Νίκο, δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες, αλλά, έτσι όπως το βλέπουμε εμείς, έχει ώς εξής...
Σε αυτό το forum μπαίνουν πάρα πολλοί και απλώς διαβάζουν , χωρίς να γραφτούν μέλη, ώστε να μπορούμε να απαντήσουμε. Αν, λοιπόν, κάποιος μπει και δει εμάς να λέμε "ωραία, που το πήρες από μεσάζωντα", καλά έκανες, τότε θα θεωρήσουν ότι και η κυρία Ιουλία , που φέρνει σκυλιά από Ουγγαρία είναι μία χαρά μεσάζωντας.
Δεν είναι σε θέση όλοι να δούνε τη διαφορά. Ναι, και εγώ ξέρω άνθρωπο γνωστό στον χώρο, ο οποίος έφερε για λογαριασμό γνωστού έναν σκύλο από εκτροφείο στην Ουγγαρία, με καταπληκτικά χαρτιά, πολύ καλό σκύλο και από πολύ καλό εκτροφέα. Αυτό , όμως έγινε γιατί ο πελάτης ήταν γνώστης , ο μεσάζων ήταν γνωστός του εκτροφέα και μεσολάβησε για να έρθει ο σκύλος.
Με αυτή τη λογική και εμένα μεσολάβησε άνθρωπος για να έρθει ο Keagan από Γαλλία σε μένα. Μόνη μου δεν θα τον έπαιρνα ποτέ.
Αυτό λοιπόν, που νομίζω ότι όλοι μας προσπαθούμε να τονίσουμε, κυρίως για τους "άσχετους" που μπορεί αυτή τη στιγμή να διαβάζουν το forum είναι ΠΡΟΣΟΧΗ στους μεσάζωντες, ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτούς που υπόσχονται λαγούς με πετραχείλια, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΕΡΕΥΝΑ για τη φυλή που έχεις επιλέξει.