Αν ήταν όντως εκτροφέας ΝΟΜΙΜΟΣ ο συγκεκριμένος, ξέρει ότι ο φίλος σου θα ζευγαρώσει το σκυλί;; Γιατί αν το ξέρει δεν υπάρχει περίπτωση να το επιτρέψει! Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση! Αν ο φίλος σου έχει δώσει ένα σωρό λεφτά να πάρει το σκυλί του, σημαίνει πως ξέρει ότι τέτοια ζευγαρώματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ! Για κάντου και μία κουβέντα περί pedigree! Ο φίλος σου τα υπόλοιπα σκυλιά θα τα δώσει τσάμπα;; Θα κάνει δηλαδή μία γέννα μόνο και μόνο για να χαρίσει σκυλάκια;;; Ή σκοπεύει να πάρει χρήματα από άλλους;;Το είχε πάρει από εκτροφέα στην Ήπειρο. Το σκυλί θα το πάρω τζάμπα εγώ. Για το pedigree δεν το έχουμε συζητήσει αν και δεν με πολυενδιαφέρει εμένα προσωπικά.
Κατανοώ πως εφόσον είναι φίλος σου τον εμπιστεύεσαι και τα συναφή αλλά να ξέρεις πως αυτός ο τρόπος απόκτησης σκύλου ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ!! Είπες πως είναι και μέλος σε κάποιο forum. Θα ήθελα πολύ να τον ρωτήσεις εάν αυτή τη γέννα την έχει συζητήσει με τα άλλα μέλη του φόρουμ και τι του έχουν πει!
Αν ο φίλος σου ακόμα ΔΕΝ έχει ζευγαρώσει τη σκυλίτσα του προσπάθησε να τον πείσεις να μην το κάνει!!!! Δείχνει μεγάλη ασυνειδησία από μέρους του!!