Νέο μέλος απο Αθήνα!

Status
Κλειδωμένο θέμα

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Παιδιά,η μικρή σας δουλεύει Ποσώς την ενδιαφέρει τι λεμε και τι προσπαθούμε να της μάθουμε Πήρε αυτό που ήθελε? Ναι Τα υπόλοιπα είναι "ψιλά" γράμματα για εκείνη Δυστυχώς έτσι είναι οι περισσότεροι Ελληνες
Και είμαι από αυτούς που πολύ θα ήθελα να τη σπάσω στο ξύλο και αυτή και τον κριτή/εκπαιδευτή/γνώστη κλπ που της το έφερε γιατί όπως γνωρίζετε έχω μία τέτοια "μάνα" στο σπίτι μου

Tzotol

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
41
0
Στην χωρα της αναιστησιας!!!
Παιδιά,η μικρή σας δουλεύει Ποσώς την ενδιαφέρει τι λεμε και τι προσπαθούμε να της μάθουμε Πήρε αυτό που ήθελε? Ναι Τα υπόλοιπα είναι "ψιλά" γράμματα για εκείνη Δυστυχώς έτσι είναι οι περισσότεροι Ελληνες
Και είμαι από αυτούς που πολύ θα ήθελα να τη σπάσω στο ξύλο και αυτή και τον κριτή/εκπαιδευτή/γνώστη κλπ που της το έφερε γιατί όπως γνωρίζετε έχω μία τέτοια "μάνα" στο σπίτι μου
στο ξυλο να σπασεις τον εαυτο σου! αφου το θες λοιπον ΜΟΝΟ τη παρτη μου κ το σκυλο μου κοιταω κ στα τετοια μου ο υπολοιποσ κοσμοσ!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
σου ευχομαι να μάθεις με καλό τρόπο ότι όλα συνδέονται
και το "στα τέτοια μου" μόνο το λές
αλλά δεν γίνεται να ισχύει , θές δεν θές
ούτε φυτρώνουμε ούτε εξαφανιζόμαστε ξαφνικά και χωρίς ίχνη σε αυτην την ζωή
Καλό βράδι απο εμένα

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Τζοτολ τα παιδιά δεν έχουν συμφέρον να σου λένε βλακείες. Μπορεί να που φαίνεται κάπως ο τρόπος αλλά αυτή την στιγμή αμφισβητείς ανθρώπους που είναι στον χώρο της κυνοφιλίας χρόνια,παιδιά που έχουν βοηθήσει πολλά σκυλιά και που έχουν τέλος πάντων μια εμπειρία. Ο τρόπος της κατερίνας ίσως να σε εκνεύρισε αλλά κανε το στην άκρη και κρατά αυτα που έχουν ουσία. Μην ασχολήσε με διαδικυακους τσακωμούς είναι τουλάχιστον γέλιο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τι είπα ρε παιδιά? Προσκαλώ τη φίλη μας να έρθει σπίτι μου 'οποτε θέλει και να της δείξω φωτογραφίες από τη Μπεμπέ ,όταν ήρθε σε μένα Να της δε'ιξω φωτογραφίες από τη φάρμα κουταβιών από την οποία έπαιρναν κουτάβια τα pet shop και οι μεσάζωντες για να τα πουλήσουν σε ανθρώπους σαν και εκείνη
Να δει live μία "μάνα" η οποία δεν διαφέρει σε τίποτα από τη μάνα του δικού της σκύλου

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
στην κλούβα σαν κουνέλι 24 ώρες το 24ωρο να γεννάει ανα 6 μήνες απο ενός έτους και τα κόπρανα και τα ούρα του απο πάνω κλουβιού να τρέχουν πάνω της

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
στην κλούβα σαν κουνέλι 24 ώρες το 24ωρο να γεννάει ανα 6 μήνες απο ενός έτους και τα κόπρανα και τα ούρα του απο πάνω κλουβιού να τρέχουν πάνω της
Στα "τετοια" μας ρε κοκονι... Αφου ειπαμε .. ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδανε και ολοι οι αλλοι να παν να..... ασχετο... και σχετικο.

Τζοτολ παντως η περιοχη που λες οτι μενεις σου ταιριαζει απολυτα!
υγ. το πληκτρολογιο σου εχει θεμα με το θητα ε???

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Απο όσο θυμάμαι εκτροφη σε τέτοια φυλη κανανε λιγα άτομα στην Ελλαδα - συγνωμη αν ξεχνάω καπιον - η κόρη κάποιας πολυ παλαιας στο χώρο η οποία είχε κερδισε και πριν πολα πολα χρονια μια έκθεση σε βαλκανικη χωρα και ένας αρκετα νεαρότερος απο εμενα καθώς και κάποιος λίγο βοριότερα απο εμένα που είναι και ο μονος που συνεχίζει, απ όσο γνωρίζω.

Αρα λοιπόν καποιος που θέλει ενα τέτοιο ζώο καπου θα απευθυνθει, αρα λοιπόν δεν έχουμε καλούς συμβουλάτορες και επιπροσθέτως η - παραγωγη μας - δεν καλύπτει τη ζήτηση .

Αρα η ζήτηση καλύπτεται απο εισαγωγές, διότι οι συμβουλάτορες οθούν την ζήτηση πρός τα εκει. Οσοι εκτρέφουμε προσπαθούμε να κάνουμε μιά καλή δουλειά και πιστευουμε οτι αυτή θα εκτιμηθεί, μπορεί και οχι, αρα λοιπόν πρέπει να αποδείξουμε τα της προσπάθειάς μας και να προσπαθήσουμε αυτη να γίνει γνωστή.

Οσο ο κόσμος δεν ξέρει, πάει εκει που εμεις οι γνώστες τον οθουμε, και η κοπέλα πηρε ενα σκυλακι μέσω κάποιου σχετικου. Ποιος φτεει λοιπόν, η κοπέλα, ο σχετικος, ή η ελειψη εκτροφής μιας τόσο διαδεδομένης φυλής διεθνώς στην Ελλαδα., καθώς και η έλειψη πληροφόρησης.

Η κοπέλα απλά ήθελε ενα σκυλάκι και μάλιστα οταν της απάντησα ως παραπάνω, με εκπληξη είδα την απάντηση της οτι μέσα σε αυτο το site...είδε και το όνομα του ατόμου που της το έφερε. Πάντως η Ουγγαρία έχει και πολύ καλά εκτροφεία, όπως και η Ελλαδα έχει και πολυ καλούς εκτροφείς. Οι γενικότητες βλάπτουν κατά την άποψη μου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Η συγκεκριμένη κοπέλλα, απ' όσο η ίδια δηλώνει, μένει παγερά αδιάφορη ως προς την αλητεία της εμπορίας σκυλιών και τα βασανιστήρια που την συνοδεύουν, ακόμη και τώρα που έμαθε. Για μένα, στο μυαλό τέτοιων ανθρώπων, επικρατεί πολύ πυκνό σκοτάδι που τους συνοδεύει σε ότι κάνουν στην ζωή τους. Είναι άλλο πράγμα να παραπλανείσαι από ειδικούς, ψάχνοντας να κάνεις το σωστό και άλλο να δηλώνεις φωναχτά τέτοια απαξίωση και αδιαφορία ως προς κάτι, που είναι τουλάχιστον ελεεινό κα απάνθρωπο. Προσωπικά, δεν θα μου καεί καρφί αν δεν "ξανακούσω" την φιλόζωη φωνή της. Και δεν μιλάω καθόλου γενικά.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Κάθε ένας έχει δικάιωμα απόψως, καθώς επίσης και δικαίωμα επιλογής δασκάλων αν και σηνηθως αυτή η επιλογή πρωταρχικα γίνεται σε ηλικία που αποφασίζουν άλλοι, απότε και ερχόμαστε στο θέμα των ανθρώπων που επέλεξαν να μας κάνουνε και εμείς δεν το επιλέξαμε.Σε μεγαλύτερη ηλικία διαλέγουμε μόνοι μας, και ειμαστε απολυτα υπεύθυνοι γιαυτό σύμφωνα όμως και με τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει

Tzotol

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
41
0
Η συγκεκριμένη κοπέλλα, απ' όσο η ίδια δηλώνει, μένει παγερά αδιάφορη ως προς την αλητεία της εμπορίας σκυλιών και τα βασανιστήρια που την συνοδεύουν, ακόμη και τώρα που έμαθε. Για μένα, στο μυαλό τέτοιων ανθρώπων, επικρατεί πολύ πυκνό σκοτάδι που τους συνοδεύει σε ότι κάνουν στην ζωή τους. Είναι άλλο πράγμα να παραπλανείσαι από ειδικούς, ψάχνοντας να κάνεις το σωστό και άλλο να δηλώνεις φωναχτά τέτοια απαξίωση και αδιαφορία ως προς κάτι, που είναι τουλάχιστον ελεεινό κα απάνθρωπο. Προσωπικά, δεν θα μου καεί καρφί αν δεν "ξανακούσω" την φιλόζωη φωνή της. Και δεν μιλάω καθόλου γενικά.
ωραια ουτε κ εγω σε θελω στο θεμα μου οποτε τραβα!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
tzotol δηλαδή τι πιστεύεις?πως όλα αυτά είναι παραμύθια που σε λένε τα παιδιά?
απάνατα μου σε παρακαλώ!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
ωραια ουτε κ εγω σε θελω στο θεμα μου οποτε τραβα!
Εκτός από "αναίστητη" είσαι και αγενής !!!! :mad::mad::mad:

Δεν θυμάμαι να διάβασα πουθενά στους κανονισμούς του φόρουμ ότι τα θέματα τα αγοράζουμε και επιλέγουμε εμείς ποιοι γράφουν και ποιοι όχι !!!

Και το να μην ξαναγράψει κανείς στο θέμα σου είναι προσωπική του επιλογή και απαξία προς το πρόσωπο σου και όχι υπακοή στις εντολές σου.

Tzotol

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
41
0
Εκτός από "αναίστητη" είσαι και αγενής !!!! :mad::mad::mad:

Δεν θυμάμαι να διάβασα πουθενά στους κανονισμούς του φόρουμ ότι τα θέματα τα αγοράζουμε και επιλέγουμε εμείς ποιοι γράφουν και ποιοι όχι !!!

Και το να μην ξαναγράψει κανείς στο θέμα σου είναι προσωπική του επιλογή και απαξία προς το πρόσωπο σου και όχι υπακοή στις εντολές σου.
οτι γουσταρω ειμαι

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Νίκο, δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες, αλλά, έτσι όπως το βλέπουμε εμείς, έχει ώς εξής...
Σε αυτό το forum μπαίνουν πάρα πολλοί και απλώς διαβάζουν , χωρίς να γραφτούν μέλη, ώστε να μπορούμε να απαντήσουμε. Αν, λοιπόν, κάποιος μπει και δει εμάς να λέμε "ωραία, που το πήρες από μεσάζωντα", καλά έκανες, τότε θα θεωρήσουν ότι και η κυρία Ιουλία , που φέρνει σκυλιά από Ουγγαρία είναι μία χαρά μεσάζωντας.
Δεν είναι σε θέση όλοι να δούνε τη διαφορά. Ναι, και εγώ ξέρω άνθρωπο γνωστό στον χώρο, ο οποίος έφερε για λογαριασμό γνωστού έναν σκύλο από εκτροφείο στην Ουγγαρία, με καταπληκτικά χαρτιά, πολύ καλό σκύλο και από πολύ καλό εκτροφέα. Αυτό , όμως έγινε γιατί ο πελάτης ήταν γνώστης , ο μεσάζων ήταν γνωστός του εκτροφέα και μεσολάβησε για να έρθει ο σκύλος.
Με αυτή τη λογική και εμένα μεσολάβησε άνθρωπος για να έρθει ο Keagan από Γαλλία σε μένα. Μόνη μου δεν θα τον έπαιρνα ποτέ.
Αυτό λοιπόν, που νομίζω ότι όλοι μας προσπαθούμε να τονίσουμε, κυρίως για τους "άσχετους" που μπορεί αυτή τη στιγμή να διαβάζουν το forum είναι ΠΡΟΣΟΧΗ στους μεσάζωντες, ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτούς που υπόσχονται λαγούς με πετραχείλια, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΕΡΕΥΝΑ για τη φυλή που έχεις επιλέξει.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μ' αρέσει που κάποιοι προσπαθούν ακόμα,,,, Δεν είναι θέμα ΣΟΥ είναι θέμα του forum οπότε δεν διώχνεις κανέναν και θα ακούς και ότι δεν σαρέσει!!!! sorry

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Λιγες μερες ελειψα και γινεται της π.. εδω περα!!!
Διαβασα 10 σελιδες και ενα εχω να πω: ΕΛΕΟΣ με την αναισθησια και την αδιαφορια μερικων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τζοτζολ, τα παιδια εδω μεσα με τοση προθυμια προσπαθουν να σου ανοιξουν τα ματια και εσυ στην κοσμαρα σου!!!!!!!
Το σκυλακι σου καλα κανεις και το αγαπας αλλα το απεκτησες με λαθος τροπο.
Ευχομαι να μη με θυμηθεις ποτε.
Κι εγω τσιουαουα εχω, το πηρα απο οικογενεια που δεν το ηθελε αλλο (προφανως το σκυλακι ειναι απο παπι μιλ, ειναι εντος προτυπου σε ο,τι αφορα το βαρος αλλα εκτος σε ο,τι αφορα το χρωμα) και εχω δωσει μεχρι σημερα τουλαχιστον 2.000 ευρω για να γινει καλα (εγχειρηση στο ισχιο λογω κληρονομικου προβληματος και υδροθεραπεια επι 4 μηνες).
Προφανως και θα εκανα τα παντα για το σκυλι μου και δε με απασχολουν τα χρηματα που εδωσα (ασχετως αν δυσκολευτηκα πολυ οικονομικα) αλλα αν ειχα ψαξει και ενημερωθει πριν παρω το σκυλι θα ειχα γλιτωσει ολη την ταλαιπωρια και τη στεναχωρια να τον βλεπω να ποναει και θα ειχα ενα σκυλακι οσο το δυνατον πιο υγιες απο θεμα υγειας και μορφολογιας.
Τελος απο εμενα.

Status
Κλειδωμένο θέμα