Νέο μέλος- Πολλές απορίες!

XrisPap

Banned
Banned
11 Σεπτεμβρίου 2013
14
0
Έχω άλλες 2ερωτήσεις:
1) Όσο πιο μεγάλο είναι το σκυλί, τόσο πιοδύσκολα κάνει τρικς με φρισμπι και τέτοια; Θέλω να πω εάν πάρω στανταρ, θαδυσκολεύεται περισσότερο σε τέτοια τρικ από ότι ένα μίνι;
2) Ξέρω ότιτο τρίχωμα τους είναι μαλλιά σας τα δικά μας και μεγαλώνουν συνεχώς. Πόσεςφορές θα χρειάζεται κούρεμα; Δεν νομίζω να υπάρχουν γκρούμερ στα νησιά και στηνΞάνθη έτσι;

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
χαχα.... χριστινα για πρωτο σου σκυλι...και για φοιτητρια...διαλεξε το μινι...πιστεψε θα το παιρνεις παντου και θα σ'αρεσει! Το στανταρντ ειναι λιγο πιο μεγαλο....και εχει λιγο παραπανω απαιτησεις σε εκτονωση και βολτα....οποτε μιας και εισαι νεα σκυλομαμα...διαλεξε το μικρο που δεν μπορει και να πολυτραβηξει στην βολτα...αν τυχον δει γατα η κατι που θα θελει να παει να μυρισει!
Οσο για τα τρικ..ολα τα σκυλια μαθαινουν τρικ...αρκει να ασχοληθεις...απλα τα πουντλ ειναι λιγο πιο ευκολα επειδη τα παιρνουν πιο γρηγορα!
Τελος οσο αφορα το γκρουμινγκ..μπορεις να πας μια-δυο φορες σε καποιο επαγγελματια γκρουμερ να δεις πως το κανει..και να σου δειξει...και μετα μπορεις να δαπανησεις ενα ποσο περι τα 60ευρω για μια κουρευτικη μηχανη που θα την εχεις για το πουντλ και να το κουρευεις μονη σου! εμενα ενας φιλος που εχει δυο τα κουρευει μονος του....και καθε φορα πειραματιζεται...και τους αφηνει λιγο μοικανα...η λιγο πιο φουντωτη ουρα η λιγες φουντες στα πατουσια....ορεξη να χεις να δοκιμαζεις κουρεματα!

XrisPap

Banned
Banned
11 Σεπτεμβρίου 2013
14
0
Ωραααααιιιααα!!! Θα ναι τέλεια!!!! Το πρώτο μου σκυλάκι και θα το κουρεύω όπως θέλωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Μην ξεχνας οτι 1-2 επισκεψεις στο γκρουμερ θα τις κανεις...ωστε να σου δειξει...!και οταν θα ναι μικρο...να το βαζεις να συνιθιζει στο θορυβο της μηχανης(χωρις να το κουρευεις...απλα να υπαρχει σε λειτουργια η μηχανη στον χωρο του ωστε να συνηθισει τον ηχο...και φυσικα να μην το αφησεις να την πλησιασει...εν ωρα λειτουργιας...μην τυχον και κοπει...και την παρει απο φοβο)! Εχε το στην αγκαλια σου και κατω στο πατωμα την μηχανη να δουλευει κανα λεπτο ωστε να του γνωριμος ο ηχος...και επισεις οσο ειναι κουταβι με την μηχανη κλειστη...να του την ακουμπας πανω του...για να εξοικειωθει με την μηχανη σαν αξεσουαρ σκετο στην αρχη...και μετα με ηχο...και τελος με ηχο και πανω του την ωρα που θα το κουρευεις!!!

XrisPap

Banned
Banned
11 Σεπτεμβρίου 2013
14
0
Μην ξεχνας οτι 1-2 επισκεψεις στο γκρουμερ θα τις κανεις...ωστε να σου δειξει...!και οταν θα ναι μικρο...να το βαζεις να συνιθιζει στο θορυβο της μηχανης(χωρις να το κουρευεις...απλα να υπαρχει σε λειτουργια η μηχανη στον χωρο του ωστε να συνηθισει τον ηχο...και φυσικα να μην το αφησεις να την πλησιασει...εν ωρα λειτουργιας...μην τυχον και κοπει...και την παρει απο φοβο)! Εχε το στην αγκαλια σου και κατω στο πατωμα την μηχανη να δουλευει κανα λεπτο ωστε να του γνωριμος ο ηχος...και επισεις οσο ειναι κουταβι με την μηχανη κλειστη...να του την ακουμπας πανω του...για να εξοικειωθει με την μηχανη σαν αξεσουαρ σκετο στην αρχη...και μετα με ηχο...και τελος με ηχο και πανω του την ωρα που θα το κουρευεις!!!
Αααα πολύ ωραία τιπς! Ευχαριστώ πολύ! Ανυπομονώ!!! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα