Νέο μέλος [Dogo argentino]

kaisaras90

Member
21 Απριλίου 2013
20
0
καλησπερα σε ολους!εχω αρκετα σκυλακια για την ακριβεια 4 και περιπου πριν απο μια εβδομαδα μου χαρισαν και τον καισαρα!ενα μικρο 22 ημερων dogo argentino.το ξερω ειναι πολυ μικρο αλλα η μαμα του δν μπορουσε να τα φροντισει ποια..στην αρχη τον ταιζα με το ζορι.η με μπιμπερο αλλα τις πιο πολλες φορες με σιριγκα.απο εχθες εχει αρχισει και τρωει μονος του το γαλατακι του!βρηκα προσφατα το dogforum και δεν εχασα ευκαιρια γιατι εχω πολλα σκυλακια και εδω θα μου λυθει οτι απορια και αν εχω!το βαρος του μικρου μου καισαρα ειναι 3 κιλα .σε 4 μερες κλεινει 1 μηνα αλλα δν ξερω αν ειναι καλο η επρεπε να εναι πιο παχυς..

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Α ρε ΞΥΛΟ που θελουνε ορισμενοι....

Καλο κουραγιο, καλη δυναμη. Θα τα χρειαστεις

Sent from my iPad using Tapatalk HD

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
kaisara, σε άλλο θέμα, έγραψες ότι έχεις σκυλίτσα που κάνει γέννες. Μία; Περισσότερες;
Θα ήθελες να μας πεις γιατί;

kaisaras90

Member
21 Απριλίου 2013
20
0
καλως σας βρηκα!ευχαριστω!εχω 2 θηλυκες σκυλιτσες.την μια την εχω στειρωσει για να μην ξαναγεννησει ειχε γεννησει ηδη 2 φορες στην πρωτη γεννα 2 το ενα το κρατησα και το αλλο το εδωσα στην αδερφη μ.στην δευτερη γεννα μου εκανε 3 και τα εδωσα σε συγγενικα μου προσωπα.τωρα μου γεννησε πρωτη φορα η αλλη θηλυκια και θα το κρατησω.θα την στειρωσω και εκοινη γιατι υπαρχουν 2 αρσενικα στο σπιτι.δεν θελω να την ταλαιπωρησω παλι..αν εννοεις οτι τα βλεπω σαν εμπορευμα σε καμια περιπτωση.ξερω ολα που τα εχω δωσει και τα βλεπω.περνανε τελεια!!οσο αναφορα τον καισαρα ναι μου το εδωσαν τοσο μικρο.μου ειπαν οτι δεν ειχε γαλα η μανα να τα φροντησει..τον εχω μια εβδομαδα και απο χτες εχει αρχισει και πινει μονος του το γαλατακι του απο το κυπελακι!αυτο που ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει να μου απαντησει ειναι οτι δαγκωνει συνεχεια(παιζει το ξερω)απλα σκεφτομαι αν πρεπει να τον αφηνω να με δαγκωνει στα χερια γιατι μεγαλωνοντας μπορει να μην με ακουει...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Tι να σου πουμε τωρα? Να μη σε δαγκωνει ? Καποιον πρεπει να δαγκωνει 25 ημερων κουταβι. Να το πας πισω σε αυτον που στον εδωσε να δαγκωνει τη μαμα του που ειναι η μονη που μπορει να το διορθωσει σε αυτη την ηλικια.

kaisaras90

Member
21 Απριλίου 2013
20
0
του δινω γαλα για κουταβια απο το πετ σοπ...τι να πω δν φτεω εγω που εκεινος που μου το εδωσε ηθελε να το ξεφορτωθει τοσο μικρο...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
του δινω γαλα για κουταβια απο το πετ σοπ...τι να πω δν φτεω εγω που εκεινος που μου το εδωσε ηθελε να το ξεφορτωθει τοσο μικρο...
Eσυ ομως εξαιτιας της δικης του αποφασης θα εχεις πολυ μεγαλα προβληματα να μεγαλωσεις ενα αρσενικο ντογκο.

kaisaras90

Member
21 Απριλίου 2013
20
0
δεν με υποχρεωσε αλλα τα εδεινε τ κουταβια αν δεν το επερνα εγω θα το επερνε καποιος αλλος.τι εννοειτε μεγαλα προβληματα?τι ειδους?

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
δεχτηκες να παρεις ενα σκυλο πολυ αμφιβολης εκτροφης (υγεια-χαρακτηρας-μορφολογια γονιων), που χωριστηκε απο την μανα του και την υπολοιπη τοκετοομαδα πριν παρει τα πιο σημαντικα μαθηματα της ζωης του... την αλληλεπιδραση με το ειδος του. τα προβληματα που μπορει να αντιμετωπισεις στο μελλον ειναι απειρα. σου ευχομαι να τραβηξες λαχειο και να κυλησουν ολα μελι-γαλα...
καλως ηρθες!

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Να το χαίρεσαι και να είναι γερός και δυνατός!!

Επειδή κάποιοι σαν εσένα δέχονται να τα πάρουν κάποιοι σαν αυτόν συνεχίζουν να κάνουν γέννες!!!!!!

kaisaras90

Member
21 Απριλίου 2013
20
0
ευχαριστω πολυ!να εισαι καλα!!!σημερα κλεισαμε ενα μηνα.τρωει μονος του και εχει γινει πολυ τσαμπουκας!!!χαιρομαι που τρωει γιατι στην αρχη δν μου πολυ ετρωγε και στεναχωριομουν.μεχρι κ ερπη εβγαλα(σοβαρα)πηγαμε στον γιατρο(σε μια κοπελα γιατι τον δικο μου τον αλαξα μετα απο συμβουλες που μου εδωσαν)και καναμε αιματολογικες γιατι με φοβησατε λιγο να πω την αληθεια.ειναι υγιεστατος το μαναρι μου!ισως τραβηξα λαχειο οπως μου ειπε καποιος εδω!!τωρα περιμενουμε να ανοιξουμε τα αυτακια μας για να ακουμε καλητερα και ν μεγαλωσουμε λιγο για να κανουμε τ πρωτο εμβολιο.για τα σκουλικακια καναμε!!!μια ερωτηση να κανω αν μπορειτε να μου απαντησετε φυσικα..ειχα μια διαφωνια με εναν κοινο γνωστο μου.τα ματια του ειναι γαλανα.εγω ξερω οτι ειναι πολυ μωρακι και μεγαλωνοντας θα αλλαξουνε εκεινος ομως επιμενει πως οχι..μπορειτε να μου πειτε την δικη σας αποψη?

Petros92

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
56
0
ευχαριστω πολυ!να εισαι καλα!!!σημερα κλεισαμε ενα μηνα.τρωει μονος του και εχει γινει πολυ τσαμπουκας!!!χαιρομαι που τρωει γιατι στην αρχη δν μου πολυ ετρωγε και στεναχωριομουν.μεχρι κ ερπη εβγαλα(σοβαρα)πηγαμε στον γιατρο(σε μια κοπελα γιατι τον δικο μου τον αλαξα μετα απο συμβουλες που μου εδωσαν)και καναμε αιματολογικες γιατι με φοβησατε λιγο να πω την αληθεια.ειναι υγιεστατος το μαναρι μου!ισως τραβηξα λαχειο οπως μου ειπε καποιος εδω!!τωρα περιμενουμε να ανοιξουμε τα αυτακια μας για να ακουμε καλητερα και ν μεγαλωσουμε λιγο για να κανουμε τ πρωτο εμβολιο.για τα σκουλικακια καναμε!!!μια ερωτηση να κανω αν μπορειτε να μου απαντησετε φυσικα..ειχα μια διαφωνια με εναν κοινο γνωστο μου.τα ματια του ειναι γαλανα.εγω ξερω οτι ειναι πολυ μωρακι και μεγαλωνοντας θα αλλαξουνε εκεινος ομως επιμενει πως οχι..μπορειτε να μου πειτε την δικη σας αποψη?

Να σου ζήσει φίλε και να τον χαίρεσαι! είναι πολύ μικρός ακόμα, τα μάτια του θα σκουρύνουν συνήθως έχουν όριο μέχρι 3.5-4 μηνών.