Νέο μέλος με κάποια άγχη..

xristinakapws1

Active Member
15 Αυγούστου 2013
44
0
Γεια σας ονομαζομαι Χριστίνα και έχω 3 σκυλιά την Φρίντα την Ίρμα και την Σίντυ..Σε 8 ημέρες όμως θα υιοθετήσω και ενα γιορκσάιρ τερριέ 3.5-4 μηνών..Πρώτη φορά υιοθετώ μια τέτοια ράτσα και πραγματικά έχω άγχος..Τα τερριέ,αλήθεια,δαγκώνουν;;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Να υπενθυμίσω, πριν αρχίσουν οι απαντήσεις, ότι η Χριστίνα [κατά δήλωσή της], είναι 13 χρονών!

xristinakapws1

Active Member
15 Αυγούστου 2013
44
0
Ναι..Ξέχασα να το γράψω mareco..Σε ευχαριστώ πολύ...Μπορείς να μου στείλεις σε μήνυμα πως γίνετε να ανεβάσω φωτογραφίες;;;Μου το είπε και η ghelly αλλά δεν το κατάλαβα :(

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Γεια σου Χριστίνα!

Η μπακαλίστικη απάντηση στην ερώτηση σου είναι οτι το σκυλί και το παιδί όπως το μάθεις! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Χριστίνα όπως τον μάθεις τον σκύλο είναι. Τα τερριέ είναι ζωηρά σκυλάκια με ταμπεραμέντο. Οι γονείς σου τι λένε;

xristinakapws1

Active Member
15 Αυγούστου 2013
44
0
Εμ δεν είναι ότι με αγχώνει..Εγώ όταν είναι να υιοθετήσω ένα ζώο έχω λίγο άγχος..Δεν ξέρω γιατί =/ ..Κυβέλη η μαμά μου δεν πιστεύει ότι δαγκώνουν τόσο ώστε να μας δημιουργήσουν πρόβλημα..Ο πατέρας μου στην αρχή ήταν λίγο επιφυλακτικός με αυτό το θέμα αλλά τώρα έχει μαλακώσει μετά από την χθεσινή μας επαφή με ένα αξιολάτρευτο yiorrkie..Όπως κι να έχει εμείς θα το αγαπήσουμε κι θα ασχοληθούμε μαζί του ασχέτως αν έχει κάποια μικρά προβληματάκια..Τα οποία θα τα διορθώσουμε στην πορεία :)
Ελπίζω να σας κάλυψα στις ερωτήσεις σας!

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Μην ανησυχείς χριστίνα, όλα τα κουτάβια δαγκώνουν στην αρχή, οπότε προμηθεύσου με μασουλητήρια. Να φανταστώ ότι οι γονείς σου θα σε βοηθήσουν, σωστά;

xristinakapws1

Active Member
15 Αυγούστου 2013
44
0
Ναι φυσικά απλά ρωτάω αν είναι ΓΕΝΙΚΑ επιθετικό διότι είναι μικρό σε μέγεθος κι επειδή από ότι μου είπαν δεν μπορούν να προστατευτούν τόσο καλά (έτσι αισθάνονται) έχουν την τάση να δαγκώνουν και να γαυγίζουν σαν εκφοβισμό.. =/

xristinakapws1

Active Member
15 Αυγούστου 2013
44
0
Φυσικά και θα με βοηθήσουν..Απλά επειδή είναι μικρόσωμα και αισθάνονται απροστάτευτα γαβγίζουν για να εκφοβίσουν τον εχθρό..Ή δαγκώνουν χωρίς λόγο (έτσι μου είπαν).

xristinakapws1

Active Member
15 Αυγούστου 2013
44
0
Παρακαλώ να δείτε ΌΛΟΙ το θέμα..

Κι απο τον τιτλο θα καταλαβατε την λαχταρα μου να δείτε το θέμα μου..Για να μπώ στο ψητό ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ, ένα νέο σκυλάκι θα έρθει στην παρέα μας κι επειδή δεν θα ήθελα να μας επιβαρύνω με περιττά έξοδα για πράγματα που μπορεί να μην μας κάνουν και δουλειά θα ήθελα να ρωτήσω όλους εσάς αν έχετε κάποιο παρκάκι ή crate για σκύλους.Το σκυλάκι είναι θηλυκό κι επειδή κι το άλλο που έχω μεσα στο σπίτι είναι θηλυκό φοβάμε μην μαλώσουν..Φυσικά το σκυλί το μικρό θα το έχω μαζί μου όπου κι αν πάω για λίγες μέρες μέχρι να συνηθίσει!Όμως αφού αρχίσουν τα σχολεία κι οι γονείς μου θα δουλεύουν μπορεί να γίνουν τσαμπουκάδες μεταξύ τους..Τέλος πάντων΄..Το έχω βάλει σκοπο να πάρω ένα παρκάκι χωρίς να μας επιβαρύνω οικονομικά και με αυτό..Έχει κανείς;;Κι αν δεν χρησιμοποιηθεί θα το γυρίσουμε πίσω..!Ευχαριστώ.:rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Χριστίνα...μην ανοίγεις σε παρακαλώ συνεχώς, σχεδόν το ίδιο θέμα. Συνέχισε τις ερωτήσεις σου στο παρόν θέμα, και όποιος μπορεί και θέλει, θα σου απαντήσει.

xristinakapws1

Active Member
15 Αυγούστου 2013
44
0
Το ένα που είναι μέσα στο σπίτι είναι 3 και κάτι χρονών και το άλλο έξω στην αυλή είναι 1 έτους περίπου..ΟΛΑ ΘΗΛΥΚΑ..Το άλλο είναι σε άλλο σπίτι!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Για πες μας λοιπόν Χριστίνα, αφού επιμένεις να δούμε όλοι το θέμα σου, πως έφτασαν στην οικογένειά σας τα σκυλιά που έχετε τώρα, γιατί το ένα είναι έξω στην αυλή και το άλλο σε...άλλο σπίτι :confused: και από περιμένεις, το πολυπόθητο καινούργιο απόκτημά σας;

xristinakapws1

Active Member
15 Αυγούστου 2013
44
0
Εμ λοιπόν από μικρή ηλικία αγαπώ τα σκυλάκια κι έτσι στο μαγαζί της μαμας μου (ταβέρνα) περνάγαν πολλά αδέσποτα.Εγώ δεν είχα κάποιο κατοικίδιο να ασχοληθώ κι έτσι μάζευα τα αδέσποτα τα τάιζα και γενικώς έπαιρναν πολλά χάδια από εμένα :rolleyes:..Η μαμά μου μίλησε με την παιδίατρό μου και η παιδίατρος της εξήγησε πως τα σκυλιά αυτά έχουν μικρόβια και διάφορες ασθένειες άρα δεν πρέπει να τα πιάνω και την προέτρεψε να μου πάρει ένα σκύλο (μικρό) για να έχω να τον φροντίζω!Έτσι κι έγινε..Ήμουν δευτέρα δημοτικού όταν μου είπαν πως την ίδια μέρα θα είχα ένα σκυλάκι 2.5 μηνών..Ε τελικά μου το έφεραν κι από τότε το φροντίζω(έσα στο σπίτι)..2 χρόνια αργότερα καθώς πηγαίναμε να πάρουμε από το pet shop της περιοχής μας τροφή για την σκυλίτσα μας κι τα άλλα ζώα που απόκτησα πιο μετά, είδαμε μέσα στο μαγαζί να χαρίζονται κουτάβια 4 μηνών ημίαιμα λυκόσκυλα με άγνωστη ράτσα..Χωρίς πολλή σκέψη, δεν ξέρω πως έγινε βρέθηκα με 1 σκυλί στην αγκαλιά καθώς προχωράγαμε για το σπίτι(αυλή)..Και τέλος το 3ο σκυλί μας, το έχω εδώ και 5 μήνες και το πήρα απο αγγελία (χαριζόταν) και επειδή οι γονείς μου είναι χωρισμένοι το έχω στο σπίτι του μπαμπά μου που ήθελε κι αυτός ένα σκυλάκι!Το τελευταίο σκυλί θα έρθει στην μεγαλούτσικη παρέα μας σε 7-8 μόλις ημέρες..Θα είναι θηλυκό και θα το έχουμε μέσα στο σπίτι..Για αυτό ρώτησα αν γίνετε να μου δώσει κάποιος ένα crate για σκύλους για να το έχω μέχρι να συνηθίσει με την άλλη την σκυλίτσα που έχω μέσα στο σπίτι..Μετά ή αν δεν το χρησιμοποιήσουμε θα ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΜΕ!

xristinakapws1

Active Member
15 Αυγούστου 2013
44
0
Το βρήκαμε σε αγγελία βέβαια δεν χαρίζεται αλλά εντάξει δεν μπορώ να κάνω κάτι διότι τα γιορκσάιρ τερριέ είναι καθαρόαιμα και κοστίζει.. :)

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Χριστίνα το σκυλι που θα πάρεις μάλλον δεν είναι καθαρόαιμο, θα σου συμβούλευα επειδη είσαι και μικρή να μπει κάποιος γονιός σου στο φόρουμ για να του εξηγήσουμε κάποια πράγματα :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα