Νέο μέλος [γερμανικό ποιμενικό]

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
σωστοοος!!!μελι λοιπον!!!γιατι ο καημενος εχει θεληση αλλα δεν βρισκει τον τροπο!!!εμεις δεν του τον δειχνουμε!!1

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Καλως ήρθες Τεν τεν!
Αφου έχεις την όρεξη...γιατί δεν βρίσκεις ένα εκπαιδευτή?
Το αν τον εμπιστεύεσαι ή όχι είναι φυσικά ένα θέμα που θα το τσεκάρεις...
Εκπαίδευση δεν σημαίνει αφήνω κάπου τον σκύλο να βγάλει το φανταρικό για να τον πάρω έτοιμο, χωρίς να ξέρω τι γίνεται!
Ο εκπαιδευτής είναι ένας συνεργάτης-καθοδηγητής "μόρφωσης" του χαρακτήρα του σκύλου.
Και είναι ασφαλέστερο να σου δίνει συμβουλές κάποιος που βλέπει live τις συμπεριφορές του σκύλου, παρά να παίρνεις ιντερνετικά συμβουλές όσο καλή πρόθεση και να έχουμε....όση εμπειρία και αν έχουν κάποιοι εδώ μέσα :)

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
καλως σας βρηκα sea mol o λογος που θελω κ την internetικη αποψη ειναι οτι σας παρακολουθω κανενα μηνα τωρα κ δινετε πολυ ουσιαστικες απαντησεις κ γενικως εχετε πιο ξεκαθαρη λυση απο οτι τα βιβλια τα οποια με μπερδευουν τη μια παιζε παιχνιδια με το σκυλο κ την αλλη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με αγρια σκυλια να ξυπνας τα ενστικτα τους .... Οσο αφορα εκπαιδευτη θα παμε αρχες Μαρτη για επισκεψη για να μιλησουμε με καποιον αλλα εγω το σκυλακι μου δεν το αφηνω σε κανεναν εαν θελει ο εκπαιδευτης να καθησουμε ενα απογευμα(δυο τρια οσα χρειαστει) μαζι του να δει τον μικρο μας κ να μας συμβουλεψει το καλυτερο τροπο για να μην γινει επιθετικος το κανω ευκολα.Ο τεν τεν ειναι πολυ συνεργασιμος κ εξυπνος αφου ακομα κ τωρα που ειναι 2 μηνων εχει μαθει τις εντολες "κατσε""κατω" "στην θεση σου"δωσε μου το χερακι σου" "παμε μαζι"ειναι πολυ καλος εχω παρει κ ενα βιβλιο με διαφορα κολπα που μπορει να μαθει αλλα προτιμμω να τα κανουμε μαζι.στον εκπαιδευτει παμε πιο πολυ για να μας τον ψυχολογησει οσο αφορα ΜΟΝΟ την επιθετικοτητα αν κ θα παμε προκατελλημενοι οτι σιγουρα θα μας τον βγαλουν επιθετικο για να κερδισουν την εκπαιδευση ...κανω λαθος???

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
sea mol για καλο με παρεπεμψε σε αυτες τις συζητησεις?????ΔΕΝ ΠΑΩ ΔΕΝ ΠΑΩ !!!πλακα κανω αλλα οπου κ να παω θα τους κοιταω με μισο ματι.ευχαριστω παντως

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
ΑΝΑΙΡΩ οσα εχω πει για την επιθετικοτητα του τεν τεν κ ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!!!!!
Σημερα παλι πηγε να μου φαει τα ποδια μου μιας κ με πετυχε με καλτσες κ του λεω ΜΗΗ κ αρχισε να μου γαυγιζει κ να μου κανει επιθεση να μου δαγκωσεει το χερι μου στην αρχη μαζευω το χερι μου κ μετα το ξανασκεφτηκα κ λεω αστον αν ειναι να με δαγκωσει ας το κανει τωρα που ειναι μικρος κ του ξαναλεω μη κ αφηνω το χερι μου κοντα του κ εκει που λεω παει το καημενο το δαχτυλακι μου ....αρχιζει να με γλειφει κ να μου τριβετε κ να κανει ναζακια!!!!ΤΙ ΚΑΛΟΣ!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!
Απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!!!ευχαριστω που με ακουσατε