Νέο μέλος...αγορά Boxer.

scorpion21

Active Member
29 Απριλίου 2013
30
0
Α...τώρα κατάλαβα I.Kyveli..ε με το δίκιο σου!!Φίλε sea-mol ευχαριστώ είναι όμορφη(είναι θηλυκό).Το πήρα στο Μέτσοβο από τον κ. Γ.Μερτζάνη.

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
παιδια αυτο που θα πω ειναι ακυρο αλλα επειδη ειμαι νεο μελος δεν ξερω να κανω thread!βοηθηστε λιγο

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Λοιπον,πας στο Συζητησεις πανω δεξια...Επιλεγεις μια απο τις ομαδες συζητησεων,οπου και θα ταιριαξει το νεο σου thread και πατας στο Νεο Θεμα...

scorpion21

Active Member
29 Απριλίου 2013
30
0
Ευχαριστώ Kasi κι εσένα φίλε Ravendark!Είδα και τις φωτογραφίες στο FB και κατάλαβα ότι έχουν καλές σχέσεις.

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
Πάντως η VIKY που εχεις φωτογραφια είναι πανέμορφη!

scorpion21

Active Member
29 Απριλίου 2013
30
0
Αν και θέλω αρσενικό..κι εγώ με την Viky έχω πάθει πλάκα!!!Θα κατέβω να την δω κι απο κοντά.

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
πάντως έχω μια φιλη που πήρε από κει μπόξερ και ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένη! ότι ξέρω για αυτα τα σκυλιά είναι από αυτη. Δυστυχως δεν είναι στο φόρουμ, αλλά αν θες μπορω να σου δωσω το φεισμπουκ της σε πμ. Το θεωρω πολύ σημαντικό να μιλήσεις με ιδιοκτητες που πήραν τα ζωακια τους από τα διάφορα εκτροφεία. και να πάρεις απόψεις για τη δουλεια του εκτροφέα και για τη ράτσα την ιδια.

Maraki73

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
83
0
Α! Και ξέχασα να πώ κοιτα και το Detomara και το Fragmabox. :D Πολλά εκτροφεία μποξερ εχει η ελλάδα. Και εκμεταλλευσου το φατσοβιβλιο και τα φορουμ για να βρεις ιδιοκτητες!!!

Αποσυρομαι για σημερα!