Γιάννη, σε απασχολεί το πως θα δούν το σκύλο σου οι άλλοι???τα σκυλια με ακοφτα αυτια εχουνε μια αθωοτητα στο βλεμα κ τα κανει αξιαγαπητα ενω αντιθετα με κομμενα τα αγριευει ....
Δηλαδή θα σου λένε ''πω πω τί άγριος είναι με κομμένα αυτιά'' και εσύ θα γουστάρεις??? Άσε τον κούκλο στην ησυχία του, είναι τέλειος χωρίς κομμένα αυτιά.
Πλέον οι κτηνίατροι δεν κόβουν αυτιά και ουρές....απορώ εσύ πού τον βρήκες??? Ακόμα και εκτροφεία με τέτοιες ράτσες που συνήθιζαν να κόβουν δεν το κάνουν σήμερα!
Οι σκύλοι είναι πιο όμορφοι με την φυσική τους ομορφιά......είναι άσχημο να βάζουμε χέρι πάνω τους για να τους αλλάξουμε.......εξάλλου διάλεξες τη ράτσα που σου αρέσει, προσπάθησε να την αγαπήσεις έτσι όπως είναι.
Προσωπικά στο δεύτερο σκύλο που θα πάρω (cane corso πάλι) δεν θα τον πειράξω καθόλου και ας επιτραπεί η κοπή......το μετάνιωσα που το είχα κάνει, πίστεψέ με. Καλό είναι μερικές φορές να καταλαβαίνουμε τα λάθη μας και να τα παραδεχόμαστε.
Έτσι κι αλλιώς εσύ θα κάνεις αυτό που θέλεις και ξέρω ότι τα λόγια μας πάνε στον βρόντο......αλλά είπα να κάνω κ εγώ την αυτοκριτική μου για τα λάθη μου!