Νέο μέλος στην οικογένεια

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Παντως παρατηρησα και χωρις διαχωριστικο την δουλεια τους την κανουν. Τουλαχιστον το 90αρι που εχω εγω.

By the way στον μικρο πιστευεται 107 θα ειναι αρκετο? το 122 δε θα χωραει σε αμαξι και ειναι υπερβολικα μεγαλο. Ισως βρεθηκε κηδεμονας και διατεθειμενη να συνεχισει με κρεητ . Στο 90αρι τωρα ειναι καπως ετσι και ειναι 4,5 μηνων.

92454308_852314115234636_5226297573651775488_n (1).jpg

Loretzos

Active Member
23 Μαρτίου 2020
32
6
36
Νέα Φιλαδέλφεια
@Loretzos νομίζω η midwest έχει κλουβιά με διαχωριστικά απ'ότι βλέπω στις φωτό τους. Και έχει και χώρια διαχωριστικά προς πώληση. Στο παρελθόν έχω αγοράσει με διαχωριστικό, αλλά δεν θυμάμαι μάρκα.

MIDWEST ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ 1
Διαχωριστικό κλουβιού MIDWEST 54"
Σε ευχαριστώ πολύ

Loretzos

Active Member
23 Μαρτίου 2020
32
6
36
Νέα Φιλαδέλφεια
Παντως παρατηρησα και χωρις διαχωριστικο την δουλεια τους την κανουν. Τουλαχιστον το 90αρι που εχω εγω.

By the way στον μικρο πιστευεται 107 θα ειναι αρκετο? το 122 δε θα χωραει σε αμαξι και ειναι υπερβολικα μεγαλο. Ισως βρεθηκε κηδεμονας και διατεθειμενη να συνεχισει με κρεητ . Στο 90αρι τωρα ειναι καπως ετσι και ειναι 4,5 μηνων.

View attachment 72616
Εμείς πάρουμε 107 για να το έχουμε και μετά

• Like
Reactions: medusa

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103

View attachment 72616
Σε τι αμάξι, θέλουμε να χωράει το 107;
Στο 90άρι δεν καλοχωράει καθιστός; :oops:
Ψηλούλης θα γίνει;
Συγκριτικά με τον Batman δεν μπορείς να καταλάβεις;

Loretzos

Active Member
23 Μαρτίου 2020
32
6
36
Νέα Φιλαδέλφεια
@Loretzos νομίζω η midwest έχει κλουβιά με διαχωριστικά απ'ότι βλέπω στις φωτό τους. Και έχει και χώρια διαχωριστικά προς πώληση. Στο παρελθόν έχω αγοράσει με διαχωριστικό, αλλά δεν θυμάμαι μάρκα.

MIDWEST ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ 1
Διαχωριστικό κλουβιού MIDWEST 54"
Το τσέκαρα είναι μικρό δυστυχώς. Δεν βλέπω να έχει 107

Loretzos

Active Member
23 Μαρτίου 2020
32
6
36
Νέα Φιλαδέλφεια

View attachment 72616

Εμάς μας αγχώνει το θέμα της τουαλέτας τώρα που θα είναι μικρούλης.Γι'αυτο θέλαμε το διαχωριστικό.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Σε τι αμάξι, θέλουμε να χωράει το 107;
Στο 90άρι δεν καλοχωράει καθιστός; :oops:
Ψηλούλης θα γίνει;
Συγκριτικά με τον Batman δεν μπορείς να καταλάβεις;
πιστευω θα γινει αρκετα ψηλος, ειναι ηδη 47-48 cm υψος . Ουτε το γκρεμλιν χωραει καθιστο ή ορθιο στο κρεητ και δεν εχει προβλημα παντως, του αρεσει. Το γκρεμλιν ειναι 57-58 cm και το κρεητ μολις 63. Με αυτη την συγκριση και τερας 70 να γινει το κουταβι χωραει στο 107 αφου ειναι 76 υψος.

Εμάς μας αγχώνει το θέμα της τουαλέτας τώρα που θα είναι μικρούλης.Γι'αυτο θέλαμε το διαχωριστικό.
Θα πανε ολα καλα, λιγο ξενυχτι στην αρχη και μετα οκ..... Εχετε και εκτροφεα για καθοδηγηση, εδω τα καταφεραμε αλλοι που ειχαμε αγνοια παντελη :giggle: !!!!
107 εδω Η πορτα απο το πλαι δε ξερω εγω την βρισκω μη βολικη, ως προς τοποθετηση σε δωματια.Αλλα νομιζω ολα με το χωρισμα εχουν προτα πλαι.

Υπαρχει και η λυση να παρετε κλασσικο κρεητ χωρις χωρισμα και να φτιαξετε αυτοσχεδιο χωρισμα, με ενα κομματι παρκου ή καποια αλλη επιφάνεια , θα σας ερθει και φθηνοτερα.

• Like
Reactions: Loretzos

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
@medusa το κουτάβι θα χωράει στο 107
Το 107 θα χωράει στο αμάξι;
οεο :LOL:
πωπω εχω μυαλο σαλέμενο. Δεν εχω δει το αμαξι ακομα αχαχχαχαχ, μια προταση θα της κανω.... κατσε να τον παρει αρχικα και ας τον χωσει και σε χαρτοκουτο δε με νοιαζει αχαχχαχαχ . Εχει αρχισει να μου σφυριζει εδω μεσα. :LOL:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Πάντως, στα σοβαρά τώρα, μην το ψωνίσει μέσω ιντερνετ πχ, πριν πάει με το αμάξι σε μαγαζί να το δει live.
Μην το ρισκάρει. Δεν μπαίνουν εύκολα τα crate σε αμάξι. Είναι δυσκίνητα.

• Like
Reactions: medusa

Loretzos

Active Member
23 Μαρτίου 2020
32
6
36
Νέα Φιλαδέλφεια
πιστευω θα γινει αρκετα ψηλος, ειναι ηδη 47-48 cm υψος . Ουτε το γκρεμλιν χωραει καθιστο ή ορθιο στο κρεητ και δεν εχει προβλημα παντως, του αρεσει. Το γκρεμλιν ειναι 57-58 cm και το κρεητ μολις 63. Με αυτη την συγκριση και τερας 70 να γινει το κουταβι χωραει στο 107 αφου ειναι 76 υψος.

Θα πανε ολα καλα, λιγο ξενυχτι στην αρχη και μετα οκ..... Εχετε και εκτροφεα για καθοδηγηση, εδω τα καταφεραμε αλλοι που ειχαμε αγνοια παντελη :giggle: !!!!
107 εδω Η πορτα απο το πλαι δε ξερω εγω την βρισκω μη βολικη, ως προς τοποθετηση σε δωματια.Αλλα νομιζω ολα με το χωρισμα εχουν προτα πλαι.

Υπαρχει και η λυση να παρετε κλασσικο κρεητ χωρις χωρισμα και να φτιαξετε αυτοσχεδιο χωρισμα, με ενα κομματι παρκου ή καποια αλλη επιφάνεια , θα σας ερθει και φθηνοτερα.
Για κάτι τέτοιο σκεφτόμασταν και εμείς.

Σε ευχαριστούμε

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Η Κυρία Weber όταν παραδίδει ένα κουτάβι δίνει μαζί crate ( με διαχωριστικό ) , ταΐστρα, βούρτσα, κολάρο, ένα τσουβάλι τροφής, συμπληρώματα διατροφής, γραπτές οδηγίες κλπ.
ορίστε, τώρα θέλω κι εγώ κουτάβι της και δεν είμαι καν σε αναζήτηση σκύλου:LOL::LOL:

komori

Member
18 Μαρτίου 2020
8
25
50
Μήπως ν 'αλλάζαμε τον τίτλο του θέματος?Από αλλού ξεκινήσαμε και αλλού πάμε............

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
μην αγχώνεσαι... κοίτα να δεις πως επιστρέφουμε άμεσα στο θέμα...
να σου ζήσει λοιπόν και να την χαίρεσαι....
η εκτροφέας σου κάνει εξαιρετική δουλιά και από όσο γνωρίζω παραδίδει κουτάβια άψογα από κάθε πλευρά...!
σου εύχομαι μια μακρόβια απροβλημάτιστη... συμβίωση...
(οι ευχές μου πιάνουν πάντα να ξέρεις... ειδικά όσες είναι εκ του ασφαλούς.)

• Like
Reactions: p__nat

Loretzos

Active Member
23 Μαρτίου 2020
32
6
36
Νέα Φιλαδέλφεια
Καλησπέρα σε όλους! Πρώτες ώρες δίπλα μας ο μαγκάκος και γίνεται χαμός..
Τον πήραμε απο την κυρία Μαργαρίτα (M.C OF PALMHILL) . Μετά απο πολύ ψάξιμο καταλήξαμε εκεί και το αποτέλεσμα, μαζί με την συνολική επικοινωνία-επαφη της μας δικαίωσε.

Ο μαγκάκος παιδιά έχει το εξής θέμα.
Κλαίει για να μπει μέσα στο crate να κάνει τσισα και κακά.
*Του έχουμε πάνες και μέσα και έξω απο το crate.