Νέο μέλος στην αγέλη μας...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Είναι και δυο πανάθεματα !!:pP
O μικρός τ χαρακτήρα έχει?
Είναι τσαμπουκάς ?
Δεν ξέρω καθόλου τ ράτσα και μαρέσει ( αν και μάλλον δεν μου ταιριάζει )

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Τσαμπουκάς και αρκετά κυριαρχικός ήταν στην αρχή!! Μετά από 3-4 μέρες με την Ηλέκτρα, τον έστρωσε!! :D
Τώρα είναι απλά ένας αρκούδος που τρώει τα πάντα και παίζει όλη μέρα!!

Κάνει και αποτυχημένες προσπάθειες να καβαλήσει την Ηλέκτρα αλλά δε καταφέρνει και πολλά, τον βάζει κάτω η άλλη!! :D χαχαχαχα

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Άρε μία familia!!!! Να σας ζήσουν!!!! Είναι απλά υπέροχα!!!!! Άντε κοπελιέεεες ο Μορφέας ποζάρει στο φακό :D :D λιγουρευτήτε!!!!
Καλά no comments για την φωτογραφία της Ηλέκτρα χαχαχαχαχα πως μεγάλωσε και αυτή!!!

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Ευχαριστω Γριφος & Νταβινα!
Οσο για την Ηλεκτρα προσπαθουμε να της βαλουμε βαρος να φτασει στα κιλα που πρεπει...
Ειναι πιο κατω απο οτι κανονικα θα επρεπε!
Καλα ο μικρος... Αν κανεις το λαθος και ριξεις κατι κατα λαθος κατω, εξαφανιζετε σε κλασματα! :D

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Ευχαριστούμε παιδιάαα!! :D
Πάντως όσο και αν τον αγαπάω τον Μορφέα, την μικρή μου την λατρεύω περισσότερο από οτιδήποτε!!!
Το κορίτσι μου.... Όχι μόνο αυτό το κάτι έχει, τα πάντα έχει η κοράκλα μου!! <3 *agapoylas*

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
πνέμορφα και τα δυο!!να σασ ζησουν να τα χαιρεστε!!! αντε να μεγαλωσει και τοδικο μας!! ειναι απιστευτα πλασματα, πανεμορφα και χαίρομαι που ειναι διπλα μου!!!αν ειστε θεσσαλονίκη ίσως να σας πετύχουμε!!!:D

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
πνέμορφα και τα δυο!!να σασ ζησουν να τα χαιρεστε!!! αντε να μεγαλωσει και τοδικο μας!! ειναι απιστευτα πλασματα, πανεμορφα και χαίρομαι που ειναι διπλα μου!!!αν ειστε θεσσαλονίκη ίσως να σας πετύχουμε!!!:D

Ειμαστε Θεσσαλονικη! :D Να μας πετυχετε θελουμε να σας γνωρισουμε απο κοντα!
Κατεβαινουμε καθημερινα στην παραλια (απογευματα προς βραδακι) οποτε αν θελετε και πηγαινετε προς τα εκει μπορουμε να το κανονισουμε! Η αν δεν βολευει εκει, καπου αλλου τελος παντων!

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
ναι αμε πολυ θα το ηθελα!!!σε καμμια δεκαρια μερες ισως και παραπανω για να κανουμε και το εμβολιο μας το τελευταιο !!!να ξεπεράσουμε και μια γαστρεντεριτιδα και αμεσως για παιχνιδια!!!!

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Κανενα προβλημα! Τσεκαρε λιγο αν θελεις τα μηνυματα (pm) Σου εχω στειλει κατι εκει.

Thanks Elli & Spyv ;)

Last edited: