Αν συνεχίσεις έτσι σε βλέπω χωρίς χέρι...του εριξα 2 ,3 στο ποπο εννοω
Να σε προσγειώσω λίγο στην πραγματικότητα......λες ότι πήρες μια εφημερίδα και με τα πολλά και με τα λίγα έμαθε την εντολή εκεί και ηρέμησε, και εγώ σου λέω πως δεν έμαθε την εντολή απλά σε φοβάται. Αν θέλεις να έχεις ένα φοβικό σκύλο που θα τρέμει σε κάθε σου κίνηση συνέχισε έτσι, μπράβο σου είσαι μάγκας.καλημερα...σημερα στις 6 το πρωι αρχισε να κλαιει ο μικρος..λεω θα θελει να κανει την αναγκη του. τον παω εξω την κανει μετα απο λιγο κ τον βαζω μεσα να κοιμηθει παλι...αρχισε να κλαιει κ γαυγιζε...τελικα πιρα μια εφημεριδα κ με τα πολλα με τα λιγα εμαθε κ την εντολη εκει κ ηρεμησε....εχω κανει πολλες φορες υπομονη κ εχω κοιμηθει με διπλα τα κακακια του αλλα σημερα επρεπε να γινει μια αρχη..
Ρε συ Γιαννη γιατι αναλωνεσαι σε αψιμαχιες και κοντρες με ολα τα μελη. Γραφεις σε ενα φορουμ που ειναι θησαυρος γνωσεων για τα σκυλια και τις αναγκες τους γιατι δεν το εκμεταλευεσαι? Εχεις ενα πανεμορφο αρσενικο dogo που οπως λενε και οι παραπανω φιλοι δεν ειναι και τα ευκολοτερα σκυλια μεγαλωνοντας. Δεν θελεις να συμμετεχεις ακουγοντας, μαθαινοντας για τη φυλη που επελεξες? Μεχρι τωρα μονο αρνητικο ενδιαφερον ζητας και παιρνεις!φιλε μου arrigo απο εξυπναδες κ εσυ κ συμπερασματα κ εσυ δν πας πισω...ποιος σου τα ειπε ολα αυτα οτι δν το εψαξα κ λες κ λες κ λες ποποοοοοο δν παιζεσαι ευγε παλικαρι μου!
Φίλε μου Γιάννη, αν έχεις καταλάβει όλοι φιλικά και από ενδιαφέρον μιλάμε στο θέμα σου. Αν εσύ δεν θέλεις να καταλάβεις οκ αλλά ο μόνος που επιτίθεται εδώ μέσα είσαι εσύ!φιλε μου arrigo 1. απο εξυπναδες κ εσυ κ συμπερασματα κ εσυ δν πας πισω...
2. ποιος σου τα ειπε ολα αυτα οτι δν το εψαξα κ λες κ λες κ λες ποποοοοοο δν παιζεσαι
3.ευγε παλικαρι μου!