Νέο μέλος στην παρέα, pastor (bandog).

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Πολύ καλός ο pastor!

Αχ..........εκπαίδευση εεεε?
Εμείς κάνουμε μόνοι μας και η πρόοδος μας είναι......χελώνας! (ξεροκέφαλος, κάνει πως δεν καταλαβαίνει)
Πόσα μαθήματα κάνατε έως τώρα?
Εσύ βλέπεις πρόοδο?

Στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται αρκετά ψηλός....

Να τον χαίρεσαι!

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
Πολύ καλός ο pastor!

Αχ..........εκπαίδευση εεεε?
Εμείς κάνουμε μόνοι μας και η πρόοδος μας είναι......χελώνας! (ξεροκέφαλος, κάνει πως δεν καταλαβαίνει)
Πόσα μαθήματα κάνατε έως τώρα?
Εσύ βλέπεις πρόοδο?

Στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται αρκετά ψηλός....

Να τον χαίρεσαι!

σε ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια...
εχθες ηταν η 8 προπονηση που καναμε και ναι βλεπω απιστευτη προοδο σε σχεση με το πως ηταν με εμενα,
μαθημα με το μαθημα πραγματικα κανει αλματα .
απο υψος ναι οντως ειναι ψηλος για την ηλικια του ,περιπου 65 ποντους

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Από κινητό μας έβαλες?Βγάλε από φωτογραφική,υψηλής ανάλυσης,να τις ευχαριστηθούμε!
Tα λατρεύω τα bandogs και όλο κ γυροφέρνω το Στέλιο τελευταία .. μ'αρέσει πολύ η δουλειά του κ τα δείγματα που έχω δει :)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Στέλιος Σδρόλιας,ο εκτροφέας κ ιδιοκτήτης του on/off bandog.Είναι στην Κερατέα Αττικής,αν δεν κάνω λάθος.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.409
10.597
Athens
Από κινητό μας έβαλες?Βγάλε από φωτογραφική,υψηλής ανάλυσης,να τις ευχαριστηθούμε!
Tα λατρεύω τα bandogs και όλο κ γυροφέρνω το Στέλιο τελευταία .. μ'αρέσει πολύ η δουλειά του κ τα δείγματα που έχω δει :)
Κι εγώ έχω αρχίσει και τα βλέπω με άλλο μάτι τελευταία... :cuniaoo:

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Στέλιος Σδρόλιας,ο εκτροφέας κ ιδιοκτήτης του on/off bandog.Είναι στην Κερατέα Αττικής,αν δεν κάνω λάθος.
Αυτός που έχει σκυλιά του Lucero, αλλά και πρεσάκια. ΔΕν ήξερα ότι είναι τόσο κοντά. Για Πελοποννησο έλεγε. Όπως και να χει, σωστότατη επιλογή. Η ιστοσελίδα του ήταν το εγχειρίδιο του καλού και ηθικού εκτροφέα:)

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Ε βρε άνθρωπε, μας βγήκαν τα μάτια για να μπορέσουμε να τις δούμε τις φώτο :p!!!! Εννοείτε ότι χρωστάς επαγγελματικές ;).

Σκύλαρος έγινε ο μικρός......να τον χαίρεσαι και αυτόν και τον κούκλο γιο σου!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα