν.μεχρι κ ερπη εβγαλα(σοβαρα)πηγαμε στον γιατρο(σε μια κοπελα γιατι τον δικο μου τον αλαξα μετα απο συμβουλες που μου εδωσαν)και καναμε αιματολογικες γιατι με φοβησατε λιγο να πω την αληθεια.ειναι υγιεστατος το μαναρι μου!ισως τραβηξα λαχειο οπως μου ειπε καποιος εδω!!τωρα περιμενουμε να ανοιξουμε τα αυτακια μας για να ακουμε καλητερα και ν μεγαλωσουμε λιγο για να κανουμε τ πρωτο εμβολιο.για τα σκουλικακια καναμε!!!μια ερωτηση να κανω αν μπορειτε να μου απαντησετε φυσικα..ειχα μια διαφωνια με εναν κοινο γνωστο μου.τα ματια του ειναι γαλανα.εγω ξερω οτι ειναι πολυ μωρακι και μεγαλωνοντας θα αλλαξουνε εκεινος ομως επιμενει πως οχι..μπορειτε να μου πειτε την δικη σας αποψη?
Aν ειναι γαλανα θα παραμεινουν και ειναι εκτος προτυπου και ελλατωμα η ελλειψη χρωστικης. Αν ειναι σκουρα μπλε θα αλλαξουν.
Εισαι σιγουρη οτι ακουει το κουταβι?

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Παντως αν η μανα εχει οποιοδηποτε προβλημα που δεν επιτεπει τον θηλασμο, τα κουταβια πρεπει να απογαλακτηστουν πληρως απο αυτην.Αυτο γινεται μονο με την απομακρυνση απο την μητερα.Βεβαια, αυτο δεν σημαινει πως ο εκτροφεας τους τα δινει προωρα.Τα εχει ολα μαζι και τα ταιζει ο ιδιος, εφοσον θελει να λεγεται σωστος.

kaisaras90

Member
21 Απριλίου 2013
20
0
τα ματια του ειναι σκουρα μπλε.τους γονεις του τους εχω δει και τους δυο.ακουει αλλα δν εχουν ανοιξει καλα τα αυτια του ακομα.ουτε η μυτη του εχει μαυρισει τελειως.απο οτι εμαθα προσφατα αυτος που μου τον εδωσε εφυγε εξωτερικο.δεν ξερω που ακριβως.πηρε κ το ζευγαρι ντογκο του.το κουταβι εκανε αιματολογικες και δεν εχει τιποτα προστοπαρον και ποτε του ευχομαι.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
τα ματια του ειναι σκουρα μπλε.τους γονεις του τους εχω δει και τους δυο.ακουει αλλα δν εχουν ανοιξει καλα τα αυτια του ακομα.ουτε η μυτη του εχει μαυρισει τελειως.απο οτι εμαθα προσφατα αυτος που μου τον εδωσε εφυγε εξωτερικο.δεν ξερω που ακριβως.πηρε κ το ζευγαρι ντογκο του.το κουταβι εκανε αιματολογικες και δεν εχει τιποτα προστοπαρον και ποτε του ευχομαι.
Πως δεν εχουν ανοιξει τα αυτια του καλε? τι εννοεις?
οταν φωναζεις ακουει το κουταβι? αντιδραει σε θορυβους?
Βαλε καμια φωτογραφια.

kaisaras90

Member
21 Απριλίου 2013
20
0
καλε ακουει λεμε..οταν τον φωναζω ερχετε..απλα οταν τον πηρα ανοικσα το αυτι του και δεν ειχε ανοιξει.πως το λενε ηταν κλειστα απο μεσα.δεν φαινετε τρυπα στο αυτι.το τυμπανο πως να το πω.....εβαλα...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
καλε ακουει λεμε..οταν τον φωναζω ερχετε..απλα οταν τον πηρα ανοικσα το αυτι του και δεν ειχε ανοιξει.πως το λενε ηταν κλειστα απο μεσα.δεν φαινετε τρυπα στο αυτι.το τυμπανο πως να το πω.....εβαλα...
Τα ματια ετσι οπως τα βλεπω στις φοτο δε θα αλλαξουν μαλλον. Πολυ γαλαζιο.
Αφου αντιδραει σε ηχους και φωνες ενταξει.
Να αρχισεις να ψαχνεις ενα καλο εκπαιδευτη απο τωρα για να εισαι ετοιμη οταν φτασει στην εφηβεια.

kaisaras90

Member
21 Απριλίου 2013
20
0
ειχε πολυ φλας το κινιτο μου σε αυτη την φωτο δεν ειναι τοσο γαλανα...ναι ψαχνω απο τωρα γιατι ειναι πολυ τσαμπουκας..εχει πλακα γιατι με δαγκωνει κ δεν εχει βγαλει τα πισω δοντια του ακομα.εχετε απολυτο δικιο οτι ειναι πολυ μωρο μου το ειπαν κ οι δυο κτηνιατροι που επισκευτηκα.τι να πω ισως δεν επρεπε να τον παρω τοσο μωρο αλλα αυτος τα εδεινε.κανω οτι καλητερο μπορω για να μεγαλωσει σε ενα πολυ καλο περιβαλον.σας ευχαριστω παντος πολυ ολους για την συμβουλες!!