Νέο μέλος προς αναζήτηση Μαλινουά

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αν το εκτροφειο με τα 750 ευρω ειναι κατα το δυνατον εγγυημενο, γιατι δεν παιρνεις απο εκει?
Τι περιμενεις να βρεις? Με 300? Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι σοβαρη αγορα.
Αντε να βρεις με 500-600. Θα ειναι και σχετικα εγγυημενο? Αξιζει τον κοπο η αναμονη, το ψαξιμο και το πιθανο ρισκο για 100-200 ευρω?
Αν σκεφτεις πόσα εξοδα εχει ενα τετοιο σκυλι για να του προσφερεις μια αξιοπρεπη ζωη και φροντιδα απο καθε αποψη, τα 100-200 ειναι λεπτομερειες. Φυσικα ευχομαι να καταφερεις να τα γλυτωσεις, γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι.
Με συγχωρεις για το θαρρος. Ξερω, δεν ειμαι συνεταιρος στην τσεπη σου.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
έχεις και εσύ το δίκιο σου!δεν σε κατηγορώ αλλα έχουν έρθει κάποια πράγματα τούμπα στην ζωή μου και αναφέρομαι στο οικονομικό κομμάτι,έπαιρνα 2.000 euro το μηνα και ξαφνικά εδώ και μήνες είμαι άνεργος,άλλωστε το gas που αγόρασα τόσο τον είχα πάρει 1300 euro,αλλα τότε που το χρήμα φυσούσε στην τσέπη μου, και τώρα προσπαθώ μήπως και γλιτώσω έστω τα 100-200 που λες,με αυτά τα 200 πληρώνω ένα μύχια το ενοίκιο μουπιστεύω να έγινα κατανοητός

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δύσκολα τα πραγματα γενικά
όλοι δίκιο έχουμε
καλύτερα να κάνεις υπομονή να τα μαζέψεις

αφού όμως δεν θές να κάνεις σπόρ-και έχεις και οικονομικό θέμα (όπως οι περισσότεροι μας άλλωστε) γιατί Μαλινουά,αποτελεί μιά κάπως εξεζητημένη επιλογή με απαιτήσεις εκπαιδευσης
κάποια άλλη φυλή δεν σε ικανοποιεί?

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
καλημέρα σούκι,δεν ξέρω πως το post ήρθε εδώ το μετέφεραν μάλλον,και νόμιζα ότι σβήστηκε,ζητω ταπεινά συγγνώμη,για το δεύτερο post αλλα νόμισα πως το διέγραψαν.
H σχέση μου με τα σκυλιά άρχισε από μόλις 3 ετών που είχαμε ένα γερμανικό ποιμενικό την frida,μεγαλώνοντας σαν μέλος τις οικογενειας και εκείνη και μετά από μερικά χρονια απεβίωσε,έκτοτε πάντα είχαμε σκυλιά,έχω φτάσει σε αριθμό 9 σκυλιών από γεννα που είχα με τα epagnuel.τον αρσενικό μου τον πλήρωσα 1200 euro και στο τέλος μου βγήκε του καναπέ,για να μην μακρηγορώ και λέω τα δικά μου,θέλω το μαλινουά γιατί είναι σκληρό και ταυτόχρονα τόσο αγαπητό στην οικογένεια που ζει,ακούει και μαθαίνει εύκολα συνεχώς θέλει να βρίσκει κάτι για να του αποσπά την προσοχή και να παίζει,το να το εκπαιδεύσω είναι για μένα χαρά μιας και έχω και απεριόριστο χώρο για να τρέχει να παίζει και να κάνει την ανάγκη του,όταν δεν παίζει όμως θα είναι στο σπίτι μαζί μας,αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλουν 2 μισθούς για ένα σκυλί,φτάνει στα όρια τις κοροϊδίας,νομίζω πως η απάντηση μου αρχίζει να γίνετε κουραστική,ευχαριστώ για την δικη σου σωστά τοποθετημένη απάντηση,τέλος μιας και έχω μείνει χωρίς σκύλο πολύ καιρό ψάχνοντας κάποιο μαλινουά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ψάξω πιο βαθιά.

καλημέρα γιάννη τώρα είδα το δικό σου post,τα λεφτά που είπα είναι από γνωστό εκτροφέα,δε καμια περίπτωση δεν μιλάω για petshop,ψάχνω το site που έδωσες και σε ευχαριστώ,βαγγέλης λέγομαι το diablo είναι το όνομα του κουταβιού που θα υιοθετήσω (αγοράσω
Λυπαμαι που θα κανω τον κακο προφητη, αλλα στη Συρο , malinois, χωρις επαγγελματικη καθοδηγηση (που ακομα και με αυτη δεν εισαι ποτε σιγουρος) δεν το βλεπω το σκυλι . . .

Τσαμπα θα το παρεις. Θα σου σπασει τα νευρα, θα το φαπωσεις, και μετα παει το μαλι... Δεν ειναι Γερμανικο να τα γεφυρωσει ολα, no matter what. Το malinois αμα το τσακισεις - εστω και καταλαθος - παει , το χασες.. Και οταν θα εχει γινει κοτα πλεον, θα ξενερωσεις και θα το στειλεις.. Επισης τα του σπιτιου κλπ , δεν ειμαι πολυ σιγουρος αν τα εχεις εξετασει αρκετα. Γενικα δεν νομιζω οτι εχεις εξετασει αρκετα το θεμα malinois...

Καλυτερα να μιλησεις με καποιον που εχει malinois, και οχι με καποιον που πουλαει malinois , για να παρεις χαμπαρι τι παιζει...

Πραγματικα ευχομαι να κανω λαθος και να βγω ψευτης. Για τα υπολοιπα , καλη τυχη.

υγ": Προσωπικη συμβουλη, παρε γερμανικο ποιμενικο απο εργασιακες γραμμες. Δεν θα χασεις.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
Λυπαμαι που θα κανω τον κακο προφητη, αλλα στη Συρο , malinois, χωρις επαγγελματικη καθοδηγηση
ωραία τα λες και εσύ, και εγώ μαζί σου..που είναι καλά να παο να μείνω, για να πάρο μαλινουά να ψάχνω από τώρα μέρος να μετακομίσω.
θα το "φαπωσο"?? έλα παναγια μου,δεν πιστεύω ότι γνωριζόμαστε για να ξέρεις το χαρακτήρα μου,το σίγουρο είναι ότι έχω πολύ περισσότερη υπομονή από το μαλινουά και να είσαι σίγουρος τον γάιδαρο τον σκάω σε 10 λεπτάκια..
δεν ξέρεις αν έχω μελετήσει την φιλί και δεν ξέρεις αν έχω χώρο εκπαίδευσης για να ξεσκάει και να παίζει το μαλλί..
μίλησα με ένα κύριο 50 χρόνον ο ήπιος έχει μαλινουά 11 ετών και μάλιστα μιλήσαμε και στις 4:30 τα ξημερώματα να είναι καλά ο άνθρωπος και μου είπε αφού έχεις όρεξη να ασχοληθείς πάρτο..και φυσικά δεν είπε μονο αυτό.τέλος πάντων και επειδή ο γραπτώς λόγος παρεξηγείτε εύκολα δεν 8ελo να παρεξηγηθώ και να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου σε καμια περίπτωση, ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες να διαβάσεις το θέμα και να απάντησης..

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Το Μαλινουά θα σε φτάσει μόνο του σε κάποιο σημείο που δεν θα ξέρεις τι να κάνεις,και εκεί είναι
που πρέπει να έχεις κάποιον να σε κοθοδηγήσει.
Δεν είνα να έχεις θέμα πείρας μόνο στα σκυλιά,αλλά να έχεις και στην συγκεκριμένη φυλή.
Χρήζουν ιδιαίτερου χειρισμού.

Για το πόσο εύκολα μπορεί να ''τσακίσει'' δεν ξέρω,φαντάζομαι γνωρίζει καλύτερα ο Kirki-Amirah.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
τα malinois οριμαζουν γρηγορα και κουμπωνουν πραγματα γρηγορα , δεν ειναι Γερμανικο Ποιμενικο που θα πηξουν τα μυαλα του οταν θα ειναι 2,5 -3 ετων και μεχρι να ωριμασει θα εχουν περασει τοσα χρονια απο μια κακη εμπειρια

Αυτο σημαινει οτι το πας γρηγορα χωρις λαθη και χωρις πιεση γιατι οσο ειναι κουταβι δεν την αντεχει και κουμπωνει τις καταστασεις στο μυαλο του γρηγορα

Καθε πιεστικη κατασταση προς τον σκυλο κοστιζει καπου και αυτο ισχυει για ολους τους σκυλους , ποσο μαλλον για το μαλινουα που θελει λεπτους χειρισμους οσο ωριμαζει

Το ποσο πιεση αντεχει ο καθε σκυλος εξαρταται βεβαια και απο τον σκυλο καθως δεν αντεχουν ολοι την ιδια πιεση ουτε ολοι χαλανε το ιδιο ευκολα

Οπως σου ειπαν και πιο πανω το μαλινουα θα σε φτασει στα ορια σου μεσα σε 1 λεπτο αν θελει , θα σε δαγκωνει , θα σε καβαλαει , θα πηδαει πανω σου , θα σου γαυγιζει , θα σε δαγκωνει στο προσωπο , και εσυ θα πρεπει να του λες μπραβο και να εισαι αρκετα γρηγορος να το ανακατευθυνεις εκει που θες

Δεν ειναι τιποτα τραγικο απλα πρεπει καποιος να σου δειξει τα κολπα

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
να προσθέσω ότι το delete και το restart είναι πολύ ευκολότερα σε μερικά σκυλιά (π.χ. γερμανικά ποιμενικά) και πολύ πιο περίπλοκα και χρονοβόρα στα μαλινουά....

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
τα κατανόησα όλα αυτά που λέτε παιδιά..αν πχ παο στο δημητρίου και αγοράσω σκύλο όλα αφτά εκείνος δεν θα μου τα πει??δεν θα μου δώσει μερικές πληροφορίες που εγώ δεν θα ξέρω??η θα κοιτάξει να πάρει τα 1200 και άντε γεια ευχαριστούμε??
θέλω να πιστεύω ότι σε οποιον εκτροφέα πάρο σκυλί ότι τέτοιες πληροφορίες θα μου τις δώσει..ευχαριστώ Νίκο για της πληροφορίες

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
επειδη εγω εχω σκυλο απο δημητριου
ενα εκατομυριο πραματα θα σου πει και θα σε καθοδηγει παντα
αλλα εμενα το σκυλι φαντασου οτι το βλεπει ανα 10μερες προς το παρον
οταν δεν μου κανει κατι το σκυλι και το βλεπει το πιανει στα χερια του και νομιζω οτι ειναι αλλο σκυλι που παιζει
κ δε νομιζω να μαι τοσο στοκος.αλλα αμα δεν εισαι κοντα οτι και να σου λεει ουτε τα μισα δεν θα πιασεις
εκτος βεβεα αν θες να ειναι του καναπε.
το μαλι περνει τα παντα γραμμη,αλλα δε σου δινει περιθωρια για λαθη,τωρα αν πιστευεις οτι μπορεις μονος σου καντο.κανε υπομονη μασε μια δραχμη και παρτο.
αλλα και για μενα ενα εργασιακο γ.π ειναι πιπιλα και πιο ανθεκτικο στη κακομεταχειριση

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
επειδή μίλησα με το δημητρίου και μου είπε 1200,και ψιλοτρόμαξα,τελικά μίλησα με το κουμπάρο του και μου είπε ότι έτυχε να είναι η γεννα τέτοια!!
θα κάνω υπομονή γιατί έχω ερωτευτεί αυτή την ράτσα!! οποτε δεν με κόβω για γερμανικό..
υπάρχει και μια περίπτωση να μετακομίσω αθηνα λόγο δουλειάς, οποτε θα είναι ευκολότερο. άλλωστε ανά 2 εβδομάδες ανεβοκατεβαίνω και το μαλλί θα είναι μαζί μου οποτε θα πηγαίνω και μια βόλτα από τον εκτροφέα.ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας,είδη βάζο πιο ψιλά το πήχη για την εκπαίδευση του.