Νέο μέλος - ημίαιμο

ellie

Member
14 Ιανουαρίου 2011
8
0
Καλησπερα καλως σας βρηκα! ονομαζομαι ελλη και την πεμπτη απεκτησα ενα ημιαιμο σκυλακι, απο μια γειτονικη οικογενεια! βρισκομαστε στον εναμιση μηνα, και ειμαστε στα 3200 κιλα!

Uploaded with ImageShack.us

την μικρουλα δεν την εχω ονομασει ακομη, μιας και βρισκω καποιο ονομα και δεν αρεσει σε κανεναν (ελεος)!
παντως ειναι πολυ ζωηρη, και πολυ παιχνιδιαρα!
σημερα καναμε και την πρωτη μας επισκεψη στην γιατρο, καναμε το πρωτο μας εμβολιο, και ολα ειναι πολυ καλα!!!

Last edited:

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Καλημέρα Έλλη! Καλώς Ήρθατε! Είναι το πρώτο σου σκυλάκι;

Καλή συμβίωση να έχετε με τη μικρή σου κούκλα και να είναι πάντα καλότυχη!

Οι γείτονες είχαν και τη μαμά της; :)

Το φόρουμ έχει πολλά ενδιαφέροντα θέματα, που θα σε βοηθήσουν με τη μικρή, καλή ξενάγηση!

Άντε και με ένα ωραίο όνομα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Ελλη καλώς ήρθες :)
Το θέμα είναι να σου αρέσει εσένα το όνομα της μικρής.
Ρίξε μια ματιά στο φόρουμ. Θα βρεις θέματα, που θα σε προβληματίσουν μάλλον, όπως αυτό πχ:
Γιατί ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά
και αυτό:
Αγαπητέ εκτροφέα της πίσω αυλής

Κάνε μια αναζήτηση στα λοιπά θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, και ότι απορίες έχεις, ρωτάς :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλημέρα και καλώς ήρθες!

Και το δικό σου είναι ωραίο όνομα, αν θέλεις να το δώσεις. Το βρίσκω πολύ γλυκό και τρυφερό, και μάλιστα πρόσφατα είδα αγγελία για αδέσποτο που έχει το δικό μου και σκέφτομαι σοβαρά να την υιοθετήσω. :D
Θα σε παρακαλουσα να πεις στους γειτονες να μην ξαναζευγαρώσουν τη σκυλίτσα τους. Ειναι εγκληματικό όταν υπαρχουν τόσα αδεσποτα. :)

Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το μωρό σου!:):)

ellie

Member
14 Ιανουαρίου 2011
8
0
γεια σας και παλι, εαν την βγαλω ελλη, θα γυρναμε και οι δυο ταυτοχρονα χαχαχα! διαβασα προσεκτικα οτι μου δωσατε, η γυναικα που πηρα την μικρη ειχε την λογικη που ειδα γραμμενη στα threads που μου προτεινατε , δηλαδη οτι ηθελε να την βαλει ν α κανει μια γεννα προτου την στειρωσει. συνφωνα με οτι μου ειπε, μολις περασει λιγος καιρος, θα της κανει στειρωση. βεβαια, εχω μερικους προβληματισμους, και προκειται να κοιταξω για πολλες συμβουλες, μιας και ειναι το πρωτο μου σκυλακι (κατοικιδια ειχα αρκετα, τυπου καναρινι, χελωνακι, αλλα πρωτη φορα κατοικιδιο με πολλες ευθυνες)! επισης, σε ενα απο τα threads που μου προτεινατε, ειχε ενα λινκ σχετικα με το ποτε ειναι εφικτο να γινει στειρωση, αλλα λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο. εαν δε καταφερω να βρω κατι, θα μπορουσατε να μου δωσετε μια σωστη απαντηση? ευχαριστω εκ των προταιρων!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Kαλως ηρθες Ελλη να σου ζησει η μικρη σου....κοιτα υπαρχει και σχετικο θεμα αλλα εγω απο τι ξερω(εχω διαβασει κ μιλησει με τη γιατρο μου)δε χρειαζαιτε να ζευγαρωσει πρωτα για στειρωθει!!!Γενικα συτο το θεμα εχει συζητηθει πολυ εδω μεσα ειδικα και υπαρχουν διαφορετικες γνωμες!!!Τωρα ο καθενας διαβαζει ενοιμερωνεται και πρατει!!!Π.χ εγω δε σκοπευω να την ζευγαρωσω για να την στειρωσω...απλα περιμενα να εχει οιστρο(πρωτο) και τωρα θα παω να την στειρωσω!!!

Καλως ηρθες και καλο διαβασμα:D

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Πολλοί κτηνίατροι θα πουν οτι η σκύλα πρέπει να ζευγαρώσει έστω μια φορά, για να μην πάθει μελαγχολία, μητρικά κλπ. Ειναι οι ιδιοι που θα σου πουν να κανεις μπανιο το σκυλο στη θάλασσα και να τον αφήσεις με το αλάτι, γιατί κάνει καλό στο δέρμα. :shock:
Σε αυτήν την περίπτωση, παίρνεις το μωρό σου και φεύγεις...