Νέο μέλος...αγορά Boxer.

scorpion21

Active Member
29 Απριλίου 2013
30
0
Καλησπέρα σε όλους και Καλό Πάσχα!Είμαι νέο μέλος στην παρέα και θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε μερικές συμβουλές γιατί έχω αρχίσει να ζαλίζομαι!!Αποφάσισα να αγοράσω ένα Boxer (Όνειρο ζωής).Είχα και έχω διάφορα σκυλιά (με το πιο πρόσφατο ένα τσοπανόσκυλοπου αγόρασα στο Μέτσοβο) αλλά όπως σας είπα η καψούρα μου είναι το Boxer.Όμως δεν είχα ασχοληθείποτέ με χαρτιά, pedigree κλπ που διαβάζω.Το έβλεπα μου άρεσε το έπαιρνα.Το Boxer μου όμως θέλω να είναι καθαρόαιμο με όλα τα χαρτιά του.Δεν ξέρω αν μπορείτε να μου πείτε τι χαρτιά να ζητήσω καιαν ξέρετε κάποιο εγγυημένο εκτροφείο για Boxer.Ένας φίλος μου είπε για ένα στην Πάτρα που έχει δει σκυλιάκαι είναι πολύ καλά. Το γνωρίζει κανείς?Θα έλεγα και το όνομα του εκτροφείου αλλάδεν ξέρω αν επιτρέπεται. Συγγνώμη αν ας κούρασα και καλώς σας βρήκα!!

scorpion21

Active Member
29 Απριλίου 2013
30
0
Ευχαριστώ st3lios!Το όνομα του εκτροφείου είναι Rebel Dogs Patras του κ. Νίκου Μαλλόπουλου.

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Καλώς ήρθες και με το καλό να δεχτής το κουτάβι σου! Για το RebelDogs έχω ακούσει μόνο τα καλύτερα! Εχει πάρει ενας φίλος απο εκει ενα αρσενικό μποξερ και εμεινε πολύ ευχαριστημένος! Τα σκυλιά του κ.Νίκου είναι καταπληκτικά αλλά και ο ίδιος θα σε βοηθήσει πολύ! Οταν είχε πάει ο φίλος μου καθόντουσαν με τις ωρες και μιλούσανε, και καθοτι αρχάριος, ρωτούσε πολλά πράγματα τον εκτροφέα και εκείνος απαντούσε σε κάθε απορία με μεγάλη χαρα!

scorpion21

Active Member
29 Απριλίου 2013
30
0
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Ναι είναι πολύ όμορφα φίλε Arrow.Για το θέμα των πιστοποιητικών που θα πρέπει να μου δώσει ο εκτροφέας και θα αποδεικνύει την γνησιότητα της φυλής γνωρίζει κανείς κάτι?

Lanc The Lab

Banned
Banned
30 Απριλίου 2013
20
0
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Ναι είναι πολύ όμορφα φίλε Arrow.Για το θέμα των πιστοποιητικών που θα πρέπει να μου δώσει ο εκτροφέας και θα αποδεικνύει την γνησιότητα της φυλής γνωρίζει κανείς κάτι?
Θα του ζητήσεις τα πεντιγκρι των γονέων και τις εξετάσεις αίματος και δυσπλασίας που έχουν κάνει οι γονείς!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Θα του ζητήσεις τα πεντιγκρι των γονέων και τις εξετάσεις αίματος και δυσπλασίας που έχουν κάνει οι γονείς!
Και επειδη αυτά και να τα δεις, μάλλον δεν θα καταλάβεις τι βλέπεις, έχεις δύο επιλογές. Ή στρώνεσαι στο διάβασμα και μαθαίνεις ότι ΜΑ ΟΤΙ αφορά τα μπόξερ (από πρότυπο μέχρι γραμμές, πρωταθλητές σε μορφολογία, εργασία ή και τα δύο) ή εμπιστεύεσαι κάποιον που όντως ξέρει από μπόξερ (κι όχι.."ξέρει") για να κάτσει και να στα εξηγήσει και να σου πει τα μειωνεκτήματα και τα πλεονεκτήματα σε κάθε γέννα/γραμμή/εκτροφείο..

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Θα πας ο ιδιος στα εκτροφεια που σε ενδιαφερουν, θα ζητησεις να δεις τα σκυλια τους, τους χωρους τους. Πρεπει να σου δειξουν τα πετιγκρι των (μελλοντικων)γονιων και τις εξετασεις υγειας που χρειαζεται να εχουν κανει πριν το ζευγαρωμα για την συγκεκριμενη φυλη. Αν η γεννα εχει ηδη γινει πρεπει να εχει δηλωθει στον Κυνολογικο Ομιλο Ελλαδας εντος 30 ημερων αλλιως δεν υφισταται πετιγκρι. Πολλες φορες το κουταβι συνοδευεται μονο απο το πιστοποιητικο δηλωσης γεννας γιατι το πετιγκρι αργει να εκδοθει. Αν δεν εχεις καποιον που να γνωριζει την φυλη ψαξε μονος σου στο ιντερνετ για τους προγονους του κουταβιου σου πριν καταληξεις. Παρε αντιγραφα των πετιγκρι και μελετησε τους προγονους, το ποσοστο ενδογαμιας, επισης ρωτα τους εκτροφεις πληροφοριες για την υγεια των προγονων, ποσο εζησαν, απο τι πεθαναν. Αυτα σε γενικες γραμμες. δεν εχω χρονο να στα πω πιο αναλυτικα τωρα...:rolleyes:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο Γιάννης Βλάχος(Handler) είναι μέλος του dogforum!

Βρες τον σε κάποια επόμενη έκθεση και συζητήστε!Έπειτα πήγαινε και στους υπόλοιπους εκτροφείς για να σχηματίσεις πιο σφαιρική άποψη και να μάθεις!

scorpion21

Active Member
29 Απριλίου 2013
30
0
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας!!!Έχω περάσει πάρα πολλές ώρες στο internet για να μάθω τα πάντα για τα Boxer,έχω αγοράσει βιβλία αλλά η άμεση επαφή με ανθρώπους που έχουν εμπειρία και αγαπούν τους τετράποδους φίλους μας είναι πάνω απ'όλα!!!Ελπίζω σύντομα να το έχω στο σπίτι και να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας!!!Σας εύχομαι Καλό Πάσχα με υγεία !!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Χαχαχααααα διάβασα τον τίτλο και μετά είδα την φώτο και πάγωσα...