Κούκλος είναι!!Να σου ζήσει!
Έχει υπέροχο τρίχωμα!!
Πρόσεξε όμως γιατί 3 ώρες μαζεμένες βόλτα είναι πάρα πολλές για την ηλικία του..
Έχει υπέροχο τρίχωμα!!
Πρόσεξε όμως γιατί 3 ώρες μαζεμένες βόλτα είναι πάρα πολλές για την ηλικία του..
Δικιο εχεις, δεν επρεπε.Κούκλος είναι!!Να σου ζήσει!
Έχει υπέροχο τρίχωμα!!
Τελικα τα εριξε τα πρωτα γαυγισματα.Δε γαυγίζει; 100% έχει λαμπραντόρ μέσα του
Ακομα δεν ξερω για μπάνιο στην θάλασσα αλλα σημερα στο παρκο που η βρυση ειχε σπασει και ειχε γινει συντριβανι αυτος επαιζε γυρω γυρω και μετα ξαπλαρε απο κατω λουζοταν και εκανε τουμπες.Τσέκαρε και αν του αρέσουν τα μπάνια όταν μεγαλώσει λίγο ακόμη
Το σκεφτομουν στην αρχη τι να κανω αλλα πλεον όχι.. (εχω κλεισει 10 μερες και νιωθω οτι τον εχω χρονια)ΚΟΥΚΛΟΣ είναι.... τέλειος!
Αποφάσισες τελικά αν θα τον κρατήσεις για τα καλά?
Α
Οταν βλεπει σκαλοπατακι πισμωνει και κανει πισω. Πρεπει να το σηκωσεις ή να του εχεις φαγητο αλλιως δεν ανεβαινει σκαλοπατι.
Αυτο με τις σκαλες θα το ξεπερασει! Οπως λεει και η kopritis μπορει να
μην εχει ξαναδει σκαλα και να την φοβαται. Θελει σιγα σιγα εξοικειωση
και να δεις που θα το πιασει το νοημα!!
Ακριβως ετσι κανει και ο δικος μου. Παιρνει φορα πηδαει, κανει αλματα..Καλό αυτό με το κατούρημα!! Μην ξεχνάς να τον
Αυτό με τα σκαλοπάτια το είχε κι ο Γκογκολ..... στην αρχή ούτε ανέβαινε ούτε κατέβαινε σκάλες!!! (τώρα τις κατεβαίνει φυσέκι και λατρεύει να πηδάει από ψηλά πεζούλια!).